Bunalımda olduğunu dedi o zaman güzel konuştuk fakat ertesi gün yazdım bakmadı bugün yine yoktu sosyal medyada aktif bilerek umursamıyor beni değer veriyordum yaptığına bakın kırıldım sinirlendim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gerçekten bunalım da olabilir ama bu bir bahane de olabilir bence dikkat et... Eğer gerçekten bunalımdaysa ve sen onu rahat bırakmıyorsan bu onu daha çok itiyordur sen ona yazdıkca daha çok kaçacaktır bence biraz zaman ver uzaklaş, dediğim gibi bu erkeklerin klasik uzaklaşma bahaneside olabilir şayet öyle olsa bile ona bir adım daha fazla yaklaşma artık, çünkü gerçekten sana önem veren birisi seni merakta bırakmaz mutlaka onun yanında olmasına izin verirdi…
11 Yorumla
Soran+1 yıl3 gün oldu gecede bir şey yazdım yazarsa yazar yazmazsa kendi bilir
En İyi Cevaplar
Ayrılacak yolunu yapıyor... Sevvgili değilseniz bile konuşmayı kesecek. İyi değilim problemlerim var ayağı yapacak. İlgini tamamen kes o sana mesaj atsın. Umursamıyormuş gibi yap. Zaten ilk çyle dediğinde yanında olmuşsun anladığım kadarıyla. Bundan sonra geç yazıyorsa-yazmıyorsa ben de umursamam mesajını ver. Öteki türlü sonu belli. Ama bencr sen bitir böyle çocukça hareketleri olan biri çekilmez. Kötü olduğunda yanında olmama izin vermiyorsan hiçbir zaman yanında olmam de. Peşinde koşar...
117 Yorumla
Soran+1 yılDimi lafta kötü bana anlatsın böyle davranmaya gerek yok biri varsada söylesin istemiyosa da söylesin kaç yaşında adam çocukça davranıyor benide sinir ediyor
Soran+1 yılGirmemiş yine baktım şimdi şuna bak ya yazıklar olsun
Soran+1 yılOnu da söyledim ona dedi ben ib***miyim iki kişiyle birden konuscam falan dedi tamam dedim uzatmadım ama bak 3. güne girdik bu nedir böyle
Soran+1 yılTakipten de çıkmamış numaramı da silmemiş
Soran+1 yılBAK MERAK EDİYORUM SENİ Bİ SORUNUN VARSA ANLATABİLİRSİN ELİMDEN GELDİĞİ KADAR YARDIMCI OLURUM HA EĞER BENDEN SIKILIP KONUŞMAK İSTEMİYORSAN BÖYLE DAVRANMANA GEREK YOK YAZMAK İSTERSEN YAZARSIN BURDAYIM SANA KALMIŞ ARTIK DAHA DA BİSİ DEMİCEM
Soran+1 yılBöyle yazacaktım vazgeçtim
Soran+1 yılHakaret etmek istemiyorum sadece dürüst olsun
Soran+1 yılSaldım zaten konuşmuyoruz bak ama cevap istiyorum boşverle falan olmuyor
Soran+1 yılSonuç yazmadı.
Soran+1 yıl5 günün sonunda yazdı
Ben kendi işimi kendim yaparım
Birgün herşeyi kanıtlıcam
İyi geceler
Yazmış.
Bu ne demek?
Böyle ona her an ilgi sevgi gösterirse oda seni umursamaz tabi sende ona umursamaz ol sende onu takma bırak nerde aktif oluyorsa olsun bi şaşırıt sende umursamaz arama niye aktifsin sorma hatta gez toz stroyri paylaş 🤫😉
060 Yorumla
Soran+1 yılAktif ınstgramda takip ettiği sayı artmış
Soran+1 yılİbn***** myim diyodu iki kızla birden konuscak demek ki öyleymiş
Soran+1 yılBu gidişle konuşma böyle bitecek sayesinde eğer sonrasında yazsa da ben de yüz vermem değerli olduğunu biliyor yaptığına bak
Soran+1 yılOnun sayesinde 3 gündür ben bunalıma girdi sinirden uyuyamıyorum
Soran+1 yılBana wp kullanmak istemediğini söyledi sebebi yok bipten konuştuk hep başta ısrarımla wpden konustuk 1,2 hafta sonra hep bip ınst ve bipte aktif
Soran+1 yılO belli
Soran+1 yılBilmiyorum çıldırır mı
Soran+1 yılOyyy ya
Soran+1 yılYazmadı
Soran+1 yılAnlamadım
Soran+1 yılHiçbişi yapmadım ki sadece yazdığım mesajtan cevap bekledim onu alamadım girmiyor da zaten daha uğraşmıcam bu kadar korkak işte
Soran+1 yılAynen.
Soran+1 yılO iyiler beni bulmazz
Soran+1 yılYoruldum aynu şeylerden
Soran+1 yılÖyle işte
İyi geceler
Yazmış.
Bu ne demek?
Soran+1 yılBen buna iki gün boyunca yazdım ve ikinci gün yazdığım şey hayatında biri olduğu bunu söyledım belki bunu der bilmiyorum
Soran+1 yılYazdım böyle yazdı sonunda adam yerine koyup cevap verebildi bende dediğimin arkasındayım düşüncelerimi yazdım iyi geceler dedim
Soran+1 yılYazdığı şey ne demek ben kendi işimi kendim çözerim birgün herşeyi anlatıcam iyi geceler
Soran+1 yılBilmiyorum bende anlamıyorum ben hâlâ biri olduğunu düşünüyorum
Soran+1 yılBen kendi işimi kendim çözerim birgün herşeyi anlatıcam iyi geceler demesi konuşmayı kesmiş mi oluyor
Soran+1 yılEmin misin
Soran+1 yılÜzüldüm
Soran+1 yılyani anlattığı oldu ama ben inanmıyorum dönse de o kızdan hevesini aldığı zaman döner
Soran+1 yılOna karşı ilgiliydim değer veriyordum sırf böyleyim diye mi böyle oldum
Soran+1 yılUmurunda değilmişim 4 günün sonunda iki kelime yazıp gitti
Soran+1 yılHep dediği lafta kaldı buluşamadık da birini de buldu ohhh burada üzülen yine ben oldum
Soran+1 yılİnşallah
Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı. E sende engelle be kardeşim ne diye kendini yıpratıyorsun bunalımdaysa sana ya derdini anlatsın beraber çözüm odaklı olun ya da sana sıkıntısını yansıtmasın senin ne suçun var sanki o bunalımdaysa demi :)
07 Yorumla
Soran+1 yılEvet bende ona aynısını dedim ama yaptığına bak iki gündür sinirliyim
Soran+1 yılYav biz iyiydik hep kendisi yaptı kaç kerede dedim istemiyosan söyle diye yok dedi
Soran+1 yılGirmemiş ki arkadaş girmesin aferin ona salıdan beri yok ortalıkta ohhh
Soran+1 yılVazgeçti bile artık kimi bulduysa
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
+1 yıl
Anladım, değer verdiğin biri seni umursamıyor gibi hissetmek gerçekten zor olabilir. Belki de o an kafası biraz karışıktı ya da başka bir sebepten dolayı iletişimde zorlanıyor olabilir. Onunla açık bir şekilde konuşarak hislerini paylaşabilir ve durumu netleştirebilirsin. Kendine değer ver ve gerektiğinde sınırlarını belirleyerek, kendini koru. Unutma, senin mutluluğun ve huzurun en öncelikli olan şey! 🌟🤗
01 Yorumla
Soran+1 yılKonuşamıyoruz ki umursamıyor beni
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
15Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı.
u +1 yılBoş ver değmez yol ver gitsin
00 Yorumla Bir şeyleri direk söylemek yerine bahane altına sığınıp insanı suçlu hissettiriyorlar. Net olmak bu kadar mı zor insan ikilemde kalıyor ya gerçekten bunalımdaysa konuşmayı kesersem yarı yolda bırakmış olurum ya da, ya bahane ise bu kadar gurursuz muyum ki bu adamla devam ediyorum diye dusundurmekten başka bir şey değil. sonra o insana takıntı haline gelirsin bu kadar düşünmekten.
18 Yorumla
Soran+1 yılÖyle söyleyince suçlu ben oluyorum sonuç
- +1 yıl
Değişmez sonuç bıraksan da bırakmayıp sorgulasan da suçlu sensin. (Ona göre)
Bana sorarsan bir insan depresyonda bunalimda bile olsa ilk gidecegi liman en sevdigi olmalı yalnız kalmak istese bile ona ne olursa olsun üstü kapalı bile olsa ipucunu verip öyle yalnız kalmalı.
Sonuç olarak her türlü de ona göre suçlu olacagina mutsuz olduğun bir iliskide olma derim emin ol peşinde olacak bir sürü insan vardır. Oda sozde depresyonu ile başlasa kalabilir anlatmayıp aciklamamasi senin sorunun değil. Bilmediğin bir sorunda kimse yanında olunmasini da beklemesin. kimse kusura bakmasın ama her zaman önceliğin kendin olmalı yoksa gün gelir yapmasaydin derler enayiligin ile sadece kendini suclarsın.
Soran+1 yıl4 gündür konuşmuyoruz 2 gündür yazdım umursayıp cevap vermedi açıklama yapmadı bende daha uğraşmıyorum naparsa yapsın muhtemelen birini buldu depresyon bahanesi oldu.
Soran+1 yıl@Ricirt0 engellemicem ne varsa söylücek
Soran+1 yılBidaha konusursak yaparım
+1 yılAmaç belli kendini geri çekmiş seni istemiyor da olabilir, böyle yaparak seninndaha çok bağlanmanı da düşünüyor olabilir ama ne olursa olsun bu şekilde olmaz olmamalı. sen de umursama bakalım bekle gör mevlam neyler neylerse güzel eyler.
11 Yorumla
Soran+1 yılUmursamaz o beni
+1 yılPek inandırıcı gelmiyor. Sıkıntıda olsan bile insan sevdiklerine böyle yapmaz. Bunu devamlı yapıyorsa bence iyi düşün derim. Gerçekse bile sürekli bunalımda olan birisiyle ömür geçmez. Herkesin sıkıntısı var ama insanlara yansıtmıyoruz.
01 Yorumla
Soran+1 yılSıkıntısı varsa söyleyebilir çoğu kez söyledim bahane olduğunu da söyledim hep bana kızdı en sonda 3 gündür konuşamıyoruz iplemediği için beni
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Exe takintilidir ya da flörtözdür ya da şahsiyet sorunu vardır kendini çek biraz kimse için yıpratma..
12 Yorumla
Soran+1 yılYıprandım 3 gündür
+1 yılHiçbirşeyi yoktur sadece bir işin içinden çıkamıyordur sanada söyleyemiyordur, antidepresan değilsin
09 Yorumla
Soran+1 yıl5 günün sonunda yazdı ben kendi işimi kendim çözerim birgün herşeyi anlatıcam iyi geceler dedi gitti. Ben biri olduğunu düşünüyorum.
- +1 yıl
5 gün çok uzun bir süre bence güvenme yinede sen bilirsin
Soran+1 yılBen o kadar şey yazdım bana yazdığı şey bu bunalımda ya lafta benden niye uzaklaşıyor? Kendi işini kendi çözermiş birgün herşeyi anlatacakmış bunlar yalan bence
- +1 yıl
Bunalımda olan sevgilisinden destek bekler uzaklaşmaz ben hep kısasa kısas derim sana yaşattığını (5 gün bekletmek ) sende ona yaşat ki görsün ne kadar zor olduğunu , birde ne kadar endişe ve üzüntüyü boşuna çektiğini öğrenenmiş olursun
Soran+1 yılSevgilim değil flörtümdü ama böyle yapması hoş değil ben inanmıyorum bunalım yalan yalan gerçekten bi sorunu bana anlatırdı anlatmazsa bile uzaklaşması çok saçma ve 5 gün sonunda yazması kırıcı üzüldüm
- +1 yıl
Daha fazla üzme kendini
Soran+1 yılKonuşmayı kesmiş oluyor dimi
- +1 yıl
Onu gösteriyor 5 gün ne olusa olsun seven merak eder
Soran+1 yılBen kendi işimi kendim çözerim birgün herşeyi anlatıcam iyi geceler demişti
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. O zaman konuştuğu başka biri vardır bence ve bunalımdayım diyipte bahane de üretebilir
05 Yorumla
Soran+1 yılAynı dediğin gibi yalancı işte
İyi geceler
Yazmış.
Bu ne demek?
Soran+1 yılBilmiyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılben de yaşadım aynısını. beni ilk kez bi erkek böyle sevmişti. şimdi 1 aydır hiç yazmıyor, merak bile etmiyor umursayıp. öyle hayal kırıklığı yaşadım ki..
05 Yorumla
Soran+1 yılBu da 3 gündür yazmıyor cevap bile vermeyi çok görüyor bana
Cevap sahibi+1 yılne hali varsa görsünler veda mesajı yazdım ama öfkeliyim yollayamiyorym duygusalla bağlayıp
Soran+1 yılBende dün güzelce yazdım bakan nerde ama
Cevap sahibi+1 yılkeşke bu kadar gamsız olsak mutlu olurduk
Soran+1 yılAynenn öyle
+1 yılSeni kafasında bitirmiş.. Ayrılmak istıyor ama bunu senin yapmanı istıyor.. Yani sana yol vermiş
01 Yorumla
Soran+1 yılYazmadı zaten iki gündür yazdım cevabı bile çok gördü 4. güne girdik çok sağol öyle yaptıgı için
+1 yılBelki de gerçekten bunalımdadır yalnız kalmak istiyordur
06 Yorumla
Soran+1 yılInstgramda aktif
- +1 yıl
Seni istemiyor o zaman
Soran+1 yılSonuç yazmadı
İyi geceler
Yazmış.
Bu ne demek?- +1 yıl
Aman kız bunla mı uğraşcan engelle gitsin
Soran+1 yılBirini buldu işte böyle yapıyor buna
+1 yılBunun en güzelini yaşadım bana bunalimdayim depresyondayim diyodu umursamiyodu eger ilgimi üzerinden cekersem hemen yaziyodu çok kostum peşinden boyle ama sadece duygularimla oynadı en sonunda da dayanamadjm aci çekmeye postayi koydum ona
11 Yorumla
Soran+1 yılRuh hastaları
Gizli Üye(25-29)+1 yılBacım yazma bak tek kelime daha yazma yorumlarını okudum sinir oldum. Hicbirşey yazma şuna adam istemiyor
04 Yorumla
Soran+1 yılTabi bunalım bahanesi adam yerine koyup yazmamak bana çok güzel olay
Cevap sahibi+1 yılSende adam yerine koyup yazma bana da aynı şeyi yaptılar bende yazmadım adam yerine koymadım s. rfizi
Soran+1 yılCevap beklediğim için yazdım iki gündür ama yine cevap yok
Cevap sahibi+1 yılYazmayan adamdan niye cevap bekliyorsun ki. Bende çok bekledim engellemedigin sürece beklersin. Ben silip engelleyince üzerimdeki beklentiden kurtuldum engelleyince bütün beklentiler bitiyor
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bunlar genelde bahane oluyor. Hayırlısı
01 Yorumla
Soran+1 yılBencede
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ayrılmak mantıklı olur
07 Yorumla
Soran+1 yılKonuşamıyoruz 3 gündür umursamayıp cevap bile vermiyor bana
Soran+1 yılKonuşamıyoruz bi sonuca varalım
Soran+1 yılBak 2 gündür yazıyorum insan Bi cevap verir dimi sinirleniyorum ya adam yerine koyup cevap yazmıyor hiç hoş değil çocukça davranıyor dürüst olsun sonra naparsa yapsın
Soran+1 yılEminim bu yazdığıma da bakmayacak bende daha yazmıcam iletişim kurmıcam daha ne kadar umrunda olur bilemem hep laftaymış demek ki böyle bir şey yaşattı bana
Erkelklerde adet dönemi gibi bazen böyle olur😇
096 Yorumla
Soran+1 yılBirini bulunca olur tabi
Soran+1 yılÇokta umrunda olmaz 3. güne girmişiz çarşamba günü yazdığım mesaja bakmamış 3 gündür konuşmuyoruz ne diyeyim
Soran+1 yıl2 ay
Soran+1 yılOf engel engel boş ver hep duydum bunları aynı şeyleri duymak istemiyorum sinirliyim diyorum sakinim ama sinirliyim
Soran+1 yılKendime zorum yok cevap istiyorum bende ona göre hareket edeyim
Soran+1 yılBen böyle bişi daha yaşadım o da birini bulmuş bunalım falan dedi başta sonradan ben ona yazdığımda hayatımda biri var dedi sildim her yerden bu da o gibi davrandı ama bunalımdayım diyip o gün güzelce konuştuk uzun uzun bu 3 gündür ortalıkta olmaması bana yazmaması sosyal medyada aktif olması hepsine cevap istiyorum
Soran+1 yılKonuşmam silerim geçerim
Soran+1 yılEvet böyle umursayıp beni adam yerine koymaması olmadı en azından sorununu söyleyip ona göre hareket etmem lazım benimde o da benim yanımda kötü günümde bende onun olmak istiyorum eğer cidden bi sorunu varsa böyle 3 gündür konuşmayarak olmaz
Soran+1 yılBipten konuşuyoruz arkadaş wp kullanmıyor nedense wpsi var ama kullanmıyor ilk başta ısrarımla 1,2 hafta wpden konustuk sonra bipe geçtik ınst ve bipte aktif hiçte aramadım açmayacağını düşünerek
Soran+1 yılYav wp hesabı var zaten kullanmıyor ama sebebini bilmiyorum dediğim gibi bip ve ınst
Soran+1 yılDaha biz buluşmadık bile buluşacaktık ben müsait olduğumda hayal oldu
Soran+1 yılİki seçenek var
1) Benden sıkıldı konuşmak istemiyor.
2) Birini buldu- +1 yıl
Erkeklerde kızlarda me kadar güvensiz olmuşlar neler okuyoruz yani nasıl evlenecek bu insanlar karısına nasıl sahip çıkacaklar kocasını nasıl sevecekler düzgün erkek bulmakta zor oldugu giibi kadında bulmak zor evlenmeden herseyi yaşayan kız dolu , cok cabuk sıkılan mı ararsın aldatan aldatana kocasını buralara şikayet edenmi ararsın yani teknoloji olmasa insanlar bir birine daha bağımlı ve sade temiz olucak
Soran+1 yılAynen öyle ama ben napcam şu an
Soran+1 yılSabah erken kalkıyor çalışıyor sonra çıkıyor geziyor sonra ev bi kaç gündür gezmemeye de başlamıştı bi hafta sonu evde hafta sonu da geziyordu bu hafta sonu gezer mi bilmiyorum
Soran+1 yılSevgilim değil ki flört konuştuğumdu
Soran+1 yılSaat çok geç ararsam sapık der belki bana 😂
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılYok olmaz
Soran+1 yılBen öyle biri değilim birden çok kişiyle flört etmiyorum
Soran+1 yılKova
Soran+1 yılO da kova
Soran+1 yılYok yok
Soran+1 yılBidaha konusmıcaz bu konusmamak için böyle yapıyor
Soran+1 yılBişi yazcam ona bakarsa bakar bakmazsa kendi bilir
Soran+1 yılDemek ki ilgi odağı değilmişim
Soran+1 yılAnlamadım
Soran+1 yılOyy oyy
- +1 yıl
2 aydır tanısıyorsun 3 ay önce sevgilisi vardı 1 yıldır görüstüğü onu unutamadı o sırada unuturmuyum acaba diye senle basladı ama vaz gecemedi whatsap ona ne hatırlatıp acı cekmemek icin kullanmıyor acaba arada ona yazdı ce karsı tarafla tekrar iyi olma yoluna girdi nasıl sana hitap etsin
Soran+1 yılGüzel kurgu 😂
Soran+1 yılDediği kadarıyla kızlar umrunda değildi ilgi odağı değildi o yüzden sadece ben vardım bunu da düşünmek istemiyorum
Soran+1 yılOffff
Soran+1 yılUykum yok iyi de hissetmiyorum
Soran+1 yılbir şey istediğim yok onun sayesinde bende bunaldım 3 gündür sinir geldi kırıldım üzüldüm
Soran+1 yılÖlsem de kurtulsam
Soran+1 yılÖyle oldu
Soran+1 yılAnladım
İyi geceler
Yazmış.
Bu ne demek?
Soran+1 yılBunalımda ya lafta ondan bahsediyor büyük ihtimalle yalancı işte
Soran+1 yılTakıyorum.
Soran+1 yılÖlcem simdi
Soran+1 yılAnlamadımm
Soran+1 yılİyi burası böyle yani.
Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Başka kızla takılıyor şu an.
06 Yorumla
Soran+1 yılOnu söylediim zaman bana kızmıştı
Soran+1 yılÇok komiksin
Soran+1 yılDeğilim
Seni drlmak istemiyor dşünceli biriymiş
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSeni soğutmaya çalışıyo
010 Yorumla
Soran+1 yılBilerek yapıyor işte üstelik 2 aydır konuşuyoruz
Cevap sahibi+1 yılboş ver salla gitsin
Soran+1 yılOlmuyor öyle işte
Cevap sahibi+1 yılOlur
Soran+1 yılBi sıkıntısı varsa söylemesi lazım böyle davranması itici sinir bozucu
Cevap sahibi+1 yılHaklısın söyler belki
Soran+1 yılGirmemiş yine baktım salıdan beri bravo ona
Cevap sahibi+1 yılİyi bir şey değil bu
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılYazmadı
Bırakmaya yer yapıyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılBıraktı zaten yazdıklarıma cevap bile vermiyor
+1 yılSen de ona aynısını yap
03 Yorumla
Soran+1 yılBakmadı daha ne yazcam ama çok sinirliyim
- +1 yıl
Yazma işte
Soran+1 yılUmursamıcak muhtemelen birini buldu bisi var o belli
+1 yılBoş ver diyo
015 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadım
- +1 yıl
Sal beni diyor
Soran+1 yılValla ben ona kaç kere dedim istemiyorsanız konuşmayız dedi konuşmak istedigini söyledi en son yine söyledım bunalımdayım dedi ya korkak değilim konusmak istemeyecegimi söyleyecek kadar dedi sonra konuştuk işte uzun uzun güzelce ertesi gün kayboldu yazdım yok bugünde yok sosyal medyada takip ettiği kişi sayısı çoğalmış bilerek bakmıyor çok sinirliyimmmmm
- +1 yıl
Him sanirim istemiyo
Soran+1 yılİstemiyosa dürüst olacak çocuk değil bu kaç yaşında adam anladın böyle davranmasına gerek yok bunalımın falan bahane olduğunu da söyledim ona yazdı bisiler bi derdi varsada anlatacak böyle davranması hiç hoş değil iki gündür çıldırıyorum sinirliyim
- +1 yıl
Anladim seni üzüldüm Konuşmak ister misin
Soran+1 yılBende cok gerildim be gayet iyiydik çünkü muhtemelen yazmıcak böyle bitecek mis valla 2 ay çöp buluşma falan yalan oldu
- +1 yıl
Him geçmiş olsun
Soran+1 yılÖyle
- +1 yıl
Konuşalım mı
Soran+1 yılSebep neden konuşuyoruz
- +1 yıl
Peki konuştuk zaten yeterince
Soran+1 yılEvet hiç yardımcı olmadın sağol
- +1 yıl
Konuşalım dedim gelmedin ama
Soran+1 yılBu konu hakkında diyorum ben.
+1 yılBilmem
00 Yorumla
+1 yılBunalmıştır
00 Yorumla
+1 yılKenara çekilmek
00 Yorumla
+1 yılYalnız bunalmak
00 Yorumla
+1 yılHamile
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAldatıyor
01 Yorumla
Soran+1 yılNet
Engelle uğraşma
016 Yorumla
Soran+1 yılKonuşmuyoruz aşko 4 gündür beni böyle çöp gibi attı kenara mesajıma bile cevap vermedi böylelikle bitti
Soran+1 yılBu bekar 😂
Ama muhtemelen birini buldu
İyi geceler
Yazmış.
Bu ne demek?
Soran+1 yılHayal dünyasında derken
Soran+1 yılBunalımdayım diyodu lafta yalan o bence biri var biri olduğunu da söyledim bunalımın yalan olduğunu da söyledim
Soran+1 yılBunalım için demiştir kendi işimi kendim yaparımı. Kanıtlarım demesi de hayatında biri olması ama yalan söylüyor 5 günün sonunda yazdı diyorum
Soran+1 yılŞöyle oldu 1 haftadır yarım yamalak yazmaya başladı bende hayatında biri olduğunu söyledım konuşmak istemezsen söyle dedim dürüst ol dedim hep itiraz dedi bahaneler söyledi sonra yine böyle oldu yine aynılarını söyledim bunalımı bahane etti bunalımı bahane ettiği gün uzun uzun konuştuk sonra iki gün boyunca yazdım ona cevap bile vermedi işte bu gece yazdı 5 gün sonunda kendi işimi kendim yaparım birgün herşeyi anlatıcam iyi geceler diyip gitti veda eder gibi üzüldüm kırıldım
Soran+1 yılBiz 2 ay boyunca konuştuk bi sıkıntımız da yoktu bu yarım yamalak yazmaları hep bahane söylemesi şimdi de böyle yapması çok kırıldım
Soran+1 yılEvet bende bunu yüzüne karşı söyledim hep
Soran+1 yılSöylettircem bende onu dürüst olmak zor değil
Ayrilik
01 Yorumla
Soran+1 yıl2 gündür yazdım cevab bile vermedi 4. Güne girdik konuşmayalı mük
Aşk İlişkileri konusunda 24,4b cevap paylaştı. Seni sevmez
00 Yorumla
Devamını Gör(15)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Bunalımdayım deyip 2 gündür beni umursamayan, konuşmayan erkeğin amacı nedir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler