Sevgilim naisl kurtulabilir ya da az ceza alabilir?

Sevgilim geçen hafta birini öldürdü yakın arkadaslardi o gece zaten bana anlattı aralarinda bir problem olduğunu neyse kavga etmişler sarhosmuslar kavga esnasinda oğlanı bicaklamis sonrada hastanenin yanindaki bir parka birakmislar yanlarinda birisi daha vardı ama o adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı sevgilimse tutuklandi o geçen olmuş sabaha karşı da bana mesaj atmış seni seviyorum unutmicam vs diye hersey bir anda oldu falan yazmış çok seviyordum evlenmeyi dusunuyrodum başımdan aşağı kaynar su döküldü resmen. sizve ne olur ne kadar ceza alır sarhoştm falan demiş polise ifadesinde pisman olduğunu söylemiş aileme de yeni soylemistim sevgilimi tanışmaya geleceklerdi babam şimdi ailesinin yanına bile gitmeme izin vermiyor
Güncellemeler
+1 yıl
Çok rahat diyebiliyorsunuz insanın canını almış bir de indirim bekliyor vs diye hak etti diyorsunuz ama hiç benim açımdan bakarak değil. Ben böyle bir şey beklemiyordum seviyordum evlilik hayali kuruyordum ve asla ama asla ona konduramayacagm bir şey yapmış oldu o yuzden
Sevgilim naisl kurtulabilir ya da az ceza alabilir?