+1 yılKim olduğun ve her ne için yurt dışına gittiğin beni ilgilendirmiyo ben hadiseye bakarım.
Kim niye kıskansın seni herkes seçtiği hayatı yaşıyor.
Karıştırmışsın canım Erasmus öğrenci değişim programı dil ve eğitim amaçlı bir program ama sen kendini milletin altına nasıl atacağını şaşırmışsın sen olayı yanlış anlamışsın kimsenin bu zavallı ve alçak halini kıskansın ki.
Seni bekleyen birine bu yaptığın kahpelikten başka bişey değil.
Saf katıksız O ros bu sun. NET.
Ulan 4 bitiyo 5 yıldır sevgilimle aramızda 2000 km yol var ben yanımdan biri geçince burnumu kapatıyorum ki parfüm kokusunu almıyım ondan başka erkeğin kokusunu çekmiyim ciğerlerime. Yolda yürürken gözüm yanlışlıkla başkasının gözüne değse vicdan azabından geberiyorum l*n sen nasıl insansın ki çocuk seni bekledi günlerce sen gittin onun bunun altına yattın sü rtüklüğünü konuşturdun.
SENİN GİBİ KİMLİĞİMİ DE GİZLEMİYORUM YAZARSIN BATTIYSA LAFLARIM.
DÖL İSRAFI.386 Yorumla- +1 yıl
+ bayan avrupa uygarligini zinayi normal karsiladiklarina bagliyor. Nasil bir mantik anlatirmisin? Cinsellik ile uygarligin "gelismisligi" arasinda baglanti nedir?
Dilerim o seni bekleyen cocuk ögrenir. ya da kim bilir sende ordayken oda masum kalmamistir. Eee ne demisler eden bulur dúnyasi... - +1 yıl
Yoruma niye yazdın canım
- +1 yıl
Helal olsun
- +1 yıl
Helal olsun! Kaldı mı böyle harbi kızlar gurur duydum yeminle.
- +1 yıl
Eyvallah
- +1 yıl
Sırf yorumunuza like atmak için siteye üye oldum. Çok iyi özetlemişsiniz
En İyi Cevaplar
+1 yılÇok kötü yapmışsın bence yani oraya gittiğinde sevgilin olmasaydı orda dilediğin kadar erkekle birlikte olabilirdin kendi kararınla istediğini yapmış olurdun. Ama şimdi sen sevgilin varken bunları yaptın. Buna aldatmak deniyor. Aynısını o senden gizli yapsa çok üzülürdün öğrenince.
Ben de Erasmus yapmak istiyorum bu sene ortalamami yüksek tutup yapıcam. Türkiye'den bir sevgili edinip oraya gidince kimseyle bir şey yaşamamak istiyorum.
Bu arada bunun kadına baskıyla falan alakası yok. Sen sevgilini aldatmışsın bu çok ayıp bir şey. Cinselliğini özgürce yasayabilirsin sevgilinle veya sevgilin yokken istediğin erkekle... kimseye senin cinsel hayatini sorgulamak düşmez. Ama sevgilin varken başka erkeklerle yaşaman çok ayıp.
Kendine saygısızlık etmişsin sen. Kendini küçük görmüşsün. Umarım senin gibi olmam erasmusa gidebilirsem31 Yorumla- +1 yıl
Ayrıca biz Ortadoğu ülkesiyiz ya avrupalılara göre eziğiz yani. Avrupalı üst (!) erkekler bizim gibi Ortadoğulu ezik (!) ülkelerin kızlarıyla yattıktan sonra arkamızdan konuşur. Umarım oraya gittiğinde seksten başka şeyler de yapmışsındır yani iyi verimli şeyler. Umarım onlara ülkemizin insanlarının kalitesiz olmadığını ispatlayacak şeyler yapmışsındır
Öbür dünyayı geçtim sonuçta bir çok dine mensup ya da ateist insanlar var aramızda. Kadın erkek hangi cinsten olursa olsun karşındaki bir insan, bizler hayvan değiliz ki dürtülerimizle hareket edelim. Karşındaki seni beklerken ki bu çok zordur, sen hayatını hoyratça yaşayabiliyorsun o seni hiçbirşeyden habersiz beklerken. Hayatını umarsızca aylar boyunca yaşayıp sonra hiçbirşey olmamış gibi ona döneceksin birde. Ve senin bu durum karşısında hiç vicdanın sızlamıyor ya hayran kaldım. Evrenin bir sistemi var, bir adaleti var, ister Allah de ister tanrı ve inanıyorum ki gerçek bir gün tecelli edecek ve hakettiğini bulacaksın.
50 Yorumla
Sölemezsen bilemez bazen kaçamaklar olmalı
23 Yorumla
Soran+1 yılAynen :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
124Cevap
+1 yılatar gider yapmadan bir dusun.. ben ne kadin dusmaniyim.. ki ben kadinlarin ezilmesine karsiyimdir her zaman.. ne de erasmusda bir donem okumani kiskaniyorum.. ama senin su yaptigin alcakca birsey ve insanlar bunu elestirmesine tahamullun yok.. ne saniyorsun defalarca boynuzladin.. millet sana afferin demesinimi? kasarsin kizim sen.. bunu yapan erkek olsaydi da yorumum ayni olurdu.. ama sen bir kadin olarak bunu kendine yakistirabiliyormusun? birinle beraber olmak degil sorun.. sorun seni seven bekleyen birine ihanet etmem,,, sen sevgiyi hak etmiyorsun.. sadik olmak gerek.. bide gelmis ogrenirmi diyorsun.. ogrenmicektir buyuk ihtimal.. ama sen bunu bilerek devam edecek kadar asagalikmisin? bence adam gibi yedigin boku anlatmicaksanda en azindan ayrilda cocuk senin gibi biriyle zamanini harcamasin..
110 Yorumla
+1 yılSen bir kendine sorsana vicdanin nekadar rahat acaba? Ya anlamiyorum biliyomusun, seni seven bekleyen birine bukadar assaglikca ihanet edilmesini anlamiyorum. Biriyle yatmani evlilik disi kabul edilecek bisey degil ama senin secimin bunu gectim, aldatiyosun. Rahatmi batti? Ne durustlugun kaldi ne namusun, nede sevilecek en ufak bir yanin bence. Bu dunyada olmasada diger dunyada oyle ya da boyle ogrenecek. Biraz edep biraz ahlak. Birde kaybetmek istemiyorum demissin ya, sen onu hic kazanmamissinki. Agir konustugum icin k bakma demicem, bu konuda ben hafif söz bilmem. Kiz ya da kizma ben bunu derim senin dediginde zaten gözümde bes para etmez.
73 Yorumla
Soran+1 yılDiğer dünya ne kızım!
- +1 yıl
Su gizlediklerinin sanaa tokat atacgi yer.
Soran+1 yılUff çok korktum :S
Ben kadın düşmanı ya da geri kafalı değilim ama, sen şimdi sevgilini aldatmışsın. Yani tam tersini düşün, o seni aldatsa ne hissederdin? Bunu sor öncelikle kendine.
Ayrıca madem aldatıcaktın, neden ciddi bir ilişki içindesin? yani değişik tatlar alma isteği bence son derece normal, ama aklında bu tip bir yaşam şekli varsa, hayatına kimseyi sokmaman daha doğru olurdu.
Bence iyi düşün karar ver, aldatmışsın sen ve onun yüzüne baktığında ne hissedeceksin onları düşün. Yani burada öncelikle sevgilim ne öğrenir mi diye düşünmek yerine, suçluluk duygusuyla nasıl baş edicem diye düşünmelisin.
Bir de bir şey sormak istiyorum, cevap verirsen sevinirim. Neden başkalarıyla birlikte olacağını bile bile, 2 yıldır tek bir kişiyle ilişkini sürdüyorsun?30 YorumlaTabi canım erkekler yapıyo da sen niye yapmayasın dü mi? Yat kalk keyifli heralde gel bir de benle aldat hazır hızını almışken korkma söylemem sevgiline erasmusa gitmedik ama orda yaşadıklarını yaşatacak becerimiz var. sizin gibi zihnşyetler oldukça türkşye tabi ilerlemez erasnusa kendinş keliştirmek için diil genişletmek için gitmişssin orda kendini geliştirsendi genişletme işini burdada yapan çok var uzaklarda aramasaydın. sevgiline gelince emşnim o da burada erasmus yapmıştır sen ordayken merak etme. kaşarın böylesine de yeni şahşt oldum vesselam
22 Yorumla
Soran+1 yılSen kimsin ki alt tarafı bir Türk erkeğisin işte! Avrupalı erkekler sizden 1000 kat daha erkek!
+1 yılKadın düşmanlığı ve kıskançlık diyorsun birde sürtük. Sevgilimle beraber olmuştum yani bakire değilim. Ama ne erasmusa gittiğimde, ne de yurtdışına tatile gittiğimde onun bunun altına yatmadım üstelik o sırada sevgilim bile yoktu. Yeni mi aklına geldi sevgilin olduğu? Umarım öğrenirde hakettiğini bulursun
90 Yorumlaşimdi ilk olarak erasmusu kazanmak zor bır sey degıl 100 ınsanın 80ninin kazandıgı bı sınav. ıkıncısı kımse senı yasadıkların ıcın yargılayamaz kımsenın haddıne degıl bu. ucuncusu bırlıktelık yasadıgın kısılerın sana ulaşma yakana yapısma ıhtımalı yoksa sevgılının de ogrenme ıhtımalının %0 olcagını dusunuyorum. senın hayatında kı ınsana böyle bı ıhanet etmeni yargılayamam ama vıcdanının rahat edıp devam edebılıcek mısın sorusunu sorabılırım sanırım. vıcdanın rahat etmıcek sucluluk duygusu hıssedıceksen elbet bıter yurumez ıkınızınde bosa vakıt harcamıs olmaması ıcın ayrıl derım he benım ıcın sorun yok dersen yasadıklarının da onune cıkıp sana sorun yaratcagını sanmam kaybetmezsın onu
20 Yorumla
+1 yılGene olarak hemcinslerimin kesinlikle hep arkasında olmuş onları savunmuşumdur ama sana gülemeden edemedim.
Bu dünyanın neresinde olursa olsun tepki verilecek bir durumdur. İçin sevgilini aldattığın ve yalan söylediğin için değilde farkederse diye rahat değil...
Birde çocuuksun bence ne alaka erasmusa gidemedin diye kıskanılması, tek giden sen değilsin farkındasın demi80 YorumlaBu kadar büyütmeyelim şu Erasmus olayını. 1 sene ben de yaptım. Şimdide yurt dışında master yapıyorum. Soruna gelecek olursak. İhtimal var tabi ki ama cidden istedikten sonra saklamak mümkün. Yaptıklarını destekliyor muyum? Hayır tabi. Çocuk büyük ihtimalle senin dönmeni bekliyor 4 gözle sen hiç umursamadan başkalarıyla takılabiliyorsun. Neyse yargılamak benim işim değil. Açık görüşlü bir insanımdır genel olarak ama bu dayanamadığım bir şey. Benzeri benim de başıma geldi, eski kız arkadaşım sürü sepet kişiyle takılmış ben Erasmustayken. Saklamaya çalıştı ama beceremedi. Bana sorarsan bence dürüst ol ona karşı ve anlat. Sonradan öğreneceğine senden öğrenmesi daha iyi
20 YorumlaKeşke erasmus yerine kıskanılacak bir karakterin olsaydı. Biriyle beraberken başkası ile birliktelik ihanete girer ve ihaneti karaktersizler yapar. Milletin işi gücü yok erasmus u kıskansın. Kadın düşmanı değil aldatan haysiyetsiz kadın ve erkek düşmanlığı buradaki.
52 Yorumla
Soran+1 yılSonuçta Erasmus hayatta 1 defa oluyor
senın neyını kıskanalım, bıtmıs bır ınsansın, et yıgınısından baska bır hukmun yok bende.. sabah kada konussan kaale almam, yazıktır gunahtır adamın serefıyle onuruyla nıye oynuyorsun bes dakıkalık seyler ıcın emınım onlarında cogunda mundar kalkmıssındır sen yataktan...
60 Yorumla
+1 yılHangi çağda mı yaşıyoruz? Sevgilini başka erkekler ile aldatmak modernlik midir sana göre? Evet hepimiz cahiliz, fakat zevkine başka bir erkek ile birlikte olan kızlarımız cahil değil, modern. Yalnız Türkiye'de kadın düşmanlığı yoktur. Geri kalmış insanlar da vardır fakat o geri kalan insanlar sevgilisini aldatmadığı için geri kalmamıştır. Cümlelerini tartta konuş. Mantıklı konuş. Madem Avrupayı da görmüşsün, daha modernsin sen kendi ırkın hakkında düzgün konuş.
62 Yorumla- +1 yıl
Orospuluğu modernlik sanıyorlar.:ddd
Eğitim & Kariyer konusunda 855 cevap paylaştı. Erasmus'u kazanıp gidemediğime pişman oldum açıkçası, sen ne istersen onu yap, orda yaptıklarını kolay öğrenemez sana sormadıkça, kaldırabileceğini düşünüyorsan ona sen anlat, başka türlü öğrenirse ayrılır.
12 Yorumla
Soran+1 yılKaldırır kaldırır :D Ben olmasam yüzüne bakacak kız yoktu onun be bilsin kıymetimi :D
+1 yılKizim nasil bir kahbesin l*n sen benmde 2.5yillik ilislim var nazar degmesin sevgilim uzakta uni okyo 2.5yildir birak aldatmayi baskasina bakmadim bile oda ben gibi bakmaz erkek oldugu halde oyle bir serefsizlik yapmaz sen onun bunun altina yatmissin kasarsin kizim sen ogrensin o cock sana guvniyo yediğin boklara bak * . soyle dusum erkek arkadasin bunlari yapsaydi sen mapardin l*n kasar bide 2 yil diyosun utanmadan sgit l*n
60 Yorumlabirde erkekleri hep yadırgıyorlar... al işte buda kadın vakası... ERASMUS ta uzaktasın ya o yüzden yaşayabildiğini yaşa... zaten ordakiler yabancı uyruklu... senin yerini yurdunu bilmezler... şimdi öğrenirse diye endişe et... bulsan fırsatı bence yine yaparsın... erkek aldatan kadını eninde sonunda bilir...
30 Yorumla'Onu kaybetmek istemiyorum'? Ahahah tatlım sen çok hafife almışsın her şeyi ya. He bide seni kim neden kıskansın sanki yaptığın çok doğru gibi. Senin gibiler varken sevene sıra gelmez zaten kızların yüzkarası. Gelmiş bir de sormuşsun gelen yorumlara da açık değilsen sorma o zaman.
13 Yorumla
Soran+1 yılBenim Avrupa görmüşlüğümü kıskanıyorsunuz! Erkeklerin beğendiği bir kız olmamı kıskanıyorsunuz! Benim erkeklerle yaşadıklarımı hayatınız boyunca yaşayamayacak olduğunuz için beni kıskanıyorsunuz! Ben İtalyan İspanyol İngiliz erkeklerini götürürken kala kala bir Türk erkeğine kalacak olduğunuz için, hayatınız boyunca ondan başka alternatifiniz olamayacağı için beni kıskanıyorsunuz!
Losersınız kızım siz, loser :D
Garıp aslında degıl kac kısıyle yattığı bellı olmayan zına kavramından haberı dagı olmayan zına yapmanın zamanla gecen bı şey olduğunu düşünen kendını asmış olarak avrupalı olarak gören herkeze yatmasına rağmen buradaki sevgilisinin duymasından korkan cok gelısmıs asmış Avrupalı bı kadın avrupalılar cenabet gezer sanırım sende cenabet gezıyosun basına gelenın farkında olmnı dılerım Allah senı ıslah etsın ama önce gusül abdesttı al bole zorr :D
05 Yorumla
Soran+1 yılZina kavramından haberim var. Ya siz insanların ilişki yaşamasına nasıl karışırsınız! İnsanlar ister evliyken ister evlilik dışı ilişki yaşayabilirler. Avrupalılar zina gibi ufak ayrıntılara takılmadığı için bu kadar gelişti ve uygarlaştı.
Soran+1 yılNapayım günahsa. Ben aştım öyle şeyleri. Avrupa'da kimse o günah bu günah diye düşünmüyor. Gidin biraz Avrupa görün.
- +1 yıl
Hımm gıdelım o zaman dogru günah kavramın yoksa Allah korkun yoksa bütün Avrupayla yatabılırsın benı hııc bağlamaz ama benım dınıme saygısızlık yapamazsın günahı hoş gösteremezsin zınayı nolcak canım avrupalılar sole bole dıyemezsın ben müslümanım elhamdulıllah Allah senı ıslah etsın sana acısın senı dogru yola dondursun ben zına yapmıyorum avrupayı gormedım günaha dıkkat ederım Allah tan cok korkarım ve benım hayatım emın ol senden daha guzel daha uygar ve daha modern bundan emın ol kendıne saygın olsun Allah I'n sana verdıgı mucızeye saygın olsun dının yoksa vatanın da yok ruhun da yok bekaretın de yok sen yok yasa 60 sene 65 sene yasa ama ayıkıyım OLECEKSIN ve sana soracaklar bunun hesabını emın ol Canın cok yanacak ebedı hem de eğer tobe edıp degısmezsen sonun bu
bunu yapanin cinsiyeti farketmez nekadar seviyesizlestiniz ya sevgilini geçtim annenle babanin yüzüne nasil bakicaksin
100 YorumlaBide bu moda oldu eğitim yabancı dil bokunu gezmeye gidip geliyorsunuz.
Ne, ERASMUS muş bu adam bu Amerika, Avrupa Resmen eğitim adı altında bilmem napıyor.92 Yorumla
Soran+1 yılSeni istesende Erasmus'a kabul etmezler
Eğitim & Kariyer konusunda 588 cevap paylaştı. Ne herzeler yedin kız oralarda? :))) Heheh kısa süreli birliktelikten kastın one night stand gibi bişeyse fena ama kısa süreli gönül ilişkileriyse, o da fena :D Madem sevgilin var niye yaparsın anlamadım ayrıl ne halt yeren ye. Herkes için geçerli bu benim için de.
00 YorumlaAyril bari de ne yap oyle yapacaksan bir erkek yapinca sayip sovmeyi biliyosunuz kendiniz yapinca yok kadin dusmanligi yok kadin haklari. Erkegin aldatmasi da kadinin aldatmasi da ayni derecede kotuce serefsizce bisey. Insan olan bir kere karsisindakini dusunur yalan soylemez. Sen hem aldatiyosun hem de onu geri istiyorum diyosun sonra millet laf edince aglamaya basliyosun. Sana kufretmeleri yanlis tabiki ama sen de sutten cikmis ak kasik degilsin sanki?
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl"Derdinizi anladım ben. Erasmus'a gidemediniz diye kıskanıyorsunuz beni."
Bir çok ülkeyi sizden fazla gezmiş birisi olarak söylüyorum.
Üsteki yazınızı okuyana kadar hak verecektim ama gerçekten seven birini hak etmiyorsunuz.
İşte bu yüzden kızlara güvenemiyorum! İnşallah öğrenir.20 Yorumla
+1 yılOnun ögrenme ihtimalini geçtim, hiç öğrenemeyecek farzedelim peki senin için rahat edecek mi? Onun yüzüne bakmaya yüzün olacak mı? Türkiyedeki kadın dusmanlıgı falan filan yazmısın olayın onla hiç alakası yok git bir aynaya bak önce kendini sorgula seni zavallı insan.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılumarım öğrenir. bide seviyorum yazmışsın utanmadan. madem seviyordun sadakatin nerdeydi. erasmus fahişesi. bide beni kıskanıyolar yzmış. seni kim napsın kaltak kevase.
80 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 355 cevap paylaştı. yaa kızım kaşar misin acaba? onu kaybetmek istemiyorum demiş bide insallah ogrenir ayrilirsiniz
70 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNasıl kıskanıyoruz Erasmus'a gidemedik diye sana anlataamaaaam :( Arkadaşım da gitti, gayet yakışıklı çocukların sarkmasına aldırış etmedi. Sevgilisini seviyordu çünkü. Seni de aldatır da söylemez umarım. Aynılarını yaşayınca anlarsın ne yaptığını
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılöğrenmez tabiki...
yani ilişkiye girdiğin kişilerin ona söyleme ihtimali çok azdır ki uğraşmazlar da bence. için rahat olmalı...
ama keşke yapmasaydın. ben sevgilinin yerinde olsam bırakırdım. uzak mesafe ilişkileri hep böyledir. hep bir şeyler saklanılır. o yüzden güvenmem bırakırım istemeden. demekki iyi niyetli biriydi, seviyorduki uzakta olmana katlandı. ama söyleme yani. ayrılmaya kalksan bile deme. kaldıramaz04 Yorumla- +1 yıl
sen yaparmıydın
Cevap sahibi+1 yılbüyük konuşmam ve erasmus a gitme hakkım vardı fakat kullanmadım ben. o yüzden bunu konuşmak gereksiz
- +1 yıl
yabancı erkekleri daha mı Seksi buluyorsunda kendine güvensiz konuşuyorsun
Cevap sahibi+1 yılbenim kendime olan güvenim tam. benim karşımdaki insana olan güvenim az. cümleleri götünden okuma
+1 yılpardonda sen bızı mezhebı genıs ınsanlar mı sandın ustune kadın dusmanı dıyorsun. Ordayken aşkım ne yapıyrsun dedıgınde hıc evdeyım yorgunum uyuycam deyıp yan taraftan blowjobs yaparken ıyıydyde Tr ye geldıkten sonra mı mod deıştın. Once içindeki libidoyu bastır sonra karsısına çık eger ona ben orda deışik aletler gordum demezssen vıjdan azabıda duymazssan onu evlıykende aldatma olasılığın var demektır. Libidona ve egona selamlar_
00 Yorumla
+1 yılBu yaptigin adilige tepki vermek yobazlik ve geri kalmisliksa iyiki oyleyiz. Senin karakterin ve namusun geri kalmis onu napıcaz?
41 Yorumla
+1 yılSevgilin ogrenmese bile onun yuzune nasil bakacaksin insan gercekten sevgilisini seviyosa degil baska erkeklerle birlikte olmak baska erkeklere bile bakamaz sen sevmiyosun onu kendini bosuna kandirma..
20 YorumlaEvet sevgilin varken başkalarına vermek çok erdemli bir hareket. kaşara kaşar demek kadın düşmanlığı ise hepimiz öyleyiz sanırım.
Dipnot: kıçıkırık erasmusla bir yurt dışı gördün diye birtarafın bayağı kalkmış bu ne görgüsüzlüktür hamlıktır ne biliyorsun kimin ne olduğunuda burada senden geriye kalanı hiçbiryeri görmemekle suçluyorsun10 YorumlaSadakatsizlik ciddi bir prsikolojik sorundur. Tedavi olmanızı öneririm ve hayatınızdaki insanın onuruyla oynadığınızında farkına varmanızı ümit ederim. Üzüldüm...
12 Yorumla
Soran+1 yılAma haberi yok ki. Demek ki onuruyla oynamamış oluyorum :D
- +1 yıl
Onu kandırmış oluyorsunuz. Size olan dürüstlüğünü ve güvenini kullanmış oluyorsunuz. Daha kötüsüde ona yalan söylemiş yani dürüst olmamış oluyorsunuz. Ki zaten onu sevmeyip sadece alışkanlık ve çıkarlarınız için birlikte olduğunuzuda düşünürsek. Tertemiz bir insanı kendiniz gibi birisi ile kirlitmiş ve dolandırmış oluyorsunuz ve bunun farkında bile değilsiniz belkide. Üstelik son derece lakayt bir şekilde bu durumu meziyet sayabiliyorsunuz. Çok yazık acınak haldesiniz bana göre
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe seni nede erasmusu kıskanırız Allah korusun o dediğin yerde öyle olaylar dönüyorsa sende buna normal diyorsan siz olayı aşmışsınız geçmiş olsun. Allah seni o çocuktan uzak etsin yazık ona sana güvenipte göndermiş sen sadece onu değil kendinide aldattın farkındamısın avrupalı olmak bu mu biz istemiyoruz böyle bir avrupalı olmak hassiyetin şerefin olmadığı yerde ne insanlık olur nede medeniyet yazık ya sana şu anca acımaktan başka bişey gelmez elimizden...
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYazdıklarını ve güncellemeler bölümündeki düşüncelerini okuduktan sonra sana bir cevap vermek bile gelmedi içimden. Kendini degersizlestirmissin çünkü insanlara sormuş ve cevaplarını da kadın düşmanlığı olarak anlamissin. Sevgilim dediğin kişiyinin duygularını hiçe sayarak başka birliktelikler yaşadığını yazmışsın ve bunları nasıl gizleyen soracak kadar dusunmussun kendini
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılseni linç edenlere aldırış etme... onlar gizli saklı iş pişirenler. açıkça söylemeyi ahlaksızlık sayıyorlar sadece.
12 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle, çok haklısın. Herkes önce kendine baksın
Cevap sahibi+1 yılsanırsın seni ipe çeken kızlar kutsal bakire, erkeklerse evliya...
+1 yılSen onu başkalarıyla beraberken çoktan kaybetmişsin zaten öğrense nolur öğrenmese nolur sen yapacağını yapmışsın zaten
50 YorumlaHayatım boyunca senin kadar zavallı insan görmedim. Türk erkeğini bu kadar küçük görüyorsun da, senin baban David mi John mu? Azacık da olsa vicdanın olsaydı burada sana yazılanlara “ama sevgilimin haberi yok ki” yazmazdın. Avrupayı gezmek her önünden geçenin yatağına girip marifetmiş gibi burada anlatmak değil. Bu kadar düşmüşsün ama Türk erkeğine de kaf atmaya hakkın yok, bunu da böyle bil, modern kaşar
00 Yorumla
+1 yılSevgilisini aldatmiş millet kizinca kadin dusmanisiniz diyor zavalli. Sonra da erasmusa gittim diye beni kiskaniyosunuz diyo jaksnaisnakzjaksnaksks. Ne insanlar var be
00 YorumlaİNŞALLAH ÖĞRENİR VE SENİ TERKEDER. Sonra al sana Erasmus kacamagı, aciz mahlukat senı.
60 YorumlaGeri kalmışlar mi hahah işte buna gülerim
Evet sevgiliyi onla bunla aldatip buraya kadar düşüp vicdan muhasebesi yapmak modernlik arkadaşlar adgsjsjsbsjsjhsh43 Yorumla
Soran+1 yılKadının erkeklerle birlikte olmasını yadırgamak geri kalmışlıktır!
Soran+1 yılAvrupa görmüş bir insan olsan ne kadar geri kaldığınızı sende anlayabilirdin!
- +1 yıl
Bisi sorucam neye göre konuşuyorsun bu dünyada Erasmus yapan tek sensin falan mi sanıyorsun?
Evet Avrupada millet daha rahat ama kimse kalkip sevgilisinden baska bir yere gittiğinde onun bunun altina yatmiyor (geneli) yapiyosa sevgilisiyle yapıyor
Neyse bayan modern ben seni kasarliginla başbaşa birakim sen Erasmus gördün ya hani Avrupayi falan biliyosun mesgulsundur dimi asgddjdkakaabnzakxn
- Eğitim & Kariyer konusunda 368 cevap paylaştı.
+1 yıliki ylllık bır ılıskıye ihanet edebiliyorsan eğer geri kazanmana gerek yok!.
Acırım o cocugun halıne yazıkk seni beklıyordur bırde 4 gozle..20 Yorumla l*n bir sktir git. Onu kaybetmek istemiyormuşmuş. Lanet olsn senin gibi kızlara. Bunu erasmustayken erkeklerin kollarındayken düşnemedin mi
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenin erasmusla 4 ay falan kalabildiğin ülkede 4 senedir okuyorum sevgilim olmadığı halde ilerde sevgilim olacak insana temiz gitmek istiyorum ama senin gibi pislikleri gördükçe acaba ben enayi miyim diyorum. Acınacak durumdasın.
11 Yorumla- +1 yıl
Ne bölümü okuyup gittiniz 😄
Senin gibiler yüzünden kadınların özgürlükleri kısıtlanmaya çalışılıyo biliyosun dimi. İnşallah öğrenir ya da inşallah o sen yokken daha beterlerini yapmıştır :)
Amin.41 Yorumla- +1 yıl
Amin.
Sen yaptiklarini yaparken dusunmen gerekirdi bunu onceden, sen sevgilini kaybetme ihtimalini gozune almissin bile, simdi niye korkuyorsunki?
10 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 681 cevap paylaştı.
+1 yılYaa kizimm sevgilini mi dusunuyorsun? Kendini bile dusunememissin ki heryere imzani atmissin.. ayrica hani burdakiler ben ve herkes geri kafaliyiz yaa sen baya bir ileriye gitmissin.. Avrupa gormussun yaanii:)))
10 Yorumla Kaybetmeyi istemeyecek kadar çok seviyorsan hangi akıla hizmet başka birlikteliklerin oldu?
31 Yorumla
+1 yılİnsallah ögrenir sevgilin arkasından cevirdigin isleri 2 paralıksın cunku
20 YorumlaAynisini oda sana yapmistir merak etme yalanli dolanli gisin boyle pislik sizin gibiler yuzunden guzelim kizlara yazik oluyor
10 Yorumla
+1 yılseven adamın hali ortada umarım oda sen yokken başkalarıyla birlikte olmuştur ve o senin yaptıklarını duymadan sen onun yaptıklarını duyarsın, ayrıca ben olsam sevgilinin yerinde duysam bile bozuntuya vermem bide ben vururum sonra basarım tekmeyi.
11 Yorumla
Soran+1 yılSanmıyorum. Benimle evlenecek o, bana sözü var :D
+1 yılYaziklar olsun... Az biraz vicdanin varsa cocuktan ayirl ve ona bundan hic bahsetme. Yuzune tukurse bile degmez
22 Yorumla
Soran+1 yılOndan ayrılırsam kiminle evlenicem peki :D
- +1 yıl
Ne igrenc biseysin sen? Sen bence biyerine cok düskün bir insansin, altina yatacagin birisini bulursun ama ondan uzak dur.
Uluslararasi Kerane seni
Seviştin mi?
Bize ne ki bundan, hayat senin hayat ama aynı haltı o yeseydi ve sen öğrenseydin ne yapardın bunu sor kendine.02 Yorumla
Soran+1 yılNiye, sen hiç sevişemedin mi yoksa :)
Değdi mi peki 2 yıllık ilişkinize, sevginize ve hayallerinize?
Öğrenmese bile evlendiğinizde nasıl yanına yatacaksın nasıl? Senib yetiştirdiğin evlattan da hayır gelmez sendede.30 YorumlaŞimdi yazdığın ortamı düşün. Bu ortamda kaç kişi erasmusa gitmiş olabilir? bu kaç kişiden kaç kız erasmusla gitmiş olabilir? bu kaç kızdan kaçının sevgilisi var? bence öğrendi bile
00 Yorumla
+1 yılbu ne genişliktir ya bir de utanmadan söylüyorsunuz yazık inaşallah öğrenir bir de erasmus okumuş sen bu kafayla okusan ne yazar kadın düşmanlığıyla ne alakası var ya bu normal bir şey mi sence
02 Yorumla
Soran+1 yılBende insan değil miyim benimde canım yok mu canım sevişmek isteyemez mi :D
- +1 yıl
sen avrupalı olmaya devam et şeytanın yanı başında olduğunu unutma
+1 yılDiğer kadınların başımın üstünde yeri varda senin gibi yüksek egolu insanlıklar benim gözümde vajinanın efradındaki et parçasıdır çakacan geçecen.
Hoş gittiğin yerde de aynı şekilde davranmışlar çakıp geçmişler ;)05 Yorumla
Soran+1 yılÇakmış ne demek ya! Kadın düşmanı gerizekalı aptal geri kafalı ilkel yaratık! Kapa çeneni! Ben özgür bir insanım istediğimle sevişirim!
- +1 yıl
Tamam sen özgür bir yaratıksın en çakılıp geçileninden.
- +1 yıl
Sen kadın değilsin benim gözümde vajinanın etrafındaki et parçasısın. istediğin ülkenin konsolosuyla sevişip o ülkeye giriş yapabilirsin hatta giriş yaptığın ülkede kalırsan da bu ülkeye büyük iyilik etmiş olursun.
Soran+1 yılKapa çeneni kadın düşmanı! Siz Türk erkeklerinin erkekliğinde sorun var! Kadınları tatmn edemiyorsunuz! Kadınları tatmin edemediğiniz için de kadınlara karşı böyle aşağılık hitaplar kullanıyorsunuz! Avrupalı erkeklerin yanında siz de erkek misiniz :D Git biraz Avrupa gör de erkek nasıl olurmuş öğren!
- +1 yıl
Medeniyet dediğin her milletin her ülkenin erkeğine vermekse ve bide bişey yapmamış gibi ülkesine gelip sevgilisine masum insanı oynayıp yalan söylemekse ben öyle medeniyetin ta a m ı na ko ya yım !
inşallah öğrenir senin gibilerini sokak ortasında s*kmek lazım ibreti alem olsun diye kaybetmek istemiyorsan düşüncektin
10 Yorumla
+1 yılBu KS de ki herkesi erasmusta yattıkların gibi kabul etmeyeceğinin bir garantisi yok bence.. kaşar seni
00 Yorumla
+1 yılGavur ülkeye gidiosun orda namusmu var mina kodugumun gergadan beyinlisi gergedanlara saygısızlık ettm senin yüzünden burası müslüman ülke namus seref onur car.
20 Yorumla
+1 yıl00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKarşıt yorumlara verdiği cevaplara ve güncellemelerine bakarsak bu kız hala ergenlik modu ndan çıkamamış, ayrıca da nasıl bir mide var sana umut bağlayan birinin arkasından onun istemeyeceği şeyleri yapmak?
04 Yorumla
Soran+1 yılSiz yurtdışında Rus peşinde koşarken bir şey yokta biz İtalyan İspanyol peşinden koşunca mı var! Siz Ruslarla beraber olunca erkek oluyorsunuz da biz İtalyanlarla İspanyollarla İngilizlerle birlikte olunca neden kaşar oluyoruz!
Cevap sahibi+1 yılSen herkes adına konuşamazsın! ve bizler de ! ayrıca hadi biz erkekler şeref siziz peki sen kaşar damgası yemeye çok mu meraklısın? en basit örnek köprüden atlarsak sen de mi atlayacaksın? bir farkın olsun istiyorsan düzgün bir fark seçmelisin.
Soran+1 yılİşte sorun orada. Erkek bir şey sevişince olmuyorda kadın neden sevişince kaşar oluyor? Kimse özgürce sevişen kızlara kaşar diyemez! Bu, kadın düşmanlığıdır.
Cevap sahibi+1 yılSenin yaptığının kadını erkeği yoktur iki cinste aynı kategoridedir, onlar yapıyor diye sende yapacaksın diye bir şey yok , onlar yaptı diye bu senin yaptığını aklamaz.
- Devamını Gör (92)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat