Bana ilgisi var mı yoksa normal mi?

İki seansdır Piskoloğa gidiyorum aramızda böyle dialog oldu sizce normal mi yoksa onunda ilgisi var mı?

Gittim bu gün konuştum giderken. Tatlı aldım vs seans sonrası bir süre sonra paylaşmış. Pazar seansına tatlı ile gelen nazik danışmanım diye. Afiyet olsun yazdım. Oda Tatlı için tekrardan teşekkür ediyorum, isimsiz bir şekilde paylaştım ama sizin için mahsuru var mı? İzniniz önemli Yazdı bende ne yazacağımı bilmedim bir süre geçti yapay zekadan vs yardım aldım şöyle yazdım. Rica ederim ne demek tekrardan afiyet olsun. Hiç bir mahsuru yok düşünceniz için bende teşekkür ediyorum. ve o tatlı aldığım yerin konumunu attım Yerinde farklı tatlılarını denemek istersiniz diye konumu gönderiyorum. Waffle tatlısı da var onuda denilebilirsiniz. Boston Drink & Dessert

Adresini attım bu şekilde yazıp. O ise Evet evet, Akhisar’da gitme fırsatım olmadı. Uğrayacağım. Teşekkürler dedi ben tekrar kruvasan dükkan atım adresini Kusura bakmayın geç cevap verdiğim için. Son olarak kruvasan seviyorsanız ise buraya gidebilirsiniz buna daha cevap gelmedi görmedi Cevap geldi böyle yazdı Estağfirullah, evet denedim buranın kruvasanını. Teşekkürler öneriler için. Bende böyle yazdım Rica ederim derim ne demek. Görüşmek üzere
Normal
İlgisi var
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Bana ilgisi var mı yoksa normal mi?