O çocuk başkasından olabilir mi sizce?

Allah aşkına kafayı yiyeceğim artık Öncelikle soru saçmalık olacak farkındayım ama dinleyin çok garip bi olayın içindeyim bi adam karısını benimle aldattı üstelik bebekleri doğduğunda ve benim de ilkim oldu kendisi. Ve başka şehre iş bahanesiyle gitti bebek doğduktan sonra düşünün. Normalde müdür tutarlardı insan bebeği doğunca ilk aylarında neden yanında olmaz ki garip değil mi? Adamın annesini stalklıyorum bu insanlar zengin neden doğumda hastanede çekilmiş fotoğraflar vs yok neden evde çekilen fotolar yok sadece düğünde bayramda çekilen fotolar? Biri bana dedi ki o adam bence kısır ve onlar grup bile yapıyorlardır başkasından olmuştur o çocuk vs. Yani dış görünüşten öyle durmuyor kadın ama hiç belli olmaz ki ne bileyim belki de adam şüphe duyuyordur. Ama grup yaptığı bir kadınla neden evlenir ki bir erkek o da saçma değil mi. Gerçi bunların sevgili zamanları da çok saçmaydı koskoca yaz kadın adamı görmeye hiç gelmiyordu adam başka kadınlarla oluyordu falan resmen görmezden gelen bir kadın instagtaöda karı kız takip edilir falan kadının hiçbir zaman umrunda değildi resmen ama hiç mecbur değilken çünkü kızın ailesi zengin. Ne bu şimdi sizce? O çocuk başkasından olabilir mi?
O çocuk başkasından olabilir mi sizce?