Şimdi benim bu aralar başım ağrıyor ve uyuşma oluyor tam tepede nörolojiye gittim basım uyuşuyor sanki basınç var ağrıda var dedim bana bizde öyle şey olmaz üstelik 1 sene önce mr çekmişsin bir şey çıkmamış dedi istersen için rhaat edecekse yine çek dedi gün vermişti bir aya neyse günü geldi bu aralar başım bayadır ağrımazdı ama bugece yine ağrıdı gitsemmi gitmesemmi bilemedim çokta aşırı ses var o makinada ve korkutuyor. Not olarak ekleme yapayım ben bu saatlere kadar uyumam ve stresli bir hayatım var uykusuzluk ve stres ne yapmalı sizce
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBaş ağrısı ve uyuşma gibi belirtiler ciddi olabilir, bu yüzden doktorun önerdiği MR taramasını tekrarlamak önemli olabilir. Ancak, makineye girmek korkutucu olabilir ve stresinizi artırabilir. Öncelikle, sakinleşmek ve stresi azaltmak için rahatlatıcı teknikler deneyebilirsiniz, örneğin derin nefes almak, meditasyon yapmak veya gevşeme egzersizleri yapmak. Baş ağrısı ve uyuşma devam ederse, doktorunuzla görüşmenizde fayda var. Uykusuzluk ve stresle başa çıkmak için ise uygun bir uyku düzeni oluşturmak, düzenli egzersiz yapmak, sağlıklı beslenmek ve stresle başa çıkma tekniklerini uygulamak faydalı olabilir. Ayrıca, doktorunuzla konuşarak stres ve uyku problemleri için profesyonel destek almayı düşünebilirsiniz.
31 Yorumla
Soran+1 yılSaglikcimisin
En İyi Cevaplar
+1 yılGeçmiş olsun acil şifalar diliyorum öncelikle ihmal etmeyin bu tarz sıkıntı denge görme problemi ile beraber şu an beyinde iyi huylu bir tümör tespit edildi ve ameliyat olamıyorum olursam masada kalabilirim
İhmal etmeyin
Ben İhmal etmedim
Sağlık en büyük hazine
Bir şey olmasada kafanızda soru işareti olmasın054 Yorumla
Soran+1 yılÖncelikle geçmiş olsun sizin sıkıntılarınız neydi
- +1 yıl
Bir mukavil
Soran+1 yılAnlamadım
- +1 yıl
Yoğun şiddetli baş ağrısı denge problemi düşme bulanık görme belimden sıvı bile alındı ms hastalığı şüphesi ile
Soran+1 yılBenim şikayetlerim başta uyuşma basınç gibi karıncalanma tam tepede bazen kafa arka tarafı böyle şeyler oldumu sizde
- +1 yıl
Evet
Soran+1 yılBende sık sık olmuyor ama bilemedim en son 1 sene önce mr çektim bir şey çıkmadı
Soran+1 yılBende uykusuzluk ve streste var
- +1 yıl
İhmal etmeyin nöroloji ve beyin cerrahıye gidin
Soran+1 yılGittim anlattim bizde öyle olmuyor dedi
- +1 yıl
Benimde işim öyle İstanbul Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve araştırma hastanesi bünyesinde kamuda işçi statüsünde özel güvenlik görevlisi olarak çalışıyorum ama ihmal etmeyin
Soran+1 yıl1 sene önce çekmişsin zaten dedi
- +1 yıl
Migren olma olasılığı da var bazen kulak. ici kristaller oynuyor yerinden o zamanda bir kbb hekimine görünmeninizde fayda var
Soran+1 yılNerelisiniz
- +1 yıl
Erzincanliyim neden sordunuz
- +1 yıl
Bunun bunlar ile bağlantısını anlayamadim
Soran+1 yılburada yine bir güvenlikçi arkadaş vardı ondan sordum
- +1 yıl
Sizin sorun bence bir aşk ve hayal kırıklığı odakli
- +1 yıl
Olabilir sosyal medya platformu sonuçta farklı meslek gruplarından insanlar var
Soran+1 yılBiraz korkuttunuz beni sizede geçmiş olsun ama mesela ben mutlu olduğum zamanlar basım ağrımaz
- +1 yıl
Açık net şeffaf bir insanim sizi kırmak istemiyorum ama sağlık söz konusu
- +1 yıl
Hayat sizin ruh halinizi bilemem ben naçizane olarak yardımcı olmaya çalıştım kendi yaşadığım örnek üzerinden
Soran+1 yılÖyle elbet peki ağrılarınız tam olarak nasıl şiddetli dediniz tarif edebilirmisiniz
- +1 yıl
Bir numara versem 1 ile 8 arası 7 ve üstü gece uykudan uyandiriyor
Soran+1 yılAğrılarmı
- +1 yıl
Evet tümör kötü yerde
Soran+1 yılÇok geçmiş olsun ağrı kesici içince kesmiyormu
Soran+1 yılVe ne zamandır var
- +1 yıl
1 yıl civarı hiç bir şey fayda etmiyor ilacda alıyorum
Soran+1 yılEvlimisiniz peki
- +1 yıl
Bekarım neden bu sorular nerelisin evlimisin
Soran+1 yılSiz niye agresifsiniz
- +1 yıl
Neyi ima ediyorsunuz buyrun açık net soyleyin
- +1 yıl
Değilim ama bunların bu olaylarla alakası ne onu anlamadım
- +1 yıl
Sormayayim mi
- +1 yıl
45. yasindayim ve bekarım öğrenmek istiyorsaniz
Soran+1 yılburada bir güvenli vardı gözlüklü sohbet etmiştik belki o kişisinjz diye düşündüm adınız ne bilmiyorum ama
- +1 yıl
Ben olabilirim adım Murat profil resmi değiştireyim bak bakalım
Soran+1 yılProfil değişmedi
- +1 yıl
Bak bakalım
Soran+1 yılProfiliniz aynı
Soran+1 yılŞimdi gördüm yok o değilsiniz
- +1 yıl
Sıkıntı yok
- +1 yıl
Kimseyi üzmek kırmak incitmek asla istemem
Soran+1 yılİnşallah iyi olursunuz iyi huyluymuş sadece hep mutlu olun
- +1 yıl
Sagolun da o hayal
- +1 yıl
Hayat bir piyangodur mutlu olanlar kazanır mutsuz olanlar ise tanrının unutulan çocuklarıdır
Soran+1 yılÖyle demeyin herşeyin anlamlı bir nedeni vardır
- +1 yıl
Öyle
- +1 yıl
Bu güzel sohbet gibi
Soran+1 yılYani burası dünya kimse kalıcı değil belkide ölüm herşeyden daha tatlı bilemeyiz
- +1 yıl
Allah göstermesin
- +1 yıl
Ben nobetten çıkmak üzereyim kusura bakmayın
Soran+1 yılİyi sabahlar hep iyi ve mutlu kalın 🙏
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılUykusuzluk baş ağrısına sebep olur uyuşma da yine bağlı tansiyon oynamalarına bağlı olabilir bu ikisini kontrol altına al geceleri karanlıkta sessiz bir ortamda uyu uyumadan on dakika önce camları açıp havalandır uyku saatlerinle ilgilidir büyük ihtimal uyuşma sağ kolunda oluyor mu?
016 Yorumla
Soran+1 yılYok sadece kafada tam tepede bir basınç ve uyuşma uyuyamıyorum bu saatte bak hala uyumadım
- +1 yıl
Büyük ihtimalle ondandır bende de oluyor çok uykusuz kalınca dayanılmaz hale geliyor mr i kontrol amaçlı cekmende bir sakinca yok gün almışsan çektir için tam rahatlasın
Soran+1 yılİşte doktor dediki zaten 1 sene önce çekmişsin bir şey çıkmamış yinede sen bilirsin diyip gün verdi
- +1 yıl
Bir yıl geçmiş sonuçta ayrıca ayda on kere çeken biliyorum bir zararı olmaz bence kontrolünü tam yap çıkarken mr in CD sini verin bana de yanında bulunsun başka bir doktor bulursan gösterirsin oda yorumlar.
Soran+1 yılAma bak hayatında normal değil saat 5 te 7 de uyuyorum sonra hep stres bunlar doğal degilmi
- +1 yıl
Sanmıyorum beyin hastalıkları farklı seyreder sadece ağrı anlam ifade etmez sağ kolda uyuşma, konuşmada bozukluk, bayılma, bilinç kaybı, ellerde belirgin titreme, kontrol dışı gelişen refleks gibi hareketler bunlar varsa korkutur ağrı strese, uykusuzluğa, sinüslerde ki tikanmalara, sigara, alkol kullanımına, dehidrasyona ya da gözde ki herhangi bir probleme de bağlı olabilir bunu iyi bir uzman çözer kendini daha iyi takip edip kendin de anlayabilirsin.
Soran+1 yılİşte bende onlar yok ama mevsimsel alerjik var stres uykusuzluk ve burnum hep tıkalı olur genelde ve östaki sorunumda var benim östaki tüpüm düzenli çalışmıyor
- +1 yıl
Bu zaten basınç hissi ve ağrı yapar bunu KBB de takip etmelisin.
Soran+1 yılİlaç verdi ama bitti ilaçlar alerji ilaçları falandı siz saglikcimisiniz
- +1 yıl
Sağlık bakanlığında çalışıyorum tavsiyem iyi bir doktor bulman sürekli ona gitmen ağrı oldukça ilaç alacaksın buda diğer organlarına zarar verecek zamanla o yüzden çözüm bulmaya bak basit bir şey bile olsa.
Soran+1 yılSence kötü bir şey midir
Soran+1 yıl1 sene önce mr çekildi zaten çıkmadı bir şey ama bilmiyorum
- +1 yıl
Sanmıyorum ama dediğim gibi testlerini yap yine de tedbir iyidir belli aralıklarla herkes yapmalı aslında
Soran+1 yılKan testi yapıldı normal çıktı her şey ne kaldı sadece
- +1 yıl
Bunu doktorun bilir çok kafaya takmışsın bu arada buda iyi değil stres yapma çözülür
Soran+1 yılDoktorum gerek yok ama sen bilirsin dedi 🙄
+1 yılBu saate kadar uyumamak başlı başına sıkıntı... Stresi önleyecek planlamaya gitmelisin. Bunun yapamam edemem gibi bir durumu olamaz. Hayatın söz konusu
08 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum ama alışkanlık olmuş bu 😕
- +1 yıl
Alışmak senin elinde azmedersen doğru bir hale de alışabişirsin 🙂
Soran+1 yılHayatım b.. ok gibi
- +1 yıl
Tercihi senin elinde yönelimini değiştirme düşüncesine girersen yaparsın yapılıyor
Soran+1 yılO kadar kolaymi her şey
- +1 yıl
Değil tabi ama zorluğuna verdiğimiz boyutta bize ait, düşün ki şu an yabancısın ve ben kolay kolay söylüyorum gibi geliyor yakın arkadaşım olsan daha yoğun yaşar olurdum bu yoğun yaşamamın bana faydası ne olurdu hiç bir şey
- +1 yıl
Yakın arkadaşlarıma söylediğim cümleydi iyiysem nereye çağırırsanız gelirim ama değilsem kapımda olsanız da gelemem bir faydam olmaz çünkü
- +1 yıl
Faydam olursa alırım bir duanı
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
8Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yıluykusızluk sıtres başka nıcın arısınkı önce sen bu sorundan kurtar bundan dolayıda sakınlestırıcı kulan 15 gün sonra belı eder basının agıtıp agrımadıgı
07 Yorumla
Soran+1 yılAslında biriyle konuşuyordum mutluydum diye kaç zamandi ağrı yoktu bigun birden gene başladı
- +1 yıl
önce duzenlı uykunu alacaksın uykunu alamıyorsan yıne agrır önce bu sorunları cozmelısın ama yıne agrı devam edıyorsa doktor
Soran+1 yılSağlıkcimisin
- +1 yıl
hayır
Soran+1 yılTamam çok teşekkür ederim ilginizden dolayı
- +1 yıl
rıca ederım boynuna ve bıleklerıne buz köy kan basıncını azaltır
Soran+1 yılTamam teşekkürler 🙏
Günaydınlar düştük okul yollarına 1 saat matematik dersim var sabah erken 😂 sonrası saat 13-15 te
02 Yorumla
Soran+1 yıl🙄
+1 yılGerilim tipi baş ağrısı
013 Yorumla
Soran+1 yılEvet tam olarak o nöroloji doktoru başından salar gibi yaptı gerilim tipini duyunca
- +1 yıl
Tanı bu ama
Soran+1 yılSağlıkçımisin
- +1 yıl
Evet
Soran+1 yılNe alanda
- +1 yıl
Acilciyimm
Soran+1 yılO zaman mr girmim dimi boşuna
- +1 yıl
Yani kıyaslamak için iyi olabilir
Soran+1 yılNe
- +1 yıl
boş ver
Soran+1 yıl😭
- +1 yıl
Noldu
Soran+1 yılMr girip gitmesem diye düşündüm mutlu olduğumda agrimiyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılAkayınla apakayinla strese devam.
01 Yorumla
Soran+1 yılHeeee
Gizli Üye(36-45)+1 yılStres ve uykusuzluk tetikliyor seni
033 Yorumla
Soran+1 yılSence mr girsemmi
Cevap sahibi+1 yılBoşuna girme derim. Stresten uzak dur uyku düzenini sağla düzelirsin
Soran+1 yılSağlıkçımisin
Cevap sahibi+1 yılEvet
Soran+1 yılNe alanda
Cevap sahibi+1 yılSenin sorununu anlamak için bi alanda olmak gerekmiyor zaten. Temel konular bunlar sağlıkçı olmasam Bİle cevap verebilirdim:)
Cevap sahibi+1 yılHa uzmanlığımı sorarsan K. doğm
Soran+1 yılGünüm geldi sayılır mr bir yandanda belkide hepsi stresten boşa girmim diyorum böyle kafamın tepesi basınç oluyo uyuşuyor tabi ağrı da oluyor
Cevap sahibi+1 yılDaha önce çekilmiş zaten. Şimdi gereksiz. Uyku düzeni ve stres olaylarını çözebildiğin kadar çöz gerisi kendiliğinden düzelir
Soran+1 yılBaksana biri yukarda ne yazmış 😳
Cevap sahibi+1 yılİçin rahat etmeyecekse git ama önceden bu sorunu yaşıyorsun ve MR çektirmişsin bişey çıkmamış.
Soran+1 yılAradan 1.5 sene geçti o mr üzerinden
Cevap sahibi+1 yılPeki git çektir senin için rahat etmicek
Soran+1 yılKendi fikrin ne son olarak sadece senin düşüncen
Cevap sahibi+1 yılBen gerek yok MR a diyorum. Stresten uzaklaş çok yorma kendini düzenli uyku sonrası geçer
Soran+1 yılBen biriyle konuşuyordum mutluydum mesela 7 gün hiç ağrımadı bugün birden ağrıdı gene😁
Cevap sahibi+1 yılE bu dediğime gelmiyor mu
Soran+1 yılGaliba evet biri hayatıma girip mutlu etse sorunlarım kalkicak 😭
Cevap sahibi+1 yılBirileri genelde üzer 😅 kendin için yap bişeyler
Soran+1 yılÖyle ama sevgi iyileştirir ya hani hani hani şey bu arada ne alanda sağlıkcisin hemsiremi eczami ne
Cevap sahibi+1 yılÇok açık vermeyeyim burdan :) ecza değil
Soran+1 yılYa nolcak zaten hesap gizli kim nerden bilecek sizsiniz
Cevap sahibi+1 yılOlsun :)
Soran+1 yılBelkide değilsin saglikcinin işi ne burda🙄
Cevap sahibi+1 yılNiye biz insan değilmiyiz: İnanmayabilirsin de sıkıntı yok :) ispat çabasına gireceğim bişey yok soruna cevap verdim altı üstü.
Soran+1 yılAma şöyle düşün eğer sen sağlıkçı değilsen ben seni öyle sanıp dediğini dinleyip randevumu iptal edicem
Cevap sahibi+1 yılBen kadın doğum uzmanıyım. Bu sorunu kime anlatsan zaten sana aynı şeyi söyler gece uykusu ve stressiz yaşam.. ama sen yine de bana inanma git çektir iki gün sonra senin yüzünden gitmedim keşke gitseydim diye gelme
Soran+1 yılYok seni dinliycem dediklerin mantıklı
Cevap sahibi+1 yılNasıl istersen. Önce stresten uzaklaş derdin sıkıntın neyse sonra uykunu düzene sok sonra bak noluyor
Soran+1 yılTamam dediğini yapicam doktor bey 😃
Soran+1 yılGizlisin hocam😂
Cevap sahibi+1 yılŞimdi açık 😅
Cevap sahibi+1 yılTamamdır
+1 yılbende aynıyım gerilim tipi baş ağrısı diyorlar
018 Yorumla
Soran+1 yılSeninki ne aralıkla oluyor
- +1 yıl
haftada 1-2 arası oluyor başımın tam üstü ağrıyor ve sol el parmağım uyusuyo mr girdim temiz kulakta sorunum var cınlama cenenmfen dolayı östskş borum tıkalı tedavisi yok müzik bile dinliyemiyom sinüzit flnda var kaş ortam aşrıyo ama hicbiri basımın ustunun sğrısı kadar beni çıldırtmıyo
Soran+1 yılOha aynısı benimde tam tepede ve östakim tıkalı
Soran+1 yılAğrıyınca sanki kafamda basınç oluyor
- +1 yıl
mr gir bence yine bisi olmaz allah yardımcın olsun tıpta her şeyin çözümü var östakinin yok kulağa iğne yapıyorlar veya tüp yerleştiriyorlar aka riski çok ve garantisi yok öyle moktan bela
Soran+1 yılSeninde aynıymış ben 1 sene önce girdim bir şey çıkmadı
- +1 yıl
doktor siklemiyo bile mr çektirdim temiz diyo baska bisi demedi kafamda basınc oyle bisi ki nasıl diyim hayat enerjim gidiyo kafama sıkcm o derece bazıları biontechten dolayi diyo doktor bisi demedi sebebini
Soran+1 yılBende gittim doktor bizde öyle şey olmaz dedi
Soran+1 yıl😂
- +1 yıl
bu nasıl norolog mk sen yine mr gir
Soran+1 yılAma o makina bir ses çıkarıyor varya
- +1 yıl
biliyprum sık disini knk kafanda? kalmasın gir lütfen mrye
Soran+1 yılburada ikitane sağlıkçı gerek yok dedi
- +1 yıl
allahım sen nasıl bir kızsın sitedekilere bakıyosun git üşenme gir
Soran+1 yılYa korkuyorum 🙄
- +1 yıl
tamam sen bilirsin en kötü psikiyatri gidersin
Soran+1 yılPsikiyatriyedemi gittin
- +1 yıl
yok gitmedim ben antidepresan sevmiyorum sen git istersen doktorlar öyle ima ediyo mr temizse 😂😂😂😂😂😂
Ne konuda stres yapıyorsun
05 Yorumla
Soran+1 yılGenel şeyler hayatım uykusuzluk falan
Soran+1 yılMr girsemmi
Soran+1 yılSağol
+1 yılRüzgar yakalanmışsın
06 Yorumla
Soran+1 yılEvdeydim
- +1 yıl
Sen rüzgara çarpılmışsin
Soran+1 yılRüzgar eve gelmedi
- +1 yıl