Güncellemeler
+1 yıl
Muhteşem yüzyıl dizisi sadece örnek tarihle alakası yok
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
kimse sevmedi
Tarihin ve coğrafyanin her zamanında kadın işine geldiği kadar sever nokta. Kadının gerçekten sevenini görmedim henüz
Erkekler de çok eşli
Erkekler çok eşli mi kadınlar şöyle böyle bilmem ama sen çok güzelsin
Evet evrimsel süreçleri çok eşli teşekkür ederim
Lütfen bu iltifatımi yanlış anlama söylemesem içimde kalirdi
Yoo yanlış anladım anasını satayim evlenme hayalleri kurdum jsjsjsj sakin ol
Hemen havaya girmesen olmazdı demi hemen klasik TC kızına bağlamasan
Benle evlen mi demişim ne değişik insanlarsiniz
Off evlenmeden yazmasın askooo Off darlama beni evlenceksen gel iste falan kskkxldldss
Yok kanka evlilik almayayım yeni terkedildim ben evlenmeyecem zaten kadınlara güvenmiyorum sana başarılar:)
Ben de yeni terk edildim bir daha da sevemem
Bir kere güvenince insan bir daha guvenemiyor cidden
Ben ailemle tanıştırdığım evlenmeyi düşündüğüm kız tarafından terkedildim ozguvenim yerlerde geziyorum annemle tanıştırdığım tek kadındı.. bunun bir erkek için ağırlığını kimse anlayamaz
Ben de ailemle ailesiyle tanıştırdı evlilik hayalleri kurduğum adam tarafından terk edildim hatalarımla beni manipüle etti daha da kimseyi sevmem çok kırgınım her şeye herkese
Konuşmak ister misin aynı şeyleri yaşamışız gibime geldi
Dertlesirdik
Valla olur ben daha yeni terk edild hala da seviyorum onu acı çekiyorum valla seviyorum ama yapacak bir şey yok
Öncelikle şunu sorayım seviyelerimiz düşük 3 xpere kadar buradan yazisamiyoruz yoksa asla Instagram demezdim. Fake hesap falan var mı Instagramda
Twitter kullanmıyorum Instagram kapattım maalesef
Nerden iletişime geçebiliriz senle çok acil konuşmak istiyorum
Açsana bir fake Instagram kirma beni
Tamam dur açıyorum
Açınca sana haber vereyim acelen yoksa
Sana adımla olan bir hesap kurup yazmak istedim bot falan sanma diye :)
Her an bu hesabı da kapatıp gidebilirim sevmiyorum çünkü bu siteyi seni bekliyorum şu an sadece
Neredesim
Mecburiyetten bence. Hürrem güç için, Süleyman güzellik için.
Erkekler her zaman çok eşliydi, son 100 yıldır tek eşliliğe mahkum edildiler. Başka karılara atlaması sevmediği anlamına gelmez erkeğin
Erkekler evrimsel açıdan çok eşlidir çünkü daha çok tohum vermek ister ki nesil çoğalsın bu bir gelişimdir canlılığın gerçeği budur ama insanlık artık farklı bir eğilim de olduğu için ikili ilişkiler değişmiştir
Aslında neslimizi tüketiyoruz doğanın kanunlarına karşı geliyoruz farkında olmadan
Kadınlar bu çok eşlilik konularına hep kendi dar bakış açısıyla bakıyorlar, sorun burdan çıkıyor. Erkek mastürbasyon gibi kullanabilir kadınları, boşaldıktan sonra aklına bile gelmez. Veya cinsel dürtülerinin hareketlenmesi için duygusal anlamlar yüklemesi gerekmez, bunlar kadınlara has özellikler. Haliyle biriyle cinsel maksatla birlikte olmak aldatmak sayılamaz. Nesil tüketilmesi hususunda haklısın evet
Sevmek farklı bir şeydir zaten dediğin gibi kadınlar tek eşli erkekler çoğul eşli zaten ama günümüzde artık bu mümkün değil erkekler doğallığına geri dönemez şimdiki dünya koşullarında insan nesli cogalmamali nüfus çok artıyor çünkü virüs gibi doğaya karşı gelip ölümü uzatıyoruz bu yüzden bir sürü sorunu beraberinde getiriyor
Bu yüzden doğum kontrol yöntemleri gelişti, her seks üremeyle sonuçlanmıyor. On binlerce yıldır süre gelen içgüdüyü ne kadar baskılasan da bir yerde patlak veriyor. Başka kadınlarla olmayan erkek neredeyse yok, hemen hemen hepsi “aldatıyor”
Yani aldatmak aslında bir iç güdü haline gelmiş bir durum
Hürrem daha çok sevdi bence Süleyman az sevdi hurremi
Hürrem sonradan sevdi ama sülüman padişah olduğu için çok fazla kadınla beraber oldu amaç mümkün olduğunca çok şehzade doğurtmak çünkü
Çıkar ilişkisi.
Hürrem Kanuni hiç sevmedi bence
Karaktersiz a*di s*şerefsiz
Nerdesin şu an
Tarihini sizlerden öğrenen nesil
Dostum çok güzel tarih biliyorum sen rahat ol sadece diziden örnek aldım söyledim tarih bu demedim
Ayrıca sende bu nesildensin 40 50 yaşında değilsin maşallah profiline 💯 koymakla cumhuriyeti bilmekle olmuyor tarih bildiğini sanmak veya başkalarını eleştirmek bilmeden on yargılı davranma önce sonra tarih dersi ver