Günümüzde ilişkilerin amacı genelde aşktan sevgiden öte cinselliğe döndüğü için aldatma oranı artmıştır. Birçok insan aldatılmakta ama ilişkisini bitirmek yerine devam etmeyi seçiyor. Peki sizce devam etmesinin sebebi nedir?

Günümüzde ilişkilerin amacı genelde aşktan sevgiden öte cinselliğe döndüğü için aldatma oranı artmıştır. Birçok insan aldatılmakta ama ilişkisini bitirmek yerine devam etmeyi seçiyor. Peki sizce devam etmesinin sebebi nedir?
böyle ilişkiler, gerçek sevginin olmadığını gösteriyor.. Seven insan aldatmaz, Seven insan aldatılmaya göz yummaz..
Amaçları sadece birbirinden faydalanmak olan çiftler bunu sorun haline getirmiyorlar.. ben faydalanayım da başkası faydalansa da sıkıntı değil, düşüncesindeler sanırım..
Ya nasıl biliyor musun aslında şöyle bir şey var bir psikologdan dinlemiştim. O kadar güzel anlatmıştı ki:
Bir kadın diyor eğer eşine bağımlıysa, geçmişten gelen duygusal yoksunlukları varsa ve o adamı karanlığın içerisinde bir ışık olarak görüyorsa o adam dövse de, sövse de aldatsa da o kadın o adamdan ayrılamaz bitiremezmiş.
O ilişkiyi ancak ne zaman bitirir? o adamdan ümidi kestiğinde bitirir, bana artık benim beklediğimi vermeyecek dediğinde bitirir.. kadın ne bekliyordur? onu kuydan çıkarmasını bekliyordur. Ne bekliyordur? Kuyunun başında bekleyip onun yalnızlığına terk etmesini bekliyordur..
Bağımlılık böyle bir şey çünkü ilişkiden aldığı bir sey var. 2. Kazanım var onu almaya devam ettiği müddetçe dövse de sövse de o kadın erkeğini bırakamaz. Aynı şey erkek için de geçerlidir erkekde karısını bırakamaz.
Neslihanla Kadir gibi her iki taraf da durumdan memnun heralde sorun etmiyorlar 😑ben hayatımda müşgül dinleyen sevgili ve ya eş istemem devam etmezdim.😑
Sonuna kadar haklısın vala 😂
Rica ederim 😇
Aradaki sevgi, yaşanmışlıklar ve harcanan zamana kıyamıyorlar sanırım.
Cevap
2Cevap
Rahatlıktır. Gurbetçilerin bahanesi gibi kurulu düzendir :D zengin kocadır, zengin olmasa bile çalışıp eve para getirmesidir olay. Muhtemelen aldatan aldatılıyordur zaten. Kocasının parasıyla sevgilisine hediye alan kadın, karısının ütülediği gömlekle sevgilisine giden adam kişisine döner ilişki. 😅
O kisi olmadan yapamayacagini dusunme. Bence bir iliskiye baslamadan psikoloji ve kendine olan saygi, guven gayet iyi olmali ki boyle durumlarda kisi kendi degerini bilip aldatan sahistan rahatca uzaklasabilsin. Kendi degerini bilmeyen baskasina bu kadar anlam yukler ve gercek yuzunu goremeyecek kadar kor olabilir bence.
Yazık çok yazık böyle düşünen insanlara.
Evet.
Çevremde böyle insanlara denk geldim maalesef. Evliyse ekonomik özgürlüğü yok bu yüzden ayrılamıyor evli değilse de aciz ve bağımlı bir kişilik. Genelde böyle oluyor. Onlar kendi hallerine çok üzülmeseler de ben cidden üzülüyordum.
Takıntılı hale gelmiş ondan başkasında erkek veya kadınsı özellikler olmadığını sanan ruh hastası profili
Özgüvensizlik, özsaygısızlık, özsevgisizlik, öğrenilmiş çaresizlik (toplum ve çevre baskısı).
Kendine saygısı olmayan, bir işe yaramayan, midesiz biridir
Aynısını ona yasatacagi için. Kiin intikam. Ortak mal varsa ele geçirme. Çocuk varsa onu büyütme yani anneligin getirdiği duygu mecburiyetleri. Maddiyat. Vs vs
Hastalık takıntı kendisine olmayan saygısı…
Aşkından gözü kir olmuştur
Ne kadar kir 😂
Yazamamisim
Çok sevmesi ve yaşanmışlıklar
Bağımlılık
Boynuzlanmak hoşuna gidiyor hobi edinmiş
🤦♀️😅
Twitter kullanmiyorum😑
😅
O tarz insanlarin allah canini alsin hayvanlara versin
Çok seviyordur
Harcadığı emeğe sahip çıkmak