AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
126Cevap
l*n erasmusta aşk-ı memnuya dönmüş dersenize :D çeneni sıkı tut birliktelik yaşadıklarını sosyal medya hesabından sil bişi öğrenemez.
Silicem zaten
Sen bir şey söylemedikten sonra öğrenemez. Ama stres yaparsan şüphelenmesine sebep olabilirsin. :) Bıraktığın gibi dön ona. Bir şey olmaz.
ona gerçekten ihanet ettin mi
birileri ile yatıp ilişkiye girdin mi, ne bilyim birlikte oldun mu
Evet çok kişiyle tek gecelik ilişkilerim oldu. Ama bu ihanet değil bence
bu ihanettir, sen ona ihanet ettin. yazıklar olsun
birde şu var, erasmus seks yapma acentesi veya etkinliği değildir, farklı kültürler tanımaktan kasıt farklı kişilerle yatmak hiç değildir
Sen erasmusu çok farkli anlamişsin, güncellemeden anladiğim kadariyla. Gizlesen ne olacak vicdanin rahat olmadiği sürece peh.
buradan şu sonuç çıkıyor. Kızın olursa ;
1- şehir dışında üniversite okutmayacaksın
2-Erasmus a kesinlikle yollamayacaksın
Hee şimdi de kızlar okumasın muhabbeti başlamış. Ne geri kafalısınız siz ya!
ileri kafalılık yataktan geçiyorsa bırak geri kalalım be gülüm :)
bende boş durmadım aşkım :*
https://www.youtube.com/watch?v=SWA7580bAYsSenin gibiler yuzunden kizlara guven kalmiyo gercekten.. sonra neden bu guvrnsizlik al iste... Gercekten evlenilecek kiz kalmadi gibi bisey... Cok az kaldi veya.
Evlenilecek erkek var mı ki önce kendinize bakın
Var var.. O da az. Ama var :)
Akşam yediğin hurmalar sonra kıçını tırmalar inşallah öğrenir
Yaparsınız yaparsınız korkmadan sonra sevgilim duyarsa ne kadar saçma bir kişiliğiniz var!
Ben sırf Erasmus'a gittim diye sevgilimi kaybetmek istemiyorum tamammı!
Kasarliginin faturasini bize geri kalmis olarak geri dondurmen senin adina salaklik
Siz Türkler geri kalmışsınız, yobazsınız, varmı? Aşın artık bazı şeyleri
Turklere kursn ol
Turklere kurban ol
Insallah orda ne kasarliklar yaptigini sevgilin ogrenir
Onu kaybetmek istemiyosun ama yanlis şeylerle ugrasmissin gerçekten yazik ya sizin gibiler askin sevginin emeğin herşeyin içine ediyorsunuz yazik çok yazik.
Ama Erasmus da hayatta 1 kere olur. Erasmus'a gittim diye sevgilimden vaz mı geçseydim?
Gerçekten onu kaybetmek istemeseydin bunu yapicagini düşünmüyorum ben sen özel iyi anlarda ihanet edersen karsiligini alirsin biraz empati kur bence sana yapilmis olsa napardin sevmek başka bişiy bnce demekki sen sevememissin sevsen zaten yapmazdin hayat senin ama üzücü.
Büyük ihtimal evde oturan şişman ve kimsesiz egosunu tatmin eden aptal bir ergen. İlgi gösterin l*n şu kıza aferim falan diyin :)
Ne bu erasmus pavyon gibi bişeymi:/
:))
Hayir hayir sen onu kaybetmek istemeseydin bunlar olmazdi. Demekki kaybetmek istemişsin ihanet etmişsin
Hahahha ilahi neyini kıskansinlar Erasmusun ya ben de gitmistim ama cok siradanlasti.. anlatmazsan ogrenmez keske kaybetmek istemedigin birine ihanet etmeseydin
Iki Avrupa görünce bisi oldum saniyorlar ya bu ülke bu yüzden gelismiyor bundan bir tane de burnumun dibinde var ustelik 😡 sabah sabah kendi kendime atarlandim
Benim Avrupa görmüşlüğümü kıskanıyorsunuz! Erkeklerin beğendiği bir kız olmamı kıskanıyorsunuz! Benim erkeklerle yaşadıklarımı hayatınız boyunca yaşayamayacak olduğunuz için beni kıskanıyorsunuz! Ben İtalyan İspanyol İngiliz erkeklerini götürürken kala kala bir Türk erkeğine kalacak olduğunuz için, hayatınız boyunca ondan başka alternatifiniz olamayacağı için beni kıskanıyorsunuz!
Losersınız kızım siz, loser :D
İngiliz italyan ispanyol erkeklerinin yatagına meze olmuşsun bununla övünüyormusun yazık sana... ahlaksızlığı sana orda ders olarak öğretmişler belliki de Türk Erkeklerine Laf Atma Bari, Yarın Bir Gün İşine Yararlar.
bizde gittik söyle ögrensin tabi ayrılın bide kandırmaya devammı etcen
Ne kandırması ya onunla evlenicem ben!
evlen seni dügünde terk etsin anca öyle esitlenir
Millet burada Senin Gibi Hatunlara Parayla Çakıyor, Sen Orda Gavurlara Bedava Çaktırmışsın... Doğru Yoldasın Devam Et!!!
Çakıyor ne demek ya! Kadın düşmanı ilkel aşağılık geri kafalı yaratık seni! Git biraz Avrupa gör, medeniyet gör!
Medeniyet mi? :))) Önüne gelene vurdurmak medeniyetmiymiş?
Medeniyet özgürce sevişen kadınlara düşmanlık beslememektir! Sanane milletin sevişmesinden!
:)) banane canım kiminle ne yaptığından, karşılığını kendin goreceksin... benim taktığım, medeniyet adı altında ahlaksızlığı edepsizliği gizlemeye çalışmanız... yoksa umrumda degil hâyâ perdenin yırtıklığı.
Ahlak ne ya:D Siz Türkler bu tip tabuları aşamadığınız için geri kaldınız!
Biz Türkler,90 Yıldır Sizin Ahlâkınıza Özendigimiz İçin Geri Kaldık... Yoksa Kur'an Ahlâkıyla 640 Yıl Hüküm Sürmüşlüğümüz Var... Yine Geliyoruz Merak Etmeyin.
Evet, 640 sene Avrupa'da terör estirdiniz:D Osmanlı denilen iğrenç oluşumu övme bana! Sizin geçmişteki teröristlikleriniz yüzünden sırf Türkiye'den geldim diye burada bazı kişilerin önyargılarıyla karşılaştım!
Osmanlıyı Dedelerine Sor... Osmanlı Zamanındaki Kadar Huzurlu Ne Zaman Yaşamışlar... Osmanlı İstanbulu Aldığı Zamana Kadar, Katolikler Ortodokslarla Birbirlerini Kesiyorlardı... Ama Sen Bilmezsin Bunları, Öğretmezler... neyse ahlâkınla seni başbaşa bırakıyorum. bye
he he erasmusa gidemedik seni kıskanıyoruz :D senin kafan mı güzel sevgilini aldatmıssın resmen umarım senin yaptıklarını sevgilinde sana yapar
Erasmusa amaterdama gittin galiba red light street😁😁
anlatmazsan nerden bilecek rahat ol yüreğinin götürdüğü yere git...
Haklısın :D
son 1 hafta sevişme biraz daralsın o girdiğinde genişse boşalır çeker gider anlar yani :D
Onunla sevişmiyoruz, evlenicem onunla
ahaahahha yazık l*n çocuğa
Hiçbirşeyden haberi olmaz hatta Türkiye de de devam edersin
İnş öğrenmez ya :(
Keyfine bak burada da nasıl olsa biter iliskiniz
Sevgilini eşek yerine koyuyosun resmen. Bide ortada bariz bir nankörlük varken buna kaçamak diyip seni kıskandığımızı sanman... Emin ol kimse karaktersizleri kıskanmaz :)
İstemez misin Rus kızlarıyla birlikte olmayı, yeme beni :D Sizin için Rus kızı neyse bizim içinde İtalyan erkeği o. Emin ol erkeklik konusunda hepinize 1000 basarlar
Hadi bize 1000 basarlar sana kaç bastılar da bu kadar ovuyosun :)
Kadın düşmanı iğrenç ilkel yaratık seni! Al o cinsiyetçi küfürlerini bir tarafına sok! Avrupa'da hiç böyle seviyesiz muhabbetler yok! Çünkü hepsi erkek gibi erkek! Siz kadınları tatmin edemiyorsunuz, yetersizliğinizide kadını aşağılayarak örtmeye çalışıyorsunuz!
Valla ne rus kızlarını bilirim ne italyan erkeklerini. Tek bişeyi doğru anladım. Siz modernleşmeyi avrupaileşmek sanıyosunuz. Önümüze gelenle yatıp bir kişiyle evlenmeyi seçiyosunuz. Ama çok eşlilik denilse cehalet devri şeyler dersiniz. Üzgünüm ama onur ve şeref her insanda bulunmaz. Ve sizde onlardan birisiniz
Ne düşmanı ne kufru ilk kufru sen ettin ıtalyan erkekleri hepinize basar diye bu bir ilk önce ne konuştuğunu bil hakaret edersen hakaret duyarsin aldatmak birine ihanet etmek dünyanın her yerinde aşağılık bir şeydir sadece cinsel yol ile değil farklı yollarla da ihanet aynıdır avrupa görmüş evrensel ahlak kuralları diye bir şey var erasmus okumak kendini geliştirmek gittiğin ülkeden de bir şeyler katmak kültür alışverişi yapmaktır sen cahil gitmissin cahil donmussun olayın özü bu burada da siz türkler yobazsiniz turu şeyler yazmissin belli ki türk değilsin kabul etmiyosun hakaret de edemezsin gorgusuzluk diz boyu ayıptır ya avrupa değil insanlık gormen gerekir senin
Avrupa gördükten sonra artık kendimi Türk olarak tanımlamamaya başladım! Sizin geri kalmışlıklarınız yüzünden Türk olduğumu sakladığım zamanlar oldu! Beni buna mecbur ettiniz!
Senin gibiler Türküm demesin zaten
Ama bu benim suçum değil! Sizin gibiler yüzünden bizi Ortadoğu ülkesi sanıyorlar! Suçlu sizsiniz!
Zaten bir avrupa ülkesi değiliz :) bu zamana kadar okulda bunu ogrenemediysen boşa okumussun olmamış yani sanmak yok zaten değiliz.
Ülkemizin yüzde 10 u bile avrupa toprağı değil ettiğin lafa bak 😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀 ortadoğu ülkesi sanıyolar 😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀 konuyu sil bence avrupa medeniyetini gördük yeteri kadar 😀😀😀😀😀😀😀
you are a little b! tch. dont you know that?
Tatlım sen erasmusa gitmemişsinki resmen önüne gelene vermişsin ahah :):)
farklı kişilerle birlikte olmayı seviyorsun sanırım?
Sundaki egoya bak sen. d. dhukuk okuyorum yavrum.. senin gibi erasmuslarda orda burada surunmeme gerek yokk. d
Bende mühendislik okuyorum nolmuş hukuk okuyorsan:D
Artistlik yapma yani. d karsind Turkiye Cumhuriyetinin savci adayi var.. bana dokunman bile 6 aydan basliyor. d
guncellemelerıne guldum ya:) bıraz karakterın varsa ayrılırsın.
Karaktersizlikte çağdaşlığı yakalayıp o* olmuşsun tebrikler..
Sevdim bu Erasmus'u bekle ben de geliyorum sanırım bir ben kaldım:-D
seni kıskandığımız falan yok ama madem kaybetmek istemiyordun o ilişkileri yaşarken aklın nerdeydi
Ondan sonra kadınlar neden şiddet görüyor. Yaptığınız pislikler ortaya çıkıyorda ondan
Kadın ne yaparsa yapsın hiçbir erkeğin ona şiddet uygulamaya hakkı yoktur!
Bu kadının yaptığını savunmuyorum ama gerçekten sende bu kadın kadar cahil ve ahlaksizsin. Çünkü kadına şiddeti mesrulastirmaya çalışıyorsun. Insan olan bunu savunmaz
nasıl bir şeysin göremiyorum ama yine de tipini. s. k. m senin. kıskanılmışmış.
kacamaklar iyidir , hem ne malum onunda yapmadigi.. bence iyi yapmissin.. nerdeydin erasmus icin?
Sana hak veriyorum hayaller olmasa yaşam cekilmezdi
Geri kalmış insancıklar sizi!!
Trol kaybol git şuradan ve inş öğrenir
merak etme o da birsyler yasamııştır burada boş durmamıştır.
Onu kaybetmek istemedgn icin mi oldu o birlektelikler?
sen erkek arkadaşını kaybet veya kaybetme nasılsa sende onun burada ne yaptığını bilemeyceksin. şartlar eşit yani
Alışkanlıklarını kaybetme türkiyede de erasmus havası yaşatırız merak etme :)
Sayın urusbu arkadaş son durum ne merak ettim?
Laa oğlum bu Erasmus, üniversiteler arası Öğrenci Değişim programi değil miydi?
Ama burada, kerhaneler arası @ruspu değişim programi gözüküyor...
Laaa hep bize yanlış öğretmişler bu zımbırtıyı ibigugugugugugug
Kasma boşuna istesende Erasmus'a gidemezsin zaten :D
He yavrum he
Diplomali kaşar
Cazip bir yani yok benim için yurtdışında yaşamanin. 3 ab ülkesine gittim. Bana göre değil oralar.
Ne demek cazip değil :D Gittiğine eminmisin sen! Sonuçta dünyanın en gelişmiş yerinden bahsediyoruz! Türkiye ne ya :D
Senin beynindeki gelismislik ölçütünu mikeyim ben. Sonradan görme kaplumbağa.
Bana göre değil İşte.
Ruh yok ruh
Şehir bomboş sanki
Almanya Münih üstelik.
Sevmedim ben
Saat 8 den sonra akşam kimse yok ortada @mk. Ölü şehir gibi.
Sen bu kafayla da birgün toslarsin bir yere.
Senin bir hesabin varsa
Allahin da be hesabi var.
Ya senin gibidir o arkadaşin
Ya da eninde sonunda öğrenir senin karaktersizligini...
Ne demek Avrupa bana göre değil ya, gerizekalı! Şaka mısın sen :D Gece hayat yokmuş :D Asıl çılgın gece hayatı orada be! Git Arabistanda yaşa o zaman :D Umre falan yaparsın :D
Oraya varirsam senin zihniyetinj * .
Onun bunun altinda bir sokak iti gibi dolaşıp Diva kendini ben tertemizim diyerek bir kişiye itelemenin derdinde olan inançsiz kevaşe...
Gözünle oku yazdiklarimi götünle değil.
Gece Hayatı yok demedim.
Sokaklarda gece kimse yok ruhu eksik ölü şehir gibi dedim. Olmayan beyninle kaşarlik yapmasını bildiğin kadar, kit aklina türkçe okumasını da öğret. . Diplomali kaşar. .. Avrupa gördüm diye kendini 1. Sınıf vatandaş sanan amcik
1. sınıfım tabi ben! Sizin gibi geri kalmış, özgürlük karşıtı bir insan değilim çünkü! Gelişmiş insanları örnek alıyorum ben! Kafanız özgürce yaşamak isteyen insanlara küfür etmeye çalıştığı kadar uygarlaşmaya da çalışsa keşke!
Git ışid'e falan katıl sen, özgür insanların kafasını kesersin :D Senin gibi yobazı niye insan yerine koyup cevap yetiştirdiysem, suç benim :D
Senin gibi kevase ruhlu
Onun bunun altında yatıp
Erkek arkadaşım bilmesin yeterki diyen bukelemun suratli iki yüzlü karakter yoksunu diplomalı kaşara ne diye cevap veriyorum ki ben?
Zihni mikilmis it sürüsünün kalintisi...
sıkınıtı olmaz heralde çünkü rahat takılmışınız geçmişte heralde bilmiyorum.
erasmusa gidip boş mu dönecektin :)
Ahaha aynen :D
ne kadar kaç tane hasılat :)
Biz geri kaldık sen baya ilerlemişsin belli :D yazık sana ya
Eresmusa değil erekmusa gitmişsin ergenus.
öğrenemez devam. bence farabiye de git üniler arası grup yap :D
Yürü beeeee. Hep erkekler mi yapıcak len?
Yazık senin kalıbına. Utan kendinden.
Ülkeye dönünce de devam ettirmek isteyen bir halin var. Burada bu soruyu sormanın amacı nedir? "Vajinanın genişlemesinden anlayabilir" gibi bir cevap mı bekliyordun?
Merak etme Türkiye'ye dönünce evlenene kadar öyle bir şey yapmam. Türk erkekleriyle yatma hayali kuracak kadar düşmedim :D Attan inip eşşeğe binmem ben :D
Kaliteli bir insan olduğunu söyledim neden bu kadar kızdın ki? :) Kadın düşmanı filan değilim iyi niyetli her insanı severim. Türk erkeğiyle birlikte olmayı aşağılık bir durummuş gibi görüyorsun, sevgilin varken başka erkeklerle ilişkiye giriyorsun, bir de bunu utanmadan insanlara söylüyorsun ve insanları dış görünüşüne göre yargılıyorsun. Başta da söylediğim gibi kalitelisin :)
"Kaliteli bir insan olduğunu söyledim neden bu kadar kızdın ki?"
Oradan salak gibi mi duruyorum! Bana kadın düşmanı birtakım imalar yaptığın apaçık ortada! Benim gibi Erasmus'a gidecek not ortalamasını tutturmuş birini sen ne hakla salak yerine koymaya cüret edersin! Gidin biraz Avrupa görün insanlık öğrenin ya!
Hahaha Erasmus'a girmek için gerekli olan not ortalamasını tutturmayı böyle büyük bir başarı sayıyorsan IQ seviyen yerlerde olsa gerek :D Ben uluslararası ilişkiler bölümünden mezunum, senin Avrupa'da yataklarda öğrendiğini sandığın insanlığı derslerde ve yabancı insanlarla konuşarak öğrendim zaten, merak etme ;)
Ben endüstri mühendisliği okuyorum uluslararası ilişkilere bölümden saymıyorum :D:D Demekki sayısal bölüm okuyacak kadar kafan çalışmıyor :D
Oha cevaplar anaokulu seviyesine düştü, sayısal zekayla sözel zekayı karşılaştırıyor ahaha :D Ben kaçar, sana ecnebi erkeklerle mutluluklar kaliteli insan :)
Senin seviyene iniyorum, napayım :D
Senin gibi Avrupa erkekleriyle yatıp medeni penisler görmüş birinin benim seviyeme inmesinden ne kadar gurur duyduğumu bilemezsin :) Senin anlayamadığın tek şey ne biliyor musun? Burada ben de dahil olmak üzere bir çok kişi zaten Avrupa'ya gitti ve yabancı uyruklu insanlarla ilişkisi oldu ama bizim için olağan şeyler bunlar. Sen hangi mağarada büyüdüysen artık, yurt dışına çıkmayı aya çıkmak filan sanmışsın :) Sonradan görme kalıbının tam karşılığısın :)
Sen biliyorsun ya, o yetmeli sana bence...
sevgilini yabancı erkeklerle mi aldattın
benimkide soru, sevgilini aldatmışsın hemde gavur erkeklerle neden yabancı erkekleri seçtin özellikleri neydi
cevap ver
cevap ver sen oraya okumayamı gittin sevgilin olduğu halde yabancı erkeklerle sürtmeye mi şimdi Türk erkeklerinide aşağılarsın sen
orada türk kızlarının adını kaşara çıkarttın mı Türk kızlarına en büyük hakareti siz yapıyorsunuz kolay elde edebileceğini sanıyorlar
Türk erkeğiyle mi aldatacaktım
sorularım sana sert mi geldi o zaman cevap ver söyleyeceğimi söyledim kızmamaya çalışıcam
Türk erkeğini aşağılıyormusun
Ne oldu beğenemedin mi turk erkeklerini
Kaybetmek istemiyorum dediğin erkek turk değil mi
l*n keşke ölseniz
Aşağılıyorum tabi. Bu yaşa kadar erkek görmemişim ben!!
sevgilini nbeden kaybetmek istemiyorsun o zaman
cevap ver milletinin erkekliğini aşağılayacak kadar vatan hainimisin
Banane milletimden ben dünya çapında bir insanım. Aşın böyle kalıpları
öyle olabilirsin, aşağılıyorum ben bu yaşa kadar erkek görmemişim diyerek adilik yaptın, öyleyse sakın bidaha türküm diye dolaşma sevgilini de aptal yerine koyma ayrıl
Fetva veriyorum: Katl-i Vaciptir... taşlayın
Yobaz zihniyetini alda git. Senin gibiler yüzünden Avrupa da çok önyargıyla karşılaştım
İnşallah öğrenir
Verdinmi l*n doğru söyle :D
Vermek ne ya! Kadın sevişince veriyor oluyor da erkek sevişince niye bir şey olmuyor! Ne geri kalmış bir milletsiniz!
Kaşar olmak modernlik olmus vay anasını kesin bende giremem erasmusa.:)
Maşallah geniş mezhepliymissin
Ya bu erasmusa gidenler niye hic rahat durmuyor?
Konya ovasımısın mübarek
Oo koydular yani icine
Terbiyeni takın terbiyesiz herif bir bayanla konuşuyorsun
Herkez bana terbiyeden bahsedebilir ama sen asla bayan zinacı
Zina ne ya, zina ne!! Hangi çağda yaşıyoruz!
Pardon zina sana göre aşk galiba özür dilerim
Avrupa da zina kavramı yok ondan bu kadar gelişmişler. 1000 yıl öncesinin kurallarıyla yaşamaya devam edin siz!
O zaman bizde zina yapalim bizim ülkede gelişsin hersey seks yani bir ülkenin kalkınması için sokan adam beyninede zorlamış galiba