Yalanlar, hatalar.. affettim.
ilgi, sevgisi, şefkatinden dolayı gidemiyorum.
ya gittiğime pişman olursam? Ya bir daha böyle sevilmezsem? Diye üzülüyorum ve korkuyorum ama kalmakta beni içten yıpratıyor.
ne yapayım
Yalanlar, hatalar.. affettim.
ilgi, sevgisi, şefkatinden dolayı gidemiyorum.
ya gittiğime pişman olursam? Ya bir daha böyle sevilmezsem? Diye üzülüyorum ve korkuyorum ama kalmakta beni içten yıpratıyor.
ne yapayım
yanlış düşünüyorsun. dünyanın iyiside bitmez kötüsü de ama bu halde iyi değilsin zaten. emin ol daha fazla yıpranmayacaksın. kurtul bu durumdan.
acı çekmeye sıkıntı çekmeye de alışma sakın
Alışmış olabilir miyim? Mutluluğu kendimi çok görüyorum
evet muhtemelen. fazla boş vaktin de varsa takıntı haline getirirsin. onun üzmesini normal olarak kabullenirsin
Gerçekten zor bir durum, otur iyice gözden geçir iyi kötü yanlarini, eğer o ilişkiyi sürdürmekte zorlaniyorsan, mutlu değilsen fazla uzatmanimda bir anlami yok. Senin hayatin ve senin mutluluğun önemli , Kalbinin sesini dinle ve gelecekle ilgili kaygilanma hem geleceğinin geçmisinden iyi olmayacağini bilmezsin.
Birilerini birileriyle asla kıyaslama. Ondan iyisi ondan kötüsü. Her insan farklıdır. Ama sana iyi gelecek başka insanlar da vardır. Birine sabit kalmak o biri de yalanlar dolanlar söylemişse boş bence. Bir kere yapan bir kere daha yapar
Diyorsun ki ya gidersen pişman olursam falan diyorsun ya gitmediği için pişman olursan bu ihtimali hiç düşünmüyor musun ayrıca hatalar Yalanlar diyorsun bunları gözardı mı edeceksin
Canım, bu zor bir durum gerçekten. İlişkide kalmak mı yoksa ayrılmak mı daha iyidir sorusu kafanı karıştırabilir. Ancak unutma ki kalmak seni yıpratıyorsa ve huzursuz hissediyorsan, kendi mutluluğunu ön planda tutmalısın. Kendini sevdiğin gibi bir ilişkiyi hak ediyorsun. Karar verirken iç sesini dinlemek ve duygularına odaklanmak önemli. Çekincelerinle yüzleşmek zor olabilir, ancak kendi iyiliğini düşünerek en doğru kararı verebilirsin. Unutma, kendini sevilmeye layık görmelisin ve korkularına rağmen hak ettiğin mutluluğu aramalısın. 🌟🌺 Senin için en iyisini yapacağına inanıyorum!
Cevap
8Cevap
Simdi olmasa ileride yine uzuleceksin.
Bitir ve acini cek 👍
Durumu kabullen
Zor da olsa gecer emin ol
Yapacağını yapmış zaten daha ne sevgisinden bahsediyorsun?
?
Bulunuyor gerçekten yeni birisi yeter ki kendi özgüvenin olsun belli ki ilişki adamı değil sen bırakmazsan o seni bırakacak
Özgüvenim yok, 100 kilo olduğum için herhalde.
:(((
O zaman nefsine hakim olup zayıflamak için cabalayacaksin ya da kendini olduğun gibi kabulleneceksin
Zayıflayınca özgüven gelirmi
Bakımını yaparsan ve kendini seversen gelir
İnşAllah
Risk almadan başarı olmaz
Çok çok iyisini bulursun
Gelen gideni aratırmış derler
O seni terk edince gelen pişmanlık
herkesın daha ıyısı vardır
Troll soru beyler kaçın
Değil
bos dusunceler
Neden
daha iyisini bulmazsin diye herseyi kabul etmen 🤣
:(((
bos degil mi yakinda yaninda biriyle olacak sende olsun daha iyisini bulamam mi diyecen bebegim
Eee napıcammm offf
ayrılcaksın bebegim
her zaman daha iyisi vardır
Bırak derim.
Terk etmem bulursun
Bana mesaj ayarmisin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?