Sevgilim gece 10da ders caliscam dedi gitti 3 saat sonra geldi gönlümü alması gerekmiyormu (okuyun tarafsızca kim haklı)?

Açıkça diyorum ki gel biraz gönlümü hoş et beklettim bir tanem falan de diyorum kendimi değerli hissetmek istiyorum diyorum "bir harekette değersiz hissediyorsan sorun sende" diyor. Suçlusun demiyorum istersen 5 saat yok ol ama gel beklettiğin için güzel şeyler soyle diyorum "bilseydim ders calismazdım" diyor. Bak yapman gereken şey çok basit tamam aşkım bir dahakine incr düşünceli davranirim de diyorum "öyle desem sanki samimi bulacaksın" diyor. Böyle uzatmak daha mı iyi diyorum "tahammülün kalmamış bana" diyor. Deliriyorum yani istediğim şey bana ince davranması. İnce ruhlu değilim diyor. Ben de diyorum ki hiçbir erkek ince ruhlu değil sadece seven erkek vardır diyorum. "Bundan sonra ben de ders calisinca stresimi sana yansıtmam akşamları çalışmam" diyor. Problem çalışman mi sence diyorum "öyle görünüyor" diyor. Çok kalın kafa. Gerçekten fazla canımsın. Tek amacım nazımla oynamaktı açıkça belirtmeme rağmen anlamiyor. Sizce haksız mıyım?
Sevgilim gece 10da ders caliscam dedi gitti 3 saat sonra geldi gönlümü alması gerekmiyormu (okuyun tarafsızca kim haklı)?