Güldüm geçtim genceciktim
Aşk içinde meşke daldım
Kendimi buldum onu kaybettim
Anlayamadın ya
İyisin hoşsun bir yokuşsun
Harbiden baya bi' boşsun
Şarkıya türküye lanet olsun
Anlayamadın ya..

Güldüm geçtim genceciktim
Aşk içinde meşke daldım
Kendimi buldum onu kaybettim
Anlayamadın ya
İyisin hoşsun bir yokuşsun
Harbiden baya bi' boşsun
Şarkıya türküye lanet olsun
Anlayamadın ya..
Kesinlikle bütün zenginlik seni anlayan birine sahip olmaktır.. Herşeye paraya sahip olabilirsin ama buna sahip olamazsın.. Her şey çok güzel giderken seni anladığını düşündüğün insanın birgün anlamadığını farkettiğinde biter.. Kimse anlamasın beni ben kendi kendime yeterim..
Beni anlamasına gerek yok zenginliğim için, benim anlamam yetecektir. Benim anlamam, beni anlamalarından daha anlamlıdır. Çünkü anlaşıldığımı düşündüğüm ne varsa gün geliyor. “Ama sen öyle…” diye başlayan cümlelerde boğuyor ve fakirleşiyorum. Anlaşıldığımı düşünme inancı, anlaşılmamaktan daha yorucu.
En büyük zenginliklerden biri seni anlayan birine sahip olmak değildir. En en en büyük zenginlik seni anlayan birine sahip olmaktır. Başka unsur ve faktörler en büyüklükte "seni anlayan birine sahip olma" kriteri ile eşdeğerde olamazlar.
Cevap
14Cevap
Açıklama kısmındaki şarkı sevdiğim bir şarkıdır. Birde Mor Ve Ötesi'nin anlatamıyorum şarkısı var "Bir yer var biliyorum her şeyi söylemek mümkün.". Insanın anlatırken gerçekten kendisini anlayan birisinin olması çok büyük bir değer. Böyle büyük bir değere rastlamak çok ender bir şey.
🩷..
Bir seni anlayan bir eş/sevgili
Bir de seni anlayan sığınmak istediğinde kapısı daima açık olan bir dost
Anlaşılmak sevilmekten öte gelebiliyor bazen.
Dünyanın en büyük güzelliklerden birisidir seni anlayan insana denk gelmek
Kesinlikle evet karşılıklı anlayış içinde olduğum ilişkisi bulunmaz bir nimet bence.
Tabi ki anlayan ve anladığın , ha kaybettiysen suç senin
En büyük zenginlik ay sonunu düşünmeden rahatça ihtiyaçlarını karşılayabilmek, eskiyen şeylerini yenileyebilmek, bişeylere kaygıya düşmeden kafan rahat şekilde sahip olabilmek kısacası insan gibi koşullar da yaşayabilmektir
Bol paraya sahip olmaktır, bugün evet canım seni anlıyorum senin yanındayım der yarın defolup gider. İnsanı anlayan birine de artık güvenilmiyor.
Çok doğru en büyük zenginliğin başında hayatında seni anlayan birine sahip olabilmek geliyor, birde her şeye rağmen yanında olan..
Kesinlikle öyle
Hayır, gün gelir sana karşı kullanır. İnsanlar değişir, o yüzden en büyük zenginlik kişinin kendi karakteridir.
Evet beni anlayan birinin olmasını hep istedim ama hiç olmadı
Bana zamanı unutturan biri 🥰
Evet
Bence evet
Yokki:(
Evet.
Kesinlikle katılıyorum
Aynen öyle.
Kesinlikle.
Kesinlikle 🧚🏼♀️
Doğru söze şapka.
Katılıyorum sana..