Sizin olamadığınız burç var mı? Kendim terazi burcuyum biraz burç dedikodusu yapalım
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
İkizler kova terazi olamıyorum. Koç um. Dengesiz bu 3 burçta ondan olamıyorum 10 sn bir ruh hali değişiyor ben napim
Yay ve başak kadını
Ağlak kadınla olmaz mı
Olmaz
Anladım
koç ve boğa kadını ile olamam
Koç zor bee
Senin ne
ikizler
Ben ikizlerle olamıyorum yaa kıskanılmaya gelemiyorsunuz tokatlayasım var sizi
biz kıskanmayız ve özgürlüğümüzü kısıtlayıcı bir kıskanılmayıda istemeyiz. bu yüzden bizim manitalar iyi giden herşeyn yolunda olduğu ilişkiyi berbat etmeye bayılırlar gerek yok bi salın bizi üstünüze gül koklamicaz birazcık nefes alıcaz sadece
Ben benimkini saldım da noldu beni aldattı ama bazen onun kıskanmasını isterdim asla öyle bir hissiyat almazdım hoşuna gidecek sandığım için tatlı tatlı kıskançlıklar yapıyordum cilve olsun diye ondan bile anlamamıştı hayatıma ilk giren erkekti iyi kazık yedim
sen kazmasına denk gelmişsin duygusal sadık değer veren bir ikizlere denk gelip onu çok sıkmadan cilveli kıskançlıklar yapsan hayatının kalanıyla ilgili bir soru işaretin kalmaz
kardeşim ve etrafında kız olmayan erek istiyorum bana abazalık yapsa da olur gerçekten herkese sabit bana isteği gibi gelen erkek istiyorum yaşaklardan bıktım bee
ne diyorsun yaa çevresinde karşı cins olmayan insan mı var... senin yazdığından özgüven problemi çıkıyor karşımıza ne var yani karşı cins arkadaşı olsa dostu kankası olsa... üstelik senin değerini daha iyi anlar. üstelik çevresinde hiç kız olmayan erkek ilk seni gördüğü için sevgili olur karşısına başka kızlar çıktıkça daha iyisini buldukça gene aldatır gene terkeder yanlış yoldan yürümeye çalışıyorsun bence
burada hiç konuşmasın sohbeti olmasın demiyorum ki ben samimi samimi böyle kız kanlarıyla gece gündüz mesajlaşan yavaşak erkek istemiyorum haa iş yerinde okulda yan yana gelirler sohbet olur gırgır şamata o ayrı
sende biraz maskülenlik mi var ya da hanımağalık kaşıyla gözüyle manitaya ayar veren tiplerden misin? :)))
Yaa ben iki özelliği de taşıyorum bir yanım çok cilveli çit kırıldım bir yanım maskülen yönetmeye de yönetilmeye de açığım ama benim karışma istediğim türden çıkmadı artık böyle bekarlığa devam
çok zorsun seni terazi diye kandırmış olmasınlar sende de koçluk ya da aslan lık gıcıklığı var sanki
Bilmiyorum yükselenim farklı olabilirdi bende kendimi gıcık buluyorum sanki insanlar benden kaçıyor ve sohbet etmek istemiyor gibi algılıyorum emin olamıyorum. Ama genellikle uymulu olduğumu da düşünüyorum karışık durumlardayım Ekim 7 doğumluyum
bende Haziran 8 ... ikizler iyidir ama içi dışı birdir bazı mental problemler yaşıyor olabiliriz ama olaylara anlık duygusal tepkiler verebiliriz ama koçlar vatan hainidir :D
Hahaha koçlar çok zor bee şu an biriyle konuşuyorum zorla konuşturuyorum gibi bide bana rahat ol diyor
koç mu? boş ver ikizlere gel sen en azından eğlenceli olur kasıntı inat sıkıntı toksik bişiyler olmaz :D
Hahaha ben uzun süre almim bekarlık iyidir yaa
ii sen bilirsin y@vşk olmadığımızı ıspatlıcaktım waffle yerken :D
2 yıl ilişki beni yordu bee kimseyi çekmiyorum
tamam be bir şey demedim bayan terazi
Yine de teşekkürler üslubum sert kusuruma bakma güzel sohbetin yine de içimi açtı hayırlı geceler
iyi geceler
ikizler aslan ve akrep
Senin ne aslında koç ve ikizler yakın bak aklında bulunsun
tanıdığım hiçbir koç ikizlerle alakası yok ya 😂 tam tersi 6 yıllık sevgilim koçtu 😂
Yaa çok benzer geliyorlar bana tokatlayasım geliyor
ahhaha bana da ikizler ve akrep çok benzer geliyor ikisi de sinsi
İkizlerle sevgili oldum başıma gelmeyen kalmadı
benim de gelmeyen kalmadı. dünyada ki tüm kötülüğü ikizlerden gördüm. ger ota bka çok intikam almayı seven planlar yapan kişiler oluyorlar
Kıskanılmayı seviymiyorlar başlarına buyruk davranıyorlar tüm ayarlarımı bozdu pislik bide bende erkek kardeş var git gelleri onda bile görüyorum kararlar alıyor dünya umurunda değil kardeşim olmasa hayatta sevmem yaa
her insanın dengesini alt üst ederler
Öyle öyle Allah bizi onlardan korusun 😅 ikizler olsa bile yükseleni başka bişey olsun bana ne tipler denk geliyor anlamıyorum
ben istemiyorum
İstemediğin ne
hiçbişey