AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
bende bana iltifat edilince sinirleniyorum. d
Bilmiyorum ki kadinlarla pek konuşmadim o yüzden iltifat etmeyi hiç bilmem
hep erkekler mi bize iltifat edicek bırak kadinlar size iltifat etsin aq
Yalan söyleme ama kalpte kırma
kalp kiracak sözleri fazla bilmiyorum Ciddi bir yerde büyüdüm o yüzden kizlarla anlaşmak çok zor bana göre
Askeriye de mi doğdun 🤣
24 yil babam sadece beni erkeklerle görüştürdü ve beni ciddi insanlarin yanina tek götürdü hayatim boyunca toplasam 10 kere gülmüşümdür
🥹 neden böyle bir şey yaptı ki...
Bana fediki başin ağrimasin diye kimseye sevgi fazla abartma diye ama bunlarin anlamlarini cözmeden bana bunlari söyledi kizlara erkek gibi davraniyorum kizlarin ruhunu anliyamiyorum
Ne kadar düşünceli... olsun canım biz kızlar ne var ki hallederiz dimi 🥹 kalbimiz yok ya bizim. Bence babanın psikoloğa gitmesi gerek. Lütfen bunu yanlış algılama bence normal değil. Senin de davranışların olması gerektiği gibi değil seninde gitmen gerek. 24 yaşındasın sanırım. Bir gün evleneceksin illa ki gitmez bu hayat böyle
Nasil biryerde büyüdüm anlamadim bayanlara yaklaşamiyorum çünkü beni çok sert görüyorlar ama beni böyle yapan ben değilim kadinlara vurulmamasinida öğreti bana psikolog gitmemin bana yara olur mu bilmiyorum evlenmek fazla düşünmüyorum saten cinsel duygularim fazla yok- neden yok bende bilmiyorum
Ama seni böyle büyütmüş olması yeterli değil mi zaten? Belki de var olan duygularını baban yok etti 🤷🏼♀️. Evlenmek için cinsel duygularına ihtiyacın yok zaten. Bunun için evlenilmemeli fikrimce. Ne bileyim hiç mi istemez bir insan bebişi felan olsun baba olsun 🥲
Benim yok ama kadinlar var ise o beni xorlarsa benim beneğim olursa onu hüzel evlat ve özgüvenli yetiştiririm babam gerçekten beni berbat yetiştirmiş hep bana magya filmleri felan izletiyordu bende pek sevmem- karimi mutlu edemesem başka erkeklerle beni aldatır
Karaktersiz ise evet aldatır. Değilse de boşanmak ister zaten. Zaten öyle bir vibe aldım nedense 👀 kendi de mafta değildir umarım
Mafya olan insanlarin içinden geliyorum sedat peker felan çok yakinim göründüğü kadar iyi bir insan değiler babam ise mafya gibi birşey- altmak konusuna gelirsek ben kadin öldürmem ama eğer ben öldürmesem bu caniler beni öldürür- hayatim yok benim duman hepsi- evleneçeğin kişi genelikle yumuşak olsun sert olmasina gerek yok
Bence sen ordan kaç direkt git polise neyin ver bilmiyorum hiç mafya tanımadım bsbshshd
Bu adamlar saten polisle çalişiyor mafya saten kendisi polisdir sen saniyorsunki sokakdaki herkes magya olabilir devlet adamlari insanlari mafya yapar beni kurt yapmişlar şehire salmişlar işte
Polisle çalışıyor derken beynim yandı iyice aa
kimse bilmiyor aslinda bunu devlet aslinda mafya büyütür ve ortalika salar çok değişik bunlar kafan almaz kolay değil 24 yilim gitti
Okumadın mı
Okudum ben ama çok büyük yerlerde farkli şeyler yapiyordum aslinda ülkede para kadin ticaretinde dönüyor bu ülke kadinlara fazla değer vermiyor kimseye güvenme fazla devlet kolay kolay tecavüz edilen kadinlarin suçlu olan kişileri atilmadiğini görüyorsun
Napiyordun? Görüyorum maalesef ki
sana söylim erkeklerin aklini bü ülkede çok cabuk berbat ediyorlar hepsinin aklina cinselik koymuş ve erkeklerin bu konuda çok değişik manüpülerini görüyorsun erkeklere fazla güvenme yakişikli erkeklerde kadinlari barlara veya cetelere gönderiyor yakişikli erkeklere fazla güvenme bu ülkede neler dönüyor hepsini bilirim
Ben komple güvenmiyorum zaten ahha
sana herşeyimi anlatmak isterim 24 yildir sürekli ağliyorum herşeyi bilmek çok zor hele kendi ülkende saan söylim sizin geleçeğiniz olmasi çok zor 20da değişir bu ülke Atatürk seviyorsan mesala bu ülke atatürk yok etmeye çalişiyor
Anlatabilirsin sorun yok. Dinlerim. Diyorum ya işte psikoloğa git bu yüzden diye... Her şey bizim elimizde aslında. Konu siyasete gitmesin bence. Atatürkçü değilim. Sevdiğimi söylemem ama nefret de etmiyorum. Nötr. Saygı duyuyorum sadece 😊
Bende pek sevmem atürk ama bu ülke böyle yapiyor- bana kainlarla ilgi sorularim için bana yazarmisiniz gerçekten kadin bulmam lazim kirmizi oda izledim ama psikolojik olarak oda bir tane ablamiz söyledi
Kadın bulmam lazım derken 😄. Ben yazamam ki size
Sizi bulamam saten ben gizli bir insanim sadece sizden tafsiye 1 yildi süre kadar tafsiye edinecem bana bundan yardimçi olursaniz sevinirim lütfen
Nasıl olacağım tam olarak
Mesaj yerine gelirseniz sevinirim orada konuşuruz biraz sonra beni silersiniz merak etmeyin güvenli birisiyim bana güvenmeyin asla sadece tafsiye verin yeterli
👀 bence psikoloğa git
şu an baya güldüm ya senin sayende 11 deva oluyor bu gülmem ikide bir deme bunu bak
Psikoloğa git 😺
Ciddi olursan sevinirim
Ben ciddi olamıyorum
ciddi olursan çok şey kazanirsin insanlari daha hizli tanirsin
Ben gerçek hayatımda yeteri kadar ciddiyim zateb
İyi madem böylesen gurur duyuyorum bu arada arkadaşim merelisin
Orasını boş ver. Sonra evime baskın falan olur djdjdjj
Ben neden size baskin yapimki sizi tanımıyorum öyle istediğimiz kişiye baskin yapamayiz devlet çoçuk oyunçaği değil
Yazım yanlışlarından başım kopacakk. Devletle alakasini anlamadım mafyanın
Devlet saten mafya yönetir dedim ya yani her hangibir kimse size saldiramaz sizi istersem hizlada bulurum ama benim elimde değil ben bulursam sizi elbet cezasini çekerim
Şey ocakta yemek var da ben gidiyorum 👀👀
Tamam gidebilirsiniz kendinize iyi bakin
Sizde