Tarafsız bir şekilde gördüğünüz için dürüstçe cevaplayacağınızı düşünüyorum 🖤
Nişanlım için benden güzel olduğunu söylüyorlar?
Tarafsız bir şekilde gördüğünüz için dürüstçe cevaplayacağınızı düşünüyorum 🖤
Arkadaşlar ben normal hayatta da bu güzellik algısına toplum baskısı yüzünden ekstra bi taktığım ama bide böyle Bi eleştiri alınca kendimi istemsizce çok kötü hissederken buluyorum bunu nasıl aşarım 😔
Cevap
1Cevap
Alisacaksin zamanla nişanlın sana değer veriyor mu
Evet zaten severek ama bilmiyorum çok kötü bir his
Anlıyorum seni nişanlınin seni bebek gibi seviyorsa eğer ve evlenirseniz Allah'ın izniyle sen artık bunları takmazsin bile benim annemi de babama göre güzel bulurlarmis annemm okadar değer veriyor ki babama babam eskiden olan şeyleri umursamıyor sende zamanla öyle olursun eminim sana güveniyorum yapabilirsin insanların zaten hiç bir değeri yok sevdiklerin dışında
Ya ama bunu en yakınlarından duyunca insan çok üzülüyo ve kadının daha güzel bulunması çok farklı ama erkek olunca kendini üstün görme olasılığı zamanla artabiliyo
İnşallah tez zamanda geçer bu üzüntün kadın erkek hiç fark etmiyor iğrenç bir şey ne gerek var bu söylemlere beyinsizler işte ha bu arada babama öyle diyorlar ama babam yaşlandıkça yakışıklı olan bir adam sen onların dediğine bir gün takilacaksin iki gün takılacaksin sonra eskisi kadar takmayacaksin ve sende bu eleştirilere karşılık ver sende şöyle şöyle sin zayıf bir yönünü eleştir ya da öyleyse seninde eşin senden daha güzel
Bie şey diyeyim mi yeni baktım fotona yemin ederim fotoya baktım hiç öyle bir şey yok gayeet güzel karısın eşinden hatta bir tık daha güzel olabilirsin Allah mutlu mesut etsin inşallah kaç yaşındasın bu arada
Yaa cidden mi teşekkür ederim 22 yaşındayım oda 24
Gerçekten herkese kolay kolay güzel olduğunu söylemem ve yaşın da çok iyi evlenmek için nerelisin bu arada
Adamın kulağına gitmeisn ksks
Belkide ona da böyle söylüyorlardır:(
Bilmiyorum işte o hep beni güzel bulduğunu söyler ama zamanla sorun olmasından korkuyorum
Objektif yorum istersen ozele gel dostum
Fotoğraf ekledim bakabilirsiniz
Ciddi misiniz halamlar nişanlımı daha iyi buluyorlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, sen kendi güzelliğine olan inancını asla kaybetme. Herkesin güzellik algısı farklıdır ve senin nişanlın seni en güzel şekilde gördüğü için seninle birlikte. Bırak başkaları ne düşünürse düşünsün, sen kendini sev ve değer ver. Eleştirilere kafanı takmadan, kendine olan güvenini koru. Unutma, gerçek güzellik içten gelir ve sen kendi eşsiz güzelliğinle mükemmel bir şekilde ışıldıyorsun. 🌟 Birlikte olduğun kişi seni olduğun gibi kabul ediyor ve seviyorsa, başkalarının düşüncelerini umursamak zorunda değilsin. Kendine güven, kendini sev, çünkü sen muhteşemsin! 🌺💕
Teşekkür ederim ama siz görmeden teselli olsun diye bu şekilde söylüyorsunuz