Daha yeni ayrıldık. Birkaç hafta oldu.
Sor
Sorma
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Daha yeni ayrıldık. Birkaç hafta oldu.
Adı üzerinde "eski". Sen sevgilinden ayrılmışsan onunla aşk , sevgi anlamında tüm bağlarını kopararak , onu terk etmiş oluyorsun. O şahısla hiç bir "ilgin , alakan" yok. Bu durumda o kim ile sevgili olmuş, kimi terk etmiş , kim onu takip etmiş vs. Seni ilgilendirmiyor.
Tabii ki, arkadaşına açık bir şekilde duygularını ifade edebilirsin. Ona eski sevgilini neden takip ettiğini sormak istediğini söylemekte fayda var. Ayrıca, aranızdaki iletişimi ve sınırları netleştirmek için bu konuyu açıkça konuşmanız önemli olabilir. Unutma, sağlıklı bir iletişim hep en iyi çözümdür. 🤝🌟
Cevap
12Cevap
Sorabilirsin.
Şöyle Bi durum var hepimiz aynı semtteyiz ve yuzyize geliyoruz sevgiliyken arkadaşımı tanistirmistim ikisini arada yüz yüze gelip selamlasiyorlardir biz ayrıldık ama daha doğrusu sevgilim ayrildi
Ne gerek var ki ayrılmış olduğun birisi gadası
Ne hali varsa görsun sonucta eski sevgilin diyemicem. Benim açimdan kabul edilemez bir durum ben olsam sebebinini sorardim uyarirdim, Takip etmeye devam ediyorsa'Arkadaşim artik eski arkadaşim olur
Sorma ne alakan olur bitmişle, zaten iyi olsanjz bitmezdi, bak senden sonra ne hareket yaptıgı cok önemli napmıs eskisine basvurmus hemen bitmesi iyi olmus
Sorma ama iyi niyetlerde olmadığı da belli gözlemle bir bak bakalım neler oluyor ağzından kaçırır o birseyler varsa mutlaka
Nazikçe soralım tabi ki 🥰🥰
sormalisin senin eski sevgiline bakan biri zaten arkadasliktan da cikmali
Eski sevgilin için değil ama arkadaşına sormalısın eğer başka amacı varsa arkadaşın olarak kalmamalı
Bence barışın siz hemen hemde arkadaşına gidecek yoksa sevgilin
Sormana bile gerek yok artık eski arkadaşın :)
Seninle konuşabilir miyim
Deneme yanılma yöntemini kullanıyor olabilir
Kötü kokular alıyorum.
Geçmiş olsun ilgi duyuyor belli ki
Sor tabiki, yav şaklarda incek var de hatta😂
Sende eski sevgilinin arkadaşını takip et
Bence sorma kendini bir şey sanmasın
Sor bence
Şöyle Bi durum var hepimiz aynı semtteyiz ve yuzyize geliyoruz sevgiliyken arkadaşımı tanistirmistim ikisini arada yüz yüze gelip selamlasiyorlardir biz ayrıldık ama daha doğrusu sevgilim ayrildi. Sorayım mı yine de
Sor
Arkadaşın biliyormu Sevgilinle ayrıldığınızı
Sordum şimdi. Biliyordur bence
Sevgilin neden ayrıldı ki
Klişe bahanelerle ayrıldı yapamıyorum edemiyorum vs.
Hmm anladım
Sor bence …
Şöyle Bi durum var hepimiz aynı semtteyiz ve yuzyize geliyoruz sevgiliyken arkadaşımı tanistirmistim ikisini arada yüz yüze gelip selamlasiyorlardir biz ayrıldık ama daha doğrusu sevgilim ayrildi
sıra onda
Sor bence
Sor tabiki
Sorman gerekiyor
Yok ver bence
ıy enişteci mi
Galiba
Sor evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?