Sabah kızın biri soru sormuş erkeklerin peşimden koşmasından bıktım diye, sizce bunun tersi olsa sizce nasıl olurdu?

Sabah kızın biri soru sormuş erkeklerin peşimden koşmasından bıktım diye, sizce bunun tersi olsa sizce nasıl olurdu?

Bu siteye girene kadar yani tanıyana kadar bende erkekler koşar sanırdım ama kızlar da gayet erkek peşinde koşuyor zaten sadece bunu gizli yapıyorlar
Etik olmaz çünkü sen hiç spermlere koşan yumurtalık gördün mü 😂 spermler yumurtalığa doğru koşar ve tutunmaya çalışır 😂 oyuzden bir kadının erkeğin peşinden koşması doğasına aykırı bir durumdur
Kimsenin peşinden koşmam.. Bu hayatta kimse bulunmaz hint kumaşı değil.. Koşmak isteyen varsa buyursun.. Ama ben kendimi hiç mi hiç yoramam..
Teşekkür ederim.. 😊
Berbat ötesi. Ego tavann tripler havada felan uçuyor ay düşünemiyorum çok kötü 🙀
Teşekkürler 😇
Cevap
14Cevap
Kimi ilişkide kız koşuyor.. normal karşılardım..
Öyle değil mi şu an zaten? Kendimi tenzih ediyorum, benlik işler değil
Zaten tam olarak öyle bir dünyada sayılırız. Kızlar erkeklerin peşinden koşuyor baya açık ve net.
Sosyal medya kullanımı sayesinde kızlara cesaret geldi bence. Reelde bu işler öyle kolay değil ama sanaldan ulaşmak ve iletişime geçip nabız yoklamak çok daha cazip..
Muhtemelen aktif olursan taliplerin artacaktır ajdkfkfkgkg
Kimsenin kimseye tahammülü kalmadı yalnızlık daha cazip gelir oldu artık o derece akskskdkdk
Üzülmemek için yalnızlığı seçmek de biraz fazla karamsarca değil mi?
Ruh yalnızken dinlenir, dinginleşir ama çiçek açmaz. Şimdilik sana keyifli tatiller o zaman. Çiçek açtırana rastlayana kadar bu dinginliğin keyfini sürmeye devam et. Çünkü bundan keyif alabilmek de güzel.. ✌
Aralarında çok kavga ederler birbirinin saçını başını yolarlardı. Gölgesinden bile kıskanır, diğer kızlara bakarken gözlerinden ateş çıkardı.
Benim gördüğüm zaten şu an öyle oluyor. Erkekler kılını kıpırdatmıyor, kızlar maşallah ona yürüyem yok buna yürüyem şuna da yürüyem ilgi göreyim diye akılları çıkıyor
Bazılarının işine gelirdi. Aslında bu dünyada bile kibirlerinden geçilmiyor öyle bir dünyada hallerini düşünemeyiz bile 😏 Malum bazı "erkeksiler" pek meraklı karı kıza.
Benim için değişen pek bir şey olmazdı ne kız peşinden koşmak ne de peşimden kız koşturmak gibi bir çabam olmadı benim, böyle şeyler ile ilgilenmiyorum kendi halimde bırakın beni.
Dişil enerjisi yüksek erkeği düşünemiyorum 😄
Kızlar koşmasın ya , ilişki falan olmaz o vakit 😅 erkekler elde edebiliyor çünkü kızlar daha şans vermeye müsaitler, daha duygusal 😉
Hiçbir erkeğin peşimde koşmasına ihtiyaçlı ve zaaflı değilim, kendim de hiçbir erkeğin peşinde koşmam da, yürümem de, uydusu da olmam.
kaçıyo yakalayınn
Devir değişti. Erkeklerden çok kızlar koşuyor gibi.
Şu an zaten çoğunlukla öyle:)) Ama hiç tarzım değil alfa kadın candır 😉😇
Şu an öyle zaten malum, günümüz kadınları ilgi o****usu oldukları için hatta bir tanesinin de değil aynı anda 20 tanesinin ilgisini istiyorlar. 😂
Güzel olur da 75 i erkek peşinde olduğu için sitede üye
zor beee... güzel olmazdı bence. koşamam ben
Eyvah eyvah bukadar alçaldımı yaw kadınar gazık batsın artık bu dünya 😄
İlişkilerdeki kontrol dengesi değişir ve her iki cinsiyet arasında daha fazla denge olurdu.
Tuttuğunu kopardıktan sonra cinsiyet farketmez
Su an öyle bir dünyanın tamda içindeyiz zaten
Haklısınız
Kosmadigini ne biliyorsunuz. Gayet iyide kosuyorlar.
Var zaten öyle bir gezegen Mesken tutmuş bulunuyorum ama çok gizli söyleyemem 🤔
Ben öyle bir dünyadayım😛
Zaten öyle değil mi ben mi yanlış görüyorum evli kadınlar koşuyor bekar erkeklerin peşinden burada
Bu sitede çok şahit oluyorum buna 🤷🏻♀️
Iki türlüde Bekar kalacaz mecbur hxbdhd
Zaten öyle olduki devir bu hangi çağın sorusu?
Aşırı adaletsiz bir dünya olurdu
Güzel olurdu😂😂😂😂😂😃😃
istekli sapık damgası yemek istemem
Kimse demez sapık
Güzel olmazdı , büyle daha iyi bence...
Aşlında üle biy dünyada yaşıyoyum
Bana sıkıcı gelir. Keyfi olmaz öyle.
Zaten öyle değil mi artık.. Roller değişti..
😀 ben saklanıyorum kadınlar beni çekiştirmesin
görevler ve özellikler değişirdi
Kötü bence
Bence sen koşarsın
Olur oda
Ben şu an yalnız olmazdım :)
Garip bir yer olurdu
Korkunç
Ôyle oldu zaten
Çoğu şu an öyle.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?