AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Gününü etkiliyorsa, zamanını ve kendini aksatıyorsan takıntı oluyor galiba. Ben örgülerime karşı böyleyim çünkü.
Ben insanlara karşı takıntıdan bahsediyordum aslında
Takıntının her çeşidi aynı kulvarda yuvarlanır 🤷♀️
Hayır seninki sonunda ürün veren, rahatlamanı sağlayan , kontrol edemesen de zararlı bir şey değil, tatlı bile
Dimi dimi 😂(kusura bakma çok güzel anlattın farkı) o yüzden takıntını yönlendir bence faydalı hale gelsin. İnsanlardan daha faydalı.
Ya aslında ben çalışan bir kadınım, matematik öğretmeniyim , teneffüsüm bile yok, akşam 6 ya kadar işteyim. Ama boş olduğum ilk saniye aklıma geliyor, canım sıkılıyor, yoksa elim koynumda hiç bir iş yapmadan saatlerce onu düşünmüyorum ama enerjimi çalıyor
Daha ne istiyorsun ki matematik öğretmeni olarak zihnim katiyen boş olmaz zaten. Ama merak ediyorum neden konuşmuyorsun? Yüzleşmek en iyi çözümdür aslında.
İstemiyorum seni, senle iletişimde kalmak bile bana kötü biriymişim gibi hissettiriyor , seni olduğun halinle kabul edip çok değer verecek insanlar çıksın umarım karşına , biz senle çok farklıyız asla olamayız yazdım adama. Görüldü attı bana. Ne iyi ne kötü cevap yaZmadı. O gün doğru olanı yaptım gibi geldi. Ama tepki almayınca kendimden şüphe ettim, sonra da her gün aklımda her gün
S. Et sen istemiyorum demişsin o da tamam demiş kabul et. Sonuçta görmüş.
Ama ben bunla kalmadım ki. Adam cevap yazmadı ama durumlarımın çoğuna bakıyor. Sonra beni sahte bir instagram hesabı ekleyip duruyordu. Bunl küs olup birbirimizi takip etmediğimiz zamanlarda. Kimsin diye sordum. Farklı zamanlarda ekleyip duran adam yanlışlıkla oldu özür dilerim yazmış. Engelledim. Sonra benim kullandığım bir uygulamadan o sahte hesap ve bunun adını içeren profil resmî olmayan bir hesap, profili oluşturur oluşturmaz beni eklemiş. Bende acaba o sahte hesapta bu sahte hesapta ona mı ait diye merak ettim. Tuttum bu hesap sana mı ait dedim. 2-3 cümle de olsa insan gibi konuştuk.
Valla hocam pembe dizi gibi sabaha kadar sen yaz ben okuyayım. Niye matematik seçmiştiniz siz 😕 sen niye istemiyorsun?
Edebiyatçı olsam daha iyiymiş demi 😄 sınır ihlali yapıyordu , devlet dairesi gibi resmiyet olsun istemiyorum tabi ama insan sürekli de imada bulunup durur mu? Ondan dolayı rahatsız oluyordum. Bu yüzden bozuşup duruyorduk. En son yine bir küsüştük. Dedi ki ben kendimi sana mesajda telde ifade edemedim, gel bir yemek yiyelim kahve içelim anlatayım sana kendimi, hem de özledim seni eski günleri görüşelim. Gitmedim diye küstü. Bende bu sefer o haklı diye okuluna gittim bir gün habersiz. Dersi varmış ama bana 15 dakika ayırdı. Bundan sonra hep görüşelim küsmeyelim filan dedik. Bak dedim sınır ihlali yapma , küsünce çok üzülüyorum tamam dedi. Ama o gün öpücük atmış yine. Ondan bitirdim ben. Ama sizce o profiller o değil miydi? Bana oymuş gibi geldi.
Kendini hatırlatmaya çalışıyor heralde dedim
Bilemiyorum ki çok karışık, yani yetişkin bir insansınız ve ilişkiler artık değişken. Hem küsen erkek mi olurmuş ya ömür geçmez onunla bunu mu kafana taktın sen demezler mi 😕
Aman zaten ben kalbini kırdım, tutarsız davranıp suçu sana yıkmışım gibi oldu, kendimi sana özür borçlu hissediyorum dedim, benim mesaja tek kelimelik Estağfirullah yazmış. O yüzden ben bıraktım düzeltmeye çalışmayı da. Benim de hatalarım var evet ama küsen erkek gerçekten zor
Aynen öyle 🤷♀️
Onunla her daim
İrtibat halinde olmak istememizden
Ama tutuyorum kendimi, hiç bir şey yapmıyorum ki çoğu zaman
Ama arada yapıyorsun, onun anlayacağı hikayeler paylaşıyor musun
Hayır bunu yapmıyorum, hikaye paylaşıyorum o da bakıyor ama ona bir gönderme, laf sokma yok hikayelerimde
Anladım bunlar önmeli takıntı var
Mı yok mu bilmek için.
Laf sokmak takıntı yapmak değil mi
Laf sokma sevginin belirtisi hala seviyorsun demek
Laf sokmuyorum işte , kendi halime takılıyorum
Neden takıntılı olduğunu düşünüyorsun
Her gün düşünüyorum çünkü her gün aklıma geliyor, özlüyorum
Yaptıklarınızı mı belirli bir şeyi mi her şeyi mi özlüyorsun
İlgisini sesini onunla sohbet etmeyi
Ne kadar oldu ayrılalı
Ben bitirdim 1-2 ay oldu, o bitsin filan demedi
Hatta benim ona hafif laf sokmalı hafif iyi direkli veda mesajıma cevap bile yazmadı, görüldü attı
Değerli zamanlarını Sırf onun için heba ediyorsan takıntılısın ona
Heba etmekten kasıt ne mesela?
Ya yapman gerekenlerini yapmıyorsan onu takip ediyorsan zamanıni aliyor sonuçta
Yapmam gerekenleri yapıyorum , işime gidiyorum , kendime bakmıyorum, evimin işini de yapıyorum. Aksamıyor ama keyif almıyorum , sesini duymak istiyorum
Unutursun yani zamanında Zaman her şeyin ilacı ğer onunla görüşme İmkanım varsa bir şansını dene Bence risk Alman gerekiyorsa da al yoksa içinde heves kalmasın
Ben buna bitmesini istediğimi söylediğim mesajda tatlılıkla baya salladım. Senle iletişimde bile kalmak kötü biri gibi hissettiriyor filan diye. Adam bana görüldü attı. Ne bana saydırdı, ne de cevap yazdı, görüldü attı geçti. Ben karşına umarım seni iyiliğe teşvik edecek olduğun halde seni kabullenip sevecek insanlar çıksın filan dedim. Hiç birine cevap yazmadı
Değmez Gerçekten tek kişi için
Kaç kişi için değer 😄
Başka kisiler de var.
Herkese duygu hissedilmiyor
Unut onu başkası cikar karşına
Sorduğuna göre takıntılısın zaten
Belki de
Hayat çok güzel eğlenmene bak başkasını takıp kendine dert etme
Ah o kadar kolay olsa keşke
Çok kolay bence. Sevdiğin mutlu olduğun şeyleri yap zaten unutursun herşeyi
Boş beleş biri değilim ki, hafta sonum boş ama hafta içi yoğun çalışan bir insanım
Hafta sonu keyifli vakitler geçirebilirsin. yok mu kimse
Kadın arkadaşlarımla ailemle takılıyorum iştt
İyi işte bak eğleniyorsun kafandakinide unutursun yakında
Umarım
Umarım değil evet unutacağım diyeceksin
Emredersiniz beyefendi
Yok beee ne emir vermesi çok ayıp
Boş yapıyorsun
Onunla ilgili çok düşünüyormusun
Evet gereksiz hem de
Takıntılısın
Bir soru ile mi anladın
Yaptığın eylem diyor bunu ben değil
Sürekli aklındaysa heralde
Evet her gün hem de
O seni düşünüyor mu sence?
Bilmiyorum
Bunu niye sordun
Birine takıntı yaptım sanırım
Buradan mı
Komik geliyor bana reeldeki birine hoşlantı bile hissetmek , reelden, eski iş arkadaşım
Göz önünde olması böyle olur
Eski görmüyorum ki
Geçmiş olsun
Onu sürekli takip ediyor musun
Evet maalesef
Ne kadar oldu biteli
1 ay belki biraz daha fazla
Bu süre çok normal ya. Zamanla aşılıypr hepsi
Umarım
Konuşmak ister misin
Şu an yaptığımız ne ki
Yok öyle değil eklyip