Çok seviyorsunuz, o kişiyle gelecek hayâl ediyorsunuz ama o evliliğe sıcak bakmadığını söylüyor. Nasıl ikna ederdiniz?

Çok seviyorsunuz, o kişiyle gelecek hayâl ediyorsunuz ama o evliliğe sıcak bakmadığını söylüyor. Nasıl ikna ederdiniz?
hiçte ikna etmek için uğraşma, keyfine bak sen, evlilik çok sorumluluk gerektir, bu yaşta ne bu evlilik meraklılığı, genç yaşta sadece 1 insanı 7 24 çekmek nedir.
Yav evlenmiyorum ben zaten merakım da yok. 🙄
Zamana bırakır ve beni daha iyi tanıdıkça benimle bir ömür geçirecek seviyeye gelmesini beklerim. Hemen ikna olacak karakterde kişiler olamaz onlar ya daaa miniş bebiş videoları açarım sürekli onaaaa 🥳🥳 🖤
Etmem saygı duyarım aynı şekilde banada saygı duyulmasini isterim ve gider evlenecek birini bulurum belliki sorumluluk almak istemeyen kaldıramayan biri diye düşünürüm
Birini evlilik konusunda ikna etmek gerçekten zor bir süreç olabilir, çünkü kişilerin evlilikle ilgili korkuları, endişeleri ve beklentileri olabilir. Eğer karşıdaki kişiyi evlilik konusunda ikna etmek istiyorsanız, sabırlı ve anlayışlı olmanız çok önemlidir. Onun endişelerini dinleyip anlamaya çalışarak, sakin bir şekilde onun düşüncelerini ve duygularını paylaşabilirsiniz. Belki de evliliği nasıl düşündüğünüzü ve neden önemsediğinizi açıklamak karşı tarafı düşünmeye sevk edebilir. Ona evliliğin sadece romantizm değil aynı zamanda birlikte büyüme, destek olma ve güven duygusu olduğunu anlatarak bakış açısını genişletebilirsiniz. Ayrıca, onun endişelerini yavaş yavaş çözmek için güven inşa etmeye çalışmak da önemlidir. Unutmayın ki herkesin evlilikle ilgili farklı düşünceleri ve deneyimleri vardır, bu yüzden karşıdakinin duygularını anlamak ve saygı göstermek çok önemlidir. 🌟
Teşekkürler Aşko. 🌟
Cevap
14Cevap
İkna etmem.. zorla olmaz bu işler.. seven ve durumu olan evlenmek ister zaten sevdiği kişi ile
Allah kuran çarpsın çok güzel olacak derim :D
Çocuk bile inanmaz. 😬
o iş yaş
kendini kandırma
yaslanacak başka birini bul
her kuşun eti yenmez :D
Ay benim böyle bir durumum yok zaten. 😬
Rahatsız etmeden onu sevdiğini belli etmek, ona düzenli olarak hediyeler almak zamanla fikrinin değişmesine sebep olabilir.
Net davranmak gerek. Niyeti gonlu yoksa zorlamamak lazim. Isteyen insan zaten kendini belli eder. O yuzden ikna ile ugrasmam.
Böyle düşüncede olan bir erkekle uğraşmak boşa zaman kaybı oluyor. Ne hâli varsa görsün deyip topuklarım.
Evlenmiyeceksen ben yokum derim. Çocuk oyuncağı değil bu işler. Arkadaş gibide kimseyle olmam.
Valla soğuk bakıyorsa ben kalkıp zorla ikna etmem. Ha ettim desem zaten yarın o bir gün bi sorun olur. O yüzden doğru insanı bulmak önemli
Ikna edilmez. Sonra ömür boyu başa kalkacak. Mutlu hissettiği gibi yaşasın.
İkna etmeyim, zorla güzellik olmaz. Sonradan pişman olursunuz.
Evlilik ikna edilmeyle olmaz en ufak pürüzde tökezlenir
En azından iletişimi kesmeyelim zaman belki iyi gelir bize derdim ve onu beklemeyi tercih ederdim
İkna edemezsin. Geçinemezse seni sorumlu tutar beni kandırdın der. Boş ver öylesini.
İkna etmem. Benim istemem ile evleneceksek kalsın.
Benimki de evliliği dusunmeyenlerdendi simdi nisanlıyız 😂
Nasıl ikna ettin? 😬
Ah bir de uzak he. 🥲
Benim hoşlandığım kişi de bahane etmeseydi keşke.
Edemezsiniz kızlar erkekleri çok soğuttunuz evlilikten merak etmeyin
Be yapmışız?
İkna etmem gel gardaşım sen de bendensin derim 😃
Haha 😬
Defolsun gitsin banane ikna falan edemem kimseyi
Sakin. 😬
Etmem çünkü ben de soğuk bakıyorum jsjkskskks
Haha ben de shshhdjd
İkna etmeye çalışmam bunun çabası olmamalı da zaten.
Seni zaten gerçekten seviyorsa elbet bir gün evlenmek isteyecektir zaten
Hiç bir şekilde ikna edemesin
Hiç uğraşıp kendimi yoramam
İkna etmem Yol veririm gider
Niçin ikna edeceğim? Herkes kendi yoluna.
Edemezsin. Kendimden biliyorum
İkna etmem hak veriririm
Ancak yatakta ikna edersin
Çok severek. Sevgiye kimsey hayır diyemez.
Edemezsiniz
İkna edemezsin bu çok zor kendimden biliyorum
Kimseyi ikna etmiyorum
Zor ikna olur
Sive.. Sive...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?