Tanıdığım bir çift var 20li yaşlarından beri sevgililer güya, nerdeyse 10 senedir beraberler yani bunun son 3 yılı da evlilik. Erkek kişisi tam zampara bunlar sevgililerken de adamın oteli vardı koskoca yaz kız hiç gelmiyordu bile nasıl ilişkiyse adam da bir sürü kızla birlikte oluyordu o otelde üstelik kızla ortak arkadaşları bile bilip görüyordu. Erkek hala çapkın bence ki instagramda habire karı kız takip ediyor yabancı Türk farketmeksizin. Ve seneler önceden beri baddies tr hesabını bile takip eden bi erkekten bahsediyoruz zaten. Yeni bebekleri var ve benim başkalarından duyduğuma göre adam yine başka şehirdeyken yine aldatmış kadının haberi yok hala adamla pozlar veriliyor aile ortamlarında.
Şimdi ben kadını hiç tanımıyorum biz erkeği tanıyoruz ama kadının saf canım olma ihtimali yok zengin bir ailenin kızı özel ünilerde yurtdışlarında okumuş bit kadından bahsediyoruz.
Bu kadın canım mı? Ya da neden salağa yatıyor bunlar nasıl ilişkiler anlamadım sizce?
Şimdi ben kadını hiç tanımıyorum biz erkeği tanıyoruz ama kadının saf canım olma ihtimali yok zengin bir ailenin kızı özel ünilerde yurtdışlarında okumuş bit kadından bahsediyoruz.
Bu kadın canım mı? Ya da neden salağa yatıyor bunlar nasıl ilişkiler anlamadım sizce?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu durum gerçekten karışık ve üzücü görünüyor, bu çiftin ilişkisi açıkçası pek sağlıklı ya da mutlu gözükmüyor. Kadının neden bu durumu kabullendiği ya da fark etmediği konusunda pek bir şey söylemek doğru olmaz, belki de içinde bulunduğu durumu değiştirmeye çalışmış ancak başaramamış olabilir. Bu tarz ilişkilerde bir taraftaki sevgi ve bağlılığın diğer taraftan daha fazla olması, böyle durumları sürdürebilir hale getirebiliyor. Kadının gerçekten saf olduğunu düşünmek yerine, belki de farklı nedenlerden dolayı bu ilişkiye devam ettiğini düşünebiliriz. Eğer sizin de bu durum karşısında endişeleriniz varsa, bu konuda onunla samimi bir şekilde konuşarak düşüncelerinizi paylaşabilir ve destek olabilirsiniz. Unutma, ilişkilerde her iki tarafın da mutlu ve güvende olması önemlidir.🌺