Benim esim surekli ya oyun oynuyor ya video izliyor ben yataga gecerken yanima bile gelmiyor ne yapayim ben bunla?

Eşimle 4 yıldır evliyiz ilk zamanlar hersey iyiydi ama son zamanlarda bozulmaya başladı aramız eşim sabaha kadar bilsayarda takılıyor ve ben yalnız uyuyorum kendi işi olduğu için ise geç gidiyo ben sabahın 6 sinda kalkıp işe gidiyorum artık konuşamıyoruz yemek yerken video izliyor arabayla seyahat ederkende video izliyor kahve içmeye çıkarıyorum zorla sürekli telefonuyla ilgileniyor işe bakıyor sürekli ya da haber okuyor ben ne yapacağımı şaşırdım artık karı koca hayatımız yok denilecek kadar az işini bitirip oyuna koşuyor evin bütün işleri bende evi temizlemek yemek yapmak köpeği yürüyüşe çıkarmak birlik yaptığımız tek aktivite bir bolum dizi izlemek 45 dklik sonra zaten koşarak oyuna gidiyor benimle uyurmusun dediğim zaman bana kızıyor of puf yapiyo tamam diyo ama gelmiyo surekli sinirli ve onu surekli alttan almami istiyor beni cok manipule ediyor bunu kasitli yaptığıni sanmiyorum ama kendini her konuda hakli goruyor. Bana yardım edin benne yapayım

Benim esim surekli ya oyun oynuyor ya video izliyor ben yataga gecerken yanima bile gelmiyor ne yapayim ben bunla?