Hayalimdeki aşkı bulamadığım için evlilikten soğudum.. etrafımda ele alınacak bir evlilik göremiyorum, herkes stresli ve mutsuz 😢
en güzel örnek ise kuzenlerim ve abim..
sahi insanlar neden evleniyo?
Hayalimdeki aşkı bulamadığım için evlilikten soğudum.. etrafımda ele alınacak bir evlilik göremiyorum, herkes stresli ve mutsuz 😢
en güzel örnek ise kuzenlerim ve abim..
sahi insanlar neden evleniyo?
İnsanlar cinsel ihtiyaçlarını karşılamak için evleniyor. Mutsuzlar çünkü çok sebep var bunlardan bahsedeyim sana. Maddi sorunlar kadının keyfine rahat ve düşkün olması erkeğe baskı uygulaması daha iyisini güzelini veya yakışıklısını bulduğu için gönlünün başkasına kayması sonucu aldatmalar kafaların uyuşmaması bununla beraber mücadeleci olmamak. Ben mücadeleci bir çift göremiyorum şu zamanda. En ufak bişeyde sudan sebepten kıyameti koparan çiftler var. Ayrıca ilişki max 1 yılı geçince saygı sevgi azalıyor saygısızca sevgisizce davranışlar meydana geliyor o ilk günkü arkadaşlık içgüdüselliği kalmıyor çiftler birbirine giriyor. Yalnızlığın bastırdığı o duyguyu yok etmek için evleniyorlar. Amaç asla yuva kurmak falan değil. Birbirini gören beğenen çiftler birbirini tatmin etmek istiyor hepsi bu. Özellikle kızlar kendi istedikleri olsun istediği için zaten sürekli gözyaşları içinde. İyi oluyor.
Cinselliğin evlilikle yaşandığı bir ülkede yaşıyoruz, kültürde bakirelik tabusu var, cinselliği merak edip sevmediģi, beğenmediği insanlarla evleniyor insanlar, aynı evde yaşayınca birbirlerinden kısa sürede bıkıyorlar
Evliliğin amacı herkes için farklı olabilir, bazı insanlar evlilikte hayat boyu sürecek bir arkadaşlık ve destek beklerken bazıları ise aile kurmak ve çocuk sahibi olmak isteyebilir. Hayalindeki aşkı bulamamış olman evliliği soğutabilir, ancak doğru insanı bulduğunda bu bakış açın değişebilir. Etrafındaki stresli ve mutsuz evlilik örneklerine rağmen bunun her zaman böyle olmayabileceğini unutmamalısın. İnsanlar genellikle sevdikleriyle birlikte olmayı, birlikte vakit geçirmeyi ve destek bulmayı ararlar. Evlilik, karşılıklı saygı, sevgi ve anlayış üzerine kurulduğunda mutluluk getirebilir. Kuzenlerin ve abinin mutsuz evlilikleri seni endişelendiriyor olabilir, ama senin hikayen ve hayallerin farklı olabilir. Kendi aşkını bulana kadar umudunu kaybetme, doğru insanla yola çıktığında senin için de mutlu bir evlilik söz konusu olabilir. 🌟
Cevap
8Cevap
belirli bi yaştan sonra annelik iç güdüsü geliyor eş çocuk yuva mutluluk hormonları yükseliyo sevilmek sevmek istiyo
Aklı ve imkanı olan evlenir ya çok güzel bence
Evlilik yarım kalan seni tamamlar. Bu nedenle evlenmek lazım
İş olsun diye
Gerekszi
Elleşecek birini bulsam bende evlenirim ya
mecbur olanlar evlendi
Boşanmak için.
Bebek icin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?