Hiçbirsorunumuzyokkeneskihislerimyokdediayrıldıkamaarkadaşlarvasıtasıyla aravermeyekarar verdik yks sınavına kadar pişman olur mu?

her şey o kadar güzelken 2 senedir beraberdik aileler dahi biliyordu. Eski duygularım yok dedi sevmiyorum dedi 3. Şahıs falan yok eminim bundan ama sınavı kazanmak zorunda kazanamazsa ailesi tarafından çok laf yiyecek psikolojik anlamda yoğun sınavı kazanıp kazanmama konusunda. Ama karşıma geldiğindr çok rahat sevmiyorum diyor iyiyim diyor aklıma gelmiyorsun vb. Şeyler söylüyor. Arkadaşlar sayesinde ara verme kararı aldık sevmeyen insan bunu dahi istemez ama sorunca sen vazgeçmezdin o yüzden ara verme kararı aldım diyor tamamen seni bu sürece alıştırmak için bu kararı aldığını söylüyor. Sizce pişman olur mu? Hiç bir sorunumuz dahi yoktu. Bu ara konusunda da hiç bir şekilde karşıma gelme ve iletişime geçme benimle diyor. Beni üzen şey hersey güzelken neden duyguları biter insanın mesele sınavsa görüşmeyelim bir süre sınavlara odaklanayım der insan bunu da demedi pişman olur mu sizce fikirlerinizi almak istiyorum:(

Hiçbirsorunumuzyokkeneskihislerimyokdediayrıldıkamaarkadaşlarvasıtasıyla aravermeyekarar verdik yks sınavına kadar pişman olur mu?