Bkrtmi kaybettim diye şikayette bulundum?

Erkek arkadaşimla 3 aydır birlikteydik her teklif ettiğinde reddediyordum ilişkiden çok korkuyordum yuzeysel olarak birbirimize dokunuyoduk ama o canımı acitmadigi için korkmayıp izin verebiliyordum o bana yaklaştiginda kendisini ittim hazır değilim dedim beni bırakıp gitti yatakta öylece bende ondan özür diledim lütfen zamanı gelince olsa eğer biz ayrılırsak ben unutamam dedim beni dinlemedi trip attı aldatmicaksin herhalde demi dedim valla böyle olursa aldatirim diyip güldü bana bende cesaretimi toplayıp. Tamam yap dedim yaparken de kendisini tekrar ittim çok korkuyorum dedim bana güven dedi yaptı. Sonra sen benim namusumsun aldatma olmadıkça bu ilişkife ayrılmak olmicak dedi güvendim ona Hiç dışarda buluşmadik hep ev veya arabada buluşurdu benimle o 25 ben 19 yaşındayım. Sosyal medyada ben paylaşirdim o kesinlikle bizi paylaşmazdi sonra abimin arkadaşı fotoğrafı görüp abime atmiş bende abimler gördü dedim sonra keşke atmasaydin dedi abimlwri tanımak istemedi abim kızmadı tanımak istedi ama o telefonları açmadı ben o gün dayak yemiştim umrunda dahi olmadı. sonrasinda soğuk davranmaya başladı ve ayrıldı ben unutamadım yaşadıklarımı kullanilmiş hissettim kendimi evlenmek artık hayal olmuştu. sonra ona yazdım ben böyle nasıl devam edicem hayatıma diye sen benim değil a*mnin peşine düşmüşsün dedi. Engelleyeyimmi Allah'a mi emanet edeyim namustan bahsedicek en son kişi sensin dedi çok ağrıma gitti anksiyete geçirdim ardından yengem mesajları gördü herşeyi ona anlattim yengem aradı onu duzgunce konuşmak için ama açmadı. Dalga geçerek konuştu yerim dar açamam müsait değilim şeklinde. Sonra yengem abimi aradı herşeyi anlattı abimler ona ulaşmaya çalıştı abimlerlede dalga geçti gülücük attı ben evini tarif ettim abimler kapıyı kırdı sonra eve geldik konuştuk ettik olay kapandı ardından kapı için abimden şikayetci oldu şok oldum. Benim hayalerimle oynadığı yetmiyormuş gibi abimden şikayetçi olmuştu. Ve abimler onu sikayet etmemi istediler bende ettim suçluluk duygusu.
Bkrtmi kaybettim diye şikayette bulundum?