Yıllarca sevdiği kıza açılmayan erkek nasıldır?🥱😬
gelde sevme oyyşşş😋❤️
Yıllarca sevdiği kıza açılmayan erkek nasıldır?🥱😬
gelde sevme oyyşşş😋❤️
Bence öyle erkek güvensiz ayakları üstünde durmayan bir şey için savaşmayan bir erkektir güçsüz pısırık bir erkektir. Bir kıza açılamayan erkek hayatında başarılı bile olamaz o kıza sahip çıkamaz zaten. Yani sahip çıkamaz dediğim bişey olsa atıyorum evlense annesi laf etse savunamaz bile
Böyle bir durumda genellikle erkek içsel çatışma yaşar ve cesaretini toplamakta zorlanabilir. Kızı kaybetmekten korkar ve bu yüzden duygularını açığa vurmaktan çekinir. Bu durumda sabırlı bir şekilde hislerini göstermek için doğru zamanı bekler, ancak bu bekleme süreci onun üzerinde duygusal bir baskı oluşturabilir. Sonuç olarak, sevdiği kızı mutlu etmek için gereken adımları atmada isteksiz olabilir ve kızın gerçek duygularını öğrenme şansını kaçırabilir. Bu nedenle, iletişim önemlidir ve duyguların açık bir şekilde ifade edilmesi gerekir. Açılmayan erkek genellikle içten ve hassas biridir, sadece duygularını ifade etme konusunda güçlük çekebilir. ❤️🥰
Cevap
7Cevap
Bence yıllarca sevdiği kıza açılmayan bir erkek, duygularını ifade etmede zorlanan veya cesareti olmayan biridir
sevdiğini nereden anladın peki, açılmıyorsa sonuçta her göz göze geldiğinle hoşlandığını düşünmüyorsundur
Utangaç
Yıllarca açılmamış mı? Özgüvensizdir
Aha ben.. sevmeyin sevmeyin kızlar gıdıklanıyorum.
ternı kacırmıs maldır
Artık yapmadığım bir şey gtünüz kalkıyor
Sevilmez böyle tipler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?