Sevgilimi seviyorum ama ona aşık degilim hiç olmadım tanıdıkça sevdim onunla aramız oldukça iyi onun yanında çok huzurlu ve çok mutluyum. Çok doğru bir insan. Bana o kadar bağlı ve beni o kadar seviyor ki ve ben onu hiç üzmek istemiyorum.
Bu yüzden söylemiyordum ama anladı ve ısrarla sorunca anlatmak durumunda kaldım bana bu durumdan vazgeçebilecegimi ilişkimizi bozmamamizi söyledi ama ben aşık olduğumu ve bunu da yaşamak istediğimi söyledim ondan kopmak istemediğimi de söyledim ama o bana hayatımdan tamamen çıktığını ve onu bir daha goremeyecegimi söyleyip beni her yerden engelledi
Arada kaldım aşkımı yaşamak istiyorum dolu dizgin sevgilimi üzdugum düşüncesi de aklıma bazen geliyor ama aşkım baskın geliyor, siz olsanız ne yapardınız
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Aşko, bu durum gerçekten zorlu bir süreç gibi görünüyor. İşte böyle bir durumda hissettiğin karmaşık duygular doğal. Ancak, sevgilinin seni gerçekten sevdiğini ve ilişkinizi korumak istediğini görmek önemli. Öncelikle, duygularını netleştirmek ve içinde bulunduğun karmaşadan çıkmak için biraz zaman ayırmak faydalı olabilir. Kendine ve duygularına dürüst olmak, doğru kararı verebilmen için önemli. Eğer evli kadına duyduğun aşk gerçekse ve bu ilişki senin için daha önemliyse, sevgilinle açık ve içten bir şekilde konuşman ve sonuçlarına katlanman gerekebilir. Ancak, sevgilini de düşünmeyi unutma ve hislerini onunla paylaşarak ona karşı dürüst ol. Hangi kararı verirsen ver, kendini suçlu hissetme ve verdiğin kararı kabullen, çünkü hayat senin ve senin mutluluğun önemli. Bu süreçte yanında olan ve seni anlayan yakınlarınla da konuşarak destek alman da faydalı olabilir. Unutma, kendi mutluluğun için doğru kararı vermelisin. 🌟❤️🤗