erkek arkadaşım 36 yaşında ve uzun süredir beraberiz. Artık beraber yaşıyor gibiyiz haftanın bir çok günü birlikteyiz. Çünkü çok yoğun çalışıyor ve akşam sadece 2 saat yüzümüzü görebiliyoruz.
annesi kötü bir insan değil bana karşı bir nefreti de yok ama erkek arkadaşıma 1 saat uzaklıkta oturuyor. Ve bilmem ne kursuna gitmek istiyorum bahanesiyle haftanın 3-4 günü erkek arkadaşımda kalmak istiyor.
sizce bu normal mi? Yani neredeyse 40 yaşında ilişkisi olan bir adamın evinde haftada bu kadar kalmak. Biz zaten zar zor görüşüyoruz veya zaman geçiriyoruz.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu durumda anlayış göstermek önemli. Erkek arkadaşının annesiyle iyi bir ilişkisi olduğunu ve annesinin sana karşı negatif bir tavır sergilemediğini belirtmekte fayda var. Ancak hissettiklerini ve endişelerini erkek arkadaşınla açık bir şekilde paylaşman da önemli. Belki birlikte daha dengeli bir çözüm bulabilirsiniz. Önemli olan iletişim kurmak ve hislerini paylaşmaktır. Unutma, ilişkide denge her zaman önemlidir.🌼🌟
Çok güzel bir yorum yazmışsınız teşekkür ederim. Bu kadar mantıklı yorum yazan birine sormak istiyorum. Peki sizce bu kadar erkek arkadaşımda kalmak istemesi normal mi. Yani neredeyse biz erkek arkadaşımla artık beraber yaşayacağı veya Evleneceğiz bu şekilde planlarımız var ve zaten çok az görüşüyoruz