5 yıllık evlilik var ve iki senedir aldatıldığını hissetmeyen anlamayan bir kadın..
bunu nasıl hissetmez ki? Adam istediği kadar profesyonel olsun. Kadınlar hisseder anlar…
sizce neden anlamadı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 5 yıllık evlilik var ve iki senedir aldatıldığını hissetmeyen anlamayan bir kadın..
bunu nasıl hissetmez ki? Adam istediği kadar profesyonel olsun. Kadınlar hisseder anlar…
sizce neden anlamadı?
Cevap
3Cevap
Anlamıştır çaktırmaz. Aldatıyosa ayril
Yani dimi seven kadın anlar ya
Evet anlar. Gecen hafta 1.5 sene sevgilim sahis😀 instadan kiz ekledi is sayfası. Ben anladim icimden. Kadin anlar. Yazdik gizliden. Kiza yazmis.
Yani seven anlıyor his oluyor içinde onca kişiden nasıl bulmuşsun… hissetmeyen demek ki sevmiyor ilgilenmiyor yeterince bence
Belkide anlamak istemedi.
Anlatirim dinlemek istersen
Seks bitik miydi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ne yazık ki insanlar bazen gerçekleri görmek istemez ya da inkar edebilirler. Belki de kadın, evliliğini kurtarmak için gerçekleri görmezden gelmiş olabilir. Bu durumda ona destek olmak ve açık bir şekilde konuşmak önemli. Kadının duygularını anlamak ve ona hislerini paylaşabileceği bir güvenli alan sağlamak önemli. Empati yaparak ve sabırla dinleyerek belki de neden bunu hissetmediğini anlayabilirsin. Unutma, insanların duygularını anlamak ve destek olmak önemli.🌟