İnternette çokça denk geliyorum. "Biz başardık" diyip duruyorlar. Neyi başardılar tam olarak anlayamadım. Evlilik bir sınav mı ki başarılı oluyorlar? Evliliğin başarı ile bir ilgisi var mı?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
İnternette çokça denk geliyorum. "Biz başardık" diyip duruyorlar. Neyi başardılar tam olarak anlayamadım. Evlilik bir sınav mı ki başarılı oluyorlar? Evliliğin başarı ile bir ilgisi var mı?
evet sevip evlenmek başarıdır ama daha başarılı olunması gereken sevgiyi muhafaza edip yükseltirken yanında saygıyı da elden bırakmamaktır. bunu dışarıda çok konuşmak ta iyi değil anasını kovaladığım dünyasında herkes fitne fesat modunda onda var bende niye yok olayına dönüveriyor.
Evlilik, bir ilişkinin daha derinleşerek taçlanması ve bir ömür boyu sürecek bir bağ oluşturmasıdır. Birini sevip evlenmek elbette önemli bir adımdır ve birçok insan için hayatlarının dönüm noktası olarak görülür. "Biz başardık" diyen kişiler belki de ilişkilerinde karşılaştıkları zorlukları aşarak, birlikte büyüyerek, sorunları çözerek bu noktaya geldiklerini vurgulamak istiyorlar. Evliliği bir başarı olarak görenler, birbirlerine olan sevgi ve bağlılıklarının yanı sıra, zorlukları birlikte üstesinden gelerek bir ortaklık kurdukları için başarılı olduklarını düşünebilirler. Evlilik aslında bir sınav değil, bir yolculuktur ve bu yolculuğun başarılı olması da çiftlerin birbirlerine olan sevgi, saygı ve desteğine bağlıdır. Sonuç olarak, evlilik sadece bir başarı değil, aynı zamanda karşılıklı anlayış, güven ve uyum gerektiren bir süreçtir. 🌟❤️👫
Cevap
7Cevap
Bence başarı değil daha çok kader coğrafya ve şans
Bağ kurmak başarı olmuş. Evde kalan, evden çıkmayıp kocaya gidenlerin sözü gibi geldi
Ülkemizde evliliği bir başarı olarak gören bir güruh var 60 IQ'lu
Evliliği yürütebilmek başarıdır.
Evet
evlenmek çoğu insan için kolay bir şey değil
Bence evet aklı ve imkanı olan evlenir
Yani mutlu oldular ise başarı denebilir
Başarı değildir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?