Kızlar oyluyor, sebebini yazıyor erkekler sadece okuyor
Sarışın
Esmer
Kumral
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
sanarim sarisin ancak cok fark etmiyor karakteri iyi olduktan sonra
Valla ben de sarısıncıyım fakat benim için de farketmiyor zenci olmasın ama 😅
guzel her turlu guzeldir zaten turkiyede zenci nadir bulursun 😆
katılıyorum hskshsks zenciler iyi insanlar da benim aradığım dış görünüşte değiller maalesef 2+2=4 😁¯\_(ツ)_/¯
Bembeyaz ten niye yok ben aşırı beyaz tenli açık kahverengi saçlıyım
unuttum gelecek anketlerde yaparız artık onu da
Esmer hariç hepsi hahahshu
ben kumral-esmer karişimi bir şeyim ucu bana değiyor mu acep 😄
ben bu işlerden pek anlamam esmerim zannediyordum kızlar esmerleri övdüğü zaman seviniyordum neyse artık
kumralmısım la ben neyse beğenen böyle beğensin artık bir kumral kıvırcık kolay yetişmiyor
la adanalılığımın vermiş olduğu bir hareket affola sjsnsknsksm valla ben de sarısıncıyım ama sizin gibileri gördükten sonra pek ısrar ermiyorum sarısında mesela
güzelsin rengin beni bağlamıyor o yüzden ayrıca kestane açık kahverengi olmuyor mu 🤔
pp deki sensin değil mi? Pinterestten alınmış gibi bir güzel bri foto cünkü emin olamadım
Ben lafı dolandırmayı sevmem valla cok güzel kızsın lipiacım Allah sahibine bağışlasın masallahın var temiz yüzün
Gönlüm kimi severse o
ayrangönüllü olma da paşam
Alakası yok
latife ediyorum takılma 😄
Peki peki😀
Esmerrr
Ben sarısıncıyım 🤲🏻🤲🏻
Esmer
Kumral ve esmer
kaybettiğimiz savas yok 💪🏻
Kumral cagatay ulusoy gibi ama 🤣
ben de sydney sweeney istiyorum ablam da hayaller hayatlar dünyası naparsın işte :))
🤣🤣
Erkek esmer olur
Ben esmer olduğumu zsnnediyordum sevinirdim hala esmer olduğumu zannetsem. Meğerse kumralmışım
hahanahaja mayısta antalyaya gideceğim kararırım muhtemelen
hahsjahahaj yok merak etme yanık bana yakısmıyor pek cıtırından yanar gelirim. Antalya sahiline inicem bakıcam bi ne var ne yok diye. Geceleyin uğrarım hatta muhtemelen
hahahahahaha laflara bak. Hiç o tip var mı bende ask olsun. Gezmek için şey ettim ben
midyeyi elden teslim edebileceksem neden olmasın 🤪
Nerede yasıyorsun leyla ona göre kargolar/gelriim hahahahaha
iyi bari seksişehire yakın bilecik gelirim
hahahajanansn
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar