Nişanlıyı yanlış tanımak nasıl başa çıkılır?

2 ay oldu nişan attik normalde 15 gün once düğünümüz vardı , daha doğrusu aileler arası kavga sırasında yüzüğü bize doğru fırlattı, anneme aileme hakaret etti, annemin üzerine yürüdü, bununla yetinmedi siz alışmışsınız kullanıp kullanip atmaya dedi abimin iki kez evlenmesini kast ederek

Hersey normaldi ta ki bi coluk cocuk kavgasının ucu bize dokunana kadar, olayı nisanlıma anlattigimizda bizi haklı bulmustu ailesi adına ozur falan diledi, ama ertesi gün nasıl doldurulduysa bambaska bir insana dönüştü cirkeflesti

bu kavga oldu 10 dakika sonra arkamızdan düzülen evi boşaltmaya gitmişler, bizde tam ablama kahve icmeye gidiyorduk ev yan yana olunca benim evin işiginin yandığını gördük ki ne görelim evi bosaltiyorlar

Boşaltamadıkları dolaplar vardi cunku polisler daha fazla durmak istemiyordu, dolapların fotoğraflarini cekmeye basladi nişanlım sebebini sorduk çalarsınız benim ceyizliklerimi hırsızsınız siz dedi, yani benim onca masrafım var o evde onlar nolacak bir iki tabak çanak derdinde bunlar

bana butun bunlar planlı geliyor sanki bisey bekliyorlarmis bozmak için çünkü coluk cocuk kavgasını bile cözmek istemediler, aldigimiz beyaz eşyaları bile başımıza kalktılar kalitesinden vurdular, meğer asıl dertleri buymus dedirtiyor

neyse olaydan 1 gün gecti, benim suphelendigim hatta engelletigim bir cocugun engelini kaldirip hemen takip etmis, aramızı bozan kuzeniyle selfie atıp kanı bozuklar falan diye gönderme yapmis instada

ben butun bunlara ragmen eşim olacaktı belki gaza geldi bi ariyim dedim birkac gun sonra yemedigim kufur hakaret kalmadı, benden igrendigini nefret ettigini söyledi. Anneni abini susturmadın dedi

nişanlılık döneminde bir çok kez beni aileme karşı doldurmaya çalışmıştı, bana annesinin ağzıyla konuşuyordu çünkü bunları düşünecek kapasitede bir insan degildi, annesi ise bize cok karışıyordu düzülen ev sanki ona hazirlaniyormus gibi davraniyordu istekleri bitmiyordu

yakında ortak arkadaşlarımızın düğünü var o çocuğa yakışıklı arkadaşın var mı diye sormuş, o dugunde eski nişanlım sağdıç olacak, bende mecbur o dugunde bulunmak zorundayım ne yapmam lazım nasıl davranmam lazım bilmiyorum

Nişanlıyı yanlış tanımak nasıl başa çıkılır?