Yaşca büyük kadınlar. Size saygı duymayacak, ve kendini, çok bilmiş, zannedecek. Sizin söylediğiniz her şeyi de, ben daha iyi bilirim diye algılayacak. Sizinle yaşıt kadınlar ise. Sizle kendini rekabet içinde bulacak. En iyisi sizden küçük kadınlar. Çünkü hem babalık, hem kocalık, hemde abilik yapabilirsiniz. Kadınlar sevgilisine, ya da kocasına. Ablalık yapmak istemezler. Bunu nerden biliyorsun diye soracak olursanız. 40 lı yaşlarda çok takıldıklarım oldu. 34 yaşındayım. En son takıldığım kızda. 43 yaşındaydı. Oradan biliyorum.
Herkesin "normali" kendine... Genel doğru da şudur ki "yaş önemli değil, anlaşabildiğin kişi kaç yaşında olursa olsun tamamdır..."
Reel olarak bakılacak olursa, evliliğe giden bir ilişkide erkeğin, kadından birkaç yaş büyük olması hemen her bakımdan doğru ve iyidir. Nitekim ülkemizdeki duruma göre de, boşanmaların en az olduğu evlilikler, erkeğin kadından 6 yaş büyük olduğu evliliklermiş.
Belli bir yaştan sonra, kadınların fiziksel olarak çöküş hızı ile erkeklerin çöküş hızı aynı değil. Her ne kadar erkeklerin ortalama ömrü daha kısa olsa da bahsettiğim noktada çöküş kadınlarda daha erken ve hızlı oluyor. Bunu dengelemek için, erkeğin büyük olması isabetli olur diye düşünenlerdenim. :-)
2
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bende 6/7 yaş benden büyük olmasını isterim doğru tespit.
Ben kendimden büyük kadın isterdim sevgili ya da eş olarak. çünkü ergen gibi değillerdir ne istediklerini bilirler. ama tabi olgun olmasına rağmen aklı küçük kalanlar da var maalesef..
Maalesef resimleri göremediğim için sebepleri üzerine konuşamıyor olabilirim ama genellikle erkeklerin kendilerinden küçük kadınları tercih etme sebepleri arasında, genç ve dinamik olmaları, yaşları küçük olduğu için daha az deneyimli olmaları ve onlara kendilerini daha güçlü ve koruyucu hissettirmeleri gibi sebepler ön plana çıkıyor aşko. Ancak tabii ki bu durum herkes için geçerli değil, herkesin tercihleri farklı olabilir. Önemli olan karşılıklı saygı ve uyumun olduğu bir ilişki yaşamak değil mi aşko? 😊🌺🌟