Ciddi ciddi pavyon işine kafayı taktım, insanlar neden pavyondan bu kadar iğreniyor ve korkuyor?

Ben öyle anlar oluyor ki bayağı bayağı pavyonda çalışmayı düşünüyorum. Dans dışında kolay ve fazla yorucu olmadığını düşünüyorum. Sizce pavyon sanıldığı gibi gerçekten kötü bir yer mi yoksa insanlar fazla mı abartıyor? Pavyonda çalışan her kadına neden o gözle (basit, aşağılık, hak ediyor, ucuz) bakıyorsunuz? Madem kötü bir iş de neden hala öyle mekanlar var, neden erkekler gitmekten beri kalmıyor? Bir de temizlikçilik yap limon sat öyle para kazan diyenlere peşinen yazıyorum. Araştırdım ve temizlikçilik parasıyla burada kazanılan para arasında dağlar kadar fark var, inanılır gibi değil. Sizin deyiminizle "kolay yoldan para kazanmak" bazen bazı şeylerden feragat etmeyi gerektiriyor. Pavyonda çalışırken de insan namusuyla düzgün bir şekilde çalışabilir arkadaşlar. Bu önyargıyı bir an önce kırsak ne güzel olur. Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Ciddi ciddi pavyon işine kafayı taktım, insanlar neden pavyondan bu kadar iğreniyor ve korkuyor?