bayılıyorum onlara çok tahrik ediciler çirkinliklerini azdırıcılıklarıyla kapatıyorlar muhteşem yetenek :)
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
çirkin kadın yok
Makyajsız kadın vat
bakımsız kadın var
Sen bakımlı mısın
bencede yok ama manken gibi canım saçma kraliçe triplerine girenler itici yaratıklar ortalamanın altında güzelliğe sahip kızlar off deli ediyor beni :)
sen bakımsızssan olur
ben bakımlıyim çok şükür
İyiymiş
:) o zaman by
Sende iyi değilsin
olur mu ya deli oluyorum aklımı yitiriyorum o tahrik edici duruşları beni bitiriyor :)
Bence güzel kadın bulamadıgından çirkinlerle kafayı yedin bide çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır
yo yo güzel kadınlar gram ilgimi çekmiyor kaç tane var öyle ama hadi dediğin gibi olsun bakımsız birini görünce uçuyorum saldırasım geliyor :)
Üzüldüm o kızlara o zaman
niye ki çirkin şansları var diye mi :)
Yoo senin gibiler peşlerini bırakmaz diye
ne güzel işte onlarında peşlerinden koşan erkekler olmalı :) bence seviyorum o tipleri en azından netler
herkesin tarzı farklıdır ne diyim
evet güzellerin egolarıyla uğraşmak ne bilim saçma güzel kadın görünce kaçıyorum tiksindiriyorlar beni davranışlarıyla o yüzden yaşasın çirkin ama seksiii azdırıcı kızlar :) hepsini seviyorum
Sende çirkin olduğun için güzeller sana bakmıyor bence. Sende uğraşmak istemiyorsun
bak ön yargılı konuşma hanımefendi 1.80 kumral ela gözlü son derece yakışıklı birisiyim :) çirkim kızlarında yakışıklı erkekle olma hakkı var ben bu alanı doldurmak istiyorum sdece
Tamam ne kızıyorsun. Sende her güzel kız için egolular deme buda ön yargı
kızmıyorum kesinlikle hatta sakin konuşman hoşuma da gitti güzel kadınlar egolu ama sende bunu bilirsin olmayanına hiç denk gelmedim hele birden fazla erkek yazılıyorsa allah tutmayın kendisini dünya güzeli sanmaya başlayıp öyle hallere giriyorlar ki anlatamam bu çirkin kızlarda yok ne oldukları belli beklentileri belli
O bazı kızlar için geçerli bazıları hiçte öyle değil. Bence burada bakımsız kızların egoları daha fazla
ben hiç denk gelmedim daha naif daha insancıl daha düşünceli oluyorlar ama güzel kadınlar ise çok ilgi gördükleri için aşırı özgüven patlaması yaşıyorlar her erkeği elde ederim istediğime veririm istediğim gibi gezerim triplerine giriyorlar tabi zekayla da alakası var bu durumun kendini yetiştirmiş güzel kadınlarda var onlarda çirkinler gibi ne istediklerini biliyor
Ya çirkin diyip durma bir ikide bizde çok güzeliz ama biz hiç öyle şeyler düşünmüyoruz bizi gömüp durma🤣
sen tek değilmisin genelini savunma sende o zaman :) bi fotona bakayım güzelmisin :)
Sende genelimizi gömme onzaman
tamam :) e sende bakımsızssın güzelleri niye savunuyorsun bende güzel herhalde dedim ondan kzıyor kaç dakikadır :)
Yazıklar olsun🥺
saçlara bi baksan yüzünü kapatmış benim suçum mu hem bakımsız kızlar daha iyidir demiyormuyum ben :)
Bence sen güzelleri çirkin olarak görüyorsun
Rüzgar vardı orada tamam mı
ya niye gidipte güzel kızla birlikte olayım ki o riski neden alayım sence değer risk almaya
Kız seni seviyorsa neden olmasın
güzel kadınlarını birini sevme ihtimali çok düşük güzel kadınlar birden fazlalarını sever herzaman en azından yedek lastikleri herzaman vardır çirkın kızlar öyle değil tektir benimdir bende onun olurum oh mis hiç riski yok tertemiz bir ilişki
Tamam al sen bakımsız kızlarınla mutlu ol. Benim morelimi çok bozdun
niye bozuluyorsun konuşuyoruz kızmanın ne manası varki kimseyi üzmek kırmak istemem
sen çirkin veya bakımsız erkekle yapabilirmisin peki soruyorum sana
Çok önyargı lısın sadece
Seversem niye olmasın her şey tıp değil
ön yargılı olmamak için yaşadım hep bazı şeykler tecrübe bilmediğim bir şey hakkında konuşmayı sevmem ben seni tanımıyorum adınıda bilmiyorum sen belki güzeller arasında bir istisna olabilirsin benim gördüklerim bunlar
Olabilir ama sen çok genelleme konuşmussun bazı kızları zan altında bırakmıssın onu diyiyorum ben
o zaman birbirimizi anladığımıza sevindim seni anlıyorum ve aklı başında birisin ayrıca saygı duyuyorum istisnalar var diyelim mi genel olarak
Diyelim o zaman
tamam o zaman :) nerelisin?
Ağrılı ama İzmir'de büyüdüm ve yaşıyorum
ne güzel harika bir şehir İzmir çok şanslısın :)
Evet güzel bir yer gerçektende sen nerelisin
Ankara orjinal angaralıyım
Ankara 'ya gelmiştim
mesajdan mı konuşssak acaba? ankarda nereye gelmiştin arkadaşmı akraba filan mı gezmeye mi?
Bı zamanlar halam orada yaşıyordu merkezdi galiba geldiğim yer fazla hatırlamıyorum
bende zmire gelmiştim 3 gün kaldım biraz gezme fırsatı buldum ankarayı gezmedin hiç o zaman
İzmir'in neresine geldin
bornova , tepecik, gümüldür, karşıyaka hatta bornova büyük parkta sarı kamyonet vardı onla fotoraf çekinmiştik halen instegramımda duru o foto kamyonet hala büyük parkta duruyor mu bilgin var mı :)
Bornova ya hiç gitmedim
hıııı sen nerede oturuyorsun ki
Dikili Salihler altı
bilmiyorum o tarafı bu yaz gelme ihtimalim var bu sefer çok gezecem :)
Niye gelicen
arkadaş çağırdı ama belirsiz net değil
Hımmm
etkili bir cevap :) beğendim
Ayn 🤣
Cansuözgül02 benim diğer hesabım ara sıra oraya giriyorum o yüzden geç yazıyorum haberin olsun
emojiyi anladımda ayn açılımı aynı yurdun nesliyiz mi diyorsun :)
mesaj la mı konuşssak acaba?
Ne yazmışsın anlamadım valla
mesajla mı konuşsak diyorum :) zor bir soru değil
Onu değil önceden yazdığından bahsediyorum tamam et TKP kabul edim
o espiriydi sadece kısaca ayn yazdın ya ona bir açılım uydurdum :) bu hesabını dan mı diğerinden mi
Bu
takip ettim mesaj gönderilmiyor
Yanlış kişiyimi ekledim ben
yooo benim mesaj attım sen kimsin dedin :)
Ha tamam
Vardır muhakkak