Ben istemezdim. Düşünsenize aşk konusunda hiç bir tecrübesi yok ne yapacağını bilmeyen biriyle bir yola adım atmak beni tedirgin eder açıkçası

Ben istemezdim. Düşünsenize aşk konusunda hiç bir tecrübesi yok ne yapacağını bilmeyen biriyle bir yola adım atmak beni tedirgin eder açıkçası

Aslında ilk aşkın hem iyi hem kötü tarafları var.. İlk duygular, ilk heyecan, tutku, dahası hiç kimse tarafından zedelenmemiş, kirlenmemiş... kimse tarafından kalbi kırılmamış, kimse tarafından güveni kırılmamış... İlk güvendiği kişisin, ilk aşkısın bu yüzden Ben isterdim. En saf en temiz duyguları bana beslerdi. Korkuları, sevinçleri, ilk cinsellik deneyimi, ilk paylaşılan güzel anlar... Hepsi çok güzel olurdu... İkimiz beraber öğrenirdik aşkı yaşamayı, aşkı ayakta tutan şeyleri..
Ne kadar iyi yönleri de olsa aşkı yaşamak güzel de olsa, duyguların yoğun olduğu bir dönemde tartışmalar, yanlış anlamalar, kavga ve küskünler çok olurdu.. Ki bazı kişilerde sinir seviyesi üst sınırda olduğu için saf duygular bazen toxic ilişkilere dönüşebiliyor. Sanki karşı taraf olmadan nefes alınamıyacakmış gibi.. En sonunda şiddetli ayrılıklar, günlerce açılmayan telefonlar, gece uykusuzluğu, kendini suçlama ve ağlama nöbetleri olur. Ve sadece bu durumlara bağlı kişide stresten saç dökülmesi, kan değerlerinin azalmasına bağlı olarak aşırı gerginlik ve sinirlilik hali, sürekli yorgunluk, halsizlik, ateş, bitkin düşme, tansiyonun düşmesi, bayılma vb. Şeyler görülebilir..
Temiz bir ilk aşk güzeldir, kirletilmeden saf ve masum bırakabilinirse güzeldir... :)
Aşk mı o da nedir? 😅 Yeniyor mu ben pek bilmiyorum da.. 😄 Artık kimsenin aşkına da sevgisine de inanmıyorum.. O kadar basitleştirdiler ki artık..
Bu yüzden aşk diye bir şey de yok..
Kendi halinde olmak gibisi yok..
Benim için fark etmez yani ben ya da son aşkı olmaya bakmıyorum.. her insan birini sevip sonra ayrılabilir herkes ilk aşkı ile evlenmek ya da bir ömür mutlu yaşamak zorunda değil sonuç olarak.. anlaşabiliyorsak da geçmiş ilişkilerine bakmam sevdiğim kadının. zaten önemli olan sevmek
Anlıyorum, endişelerin haklı. Herkesin ilk aşkla ilgili farklı düşünceleri ve korkuları olabilir. Önemli olan, ilişkiyi paylaşırken karşılıklı olarak birbirinize destek olmak ve birlikte büyümek. Birinin ilk aşkı olmak bazen zor olabilir, ancak bu deneyim size birçok şey öğretebilir ve güzel anılar biriktirmenizi sağlayabilir. Her şeyden önce, açık ve dürüst iletişim kurarak birbirinizi anlamaya çalışmak önemli. Sonuçta, ilişkilerde her zaman birlikte öğrenerek ve büyüyerek ilerleniyor. Unutma, her deneyim sizi daha da olgunlaştırır ve hayata farklı bir bakış açısı kazandırır. 🌟
Cevap
11Cevap
İsterdim em masum duyguları bana hissetmiş olması güzel olurdu..
Ama unutulmuyor iyi kötü elli yılda geçse o yürekte bir imzan oluyor..
Hiçbir aşk kalıcı olmuyor ki hayatımıza giren herkes geçici ya hisler biter ya ömür ama illa biter..
İlk ve son aşkı olmak isterdim
Ama şöylede düşün. Senden önce ki tecrübesini senle yasarken seni o ilk kişi sanması hosuna gidicek bir durummu?
Onda bunda gezip benim hayatıma giren biriyle olmaktan daha iyidir. Aşkı yaşamamış olması ilki olmak tercihim.
Kaç yaşına geliyoruz nasıl sıfır kalabiliriz 5 yaşında çocuk muyuz ben anaokulunda bile birine aşıktım
Ben sonu olmak istiyorum. Aşk olarak değil, tüm duygularında zirve yaptığı sonu olmak daha keyifli. Aşka zaten inanmıyorum.
Isterdim iyi ve karakterli bir insanla tabiki de. Aşk oturup tecrübelerini konusturabileceğin hesap kitap yapabileceğin bir alan değil. Sadece yaşarsın. Olgun kişilerseniz değer ve saygıya daha çok dikkat edersiniz.
Yok ilk aşklar ayrılıkla sonanır oyüzden son aşkı olmak daha iyi
Aşk şadece biy kej oyuy inşan şadece ayatında biy kişiye aşık oyuy bu yüjden ivet işteydim
Son olmak isterdim ki bende sonum olsun istiyorum 😃
İsterdim ama dediğin gibi önemli olan sevmeyi bilsin.
İstemezdim. Gördüğü ilk insana aşık olmak gibi bir şey. Özel hissettirmezdi hiç.
Ben bu konuya bu kadar olumsuz yaklaşmıyorum. Her şeyin ilkini beraber yaşamak da hoşuma giderdi ama önemli olan son aşkı olabilmek
Oldum ama önemli olan son olmak bence.
Karakterli biri olsun çok da fark etmez
Evet isterdim
İlk değil, son aşkı olmak isterim
Olmustum.
Istemem.
Oldum evet
Son olmadıktan sonra benim için hiçbir önemi yok.
İlk aşkı olmasam veya olsam ne olacak ki!
Bu benim için bir şey ifade etmiyor
İlk sin faketmez aklına kazinmadıktan sonra
İstemezdim , takıntı yapabilir
bana nasip olmaz olsa bile çok zor
Öyle olsun istedim hep ama nasip olmadı
İlk aşkı ve ilk seksi olmak kâbus gibi geliyor
İlk değil son aşkı olmak istiyorum.
Olurdu
aşk ile ilgilenmiyorum
Evet 🙂
Son olsun..
Hayır tabiki :))