Ayrılık olabilirmi yıllardır aynı ortak hesap resimleri vardı kendisi ve karisinin adıyla evli de yazıyordu, karısının adını silmiş, evli durumu kaldırmış fotoğraf ta yok.

Ayrılık olabilirmi yıllardır aynı ortak hesap resimleri vardı kendisi ve karisinin adıyla evli de yazıyordu, karısının adını silmiş, evli durumu kaldırmış fotoğraf ta yok.
Yani ne sorusu bu? Uzman olmaya gerek yok. Her şey bitmiş, ayrılmışlar, boşanmışlar yani...
Adam sürekli aldatıyordu, karisinida kaçırmış 3 çocuğu vardı, üzüldüm kadına. Yakalandı demeki
Neden bu kadar takıldınız ki bu meseleye. İşinizi gücünüzü bırakmış her şeyi didik didik etmişsiniz adamla ilgili. Ne o yoksasıra sende mi? Sen mi istiyorsun onu?
Bu durumda olabilecek sebepler çok çeşitli olabilir. Öncelikle, ortak hesapta yapılan bu değişiklik, ilişkide veya evlilikte bir soruna işaret edebilir. Belki çift arasında bir anlaşmazlık yaşanmış olabilir ya da bir tür iletişim sorunu ortaya çıkmış olabilir. Ayrıca, evli bir çiftin sosyal medya profillerindeki değişiklikler, ilişkide bir dönüm noktasının yaşandığını gösterebilir. Ancak, kesin bir yargıya varmak için doğrudan ilgili kişiyle konuşmak en doğru yaklaşım olacaktır. Belki de evli durumunun kaldırılması bir hata sonucu gerçekleşmiştir, bu da mümkün olan senaryolardan biridir. Sonuç olarak, bu tür değişikliklerin ardında yatan sebep her zaman net olmayabilir ve açıklama arayışında olmak anlayışlı bir yaklaşım olabilir. Bu durumda olman oldukça normal, merak etmekte ve anlamaya çalışmakta haklısın. 🤔👫💬
Cevap
5Cevap
Evli insanlardan medet ummayin boyle kendinizi de yipratirsiniz
Estağfurullah Allah'tan korkarım adam gereksizdi karısını uyarmamiza rağmen inanmadı yakalanmış ogredim zaten.
Anladim. Kusura bakma o zaman 😬
Hür iradesini kullanıp kendi hesabini kendi adıyla kullanma kararı da almış olabilir norm bir sey
Ayrı tek hesabı vardı zaten ama.
Yani insallah yoktur ama, birden bire değişiklik faekedince hatta arkadaş dedi bana da , valla bilmiyorum dedim.
Belki olabilir. ama. her zaman bu ihtimali de vermemek. lazim belki de hesabı kapatmak. istemistir zaten evlilik bir telefona bağlı olsaydı herkes ayrılmış olurdu canım
Bekarım ona göre haberiniz olsun mesajı veriyor
Yani başka ne olabilir ayrılmışlar işte.
Onlara sormak daha iyi olur
olabilir. belki bitmişir.
ayrılmıştır
Birden değiştirmesi garip resim karısının adı, evli durumu kalkması.
Gereksiz adam zaten kadini aldattı defalar ca, karakter yok yani.
ayrilik olabilir..
En son sorunlu olduklarını duymuştum alma mazlumun ahını derler ya
Aynen. Ya, ama adam gereksiz canim,
Aldatiyordu sürekli kadini
O kadar karaktersiz degilim. Soruyuda kendim için değil zaten. Arkadaşımın eski kocası, ölsen evli adamla isim olmaz
Karısını da kaçırdı ailesinden kopardı, 3 çocuğu var, karısı hamileyken aldattı, ve kactanesi ile.
Olabilir
Ayrılmıştır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?