Not: boyum 1.72 ben insanları iyi gözlemlerim siz de yapın güzel oluyor...
Uzun boylu, kalıplı erkekler niçin korkak oluyor?
Not: boyum 1.72 ben insanları iyi gözlemlerim siz de yapın güzel oluyor...
Korkak olup almadığını fiziki bir şey değildir yürek işidir;) Hani derler ya mangal gibi yüreği var o misal işte;) Yani tamamen o kişinin yüreğiyle, bileğiyle alakalıdır bu işler. Genelde iri yapılı olanlar görüntüsünden dolayı karşı tarafı korkuturlar;)
Bende çok öyle insan tanıdım. Uzun kalıplı ama korkak. Zaten çoğu sadece vücudunu gösteriyor ama iş ciddiye bindi mi geri kaçıyor :) bakma sen bu yorumlardaki çakma herküllere. Onlara sorsan şimdi hepsi dünya boks birincisidir :)
benim eski sevgilimde 1.85ti boyu ,ben hariç kimseden korkmazdı :))
gece mutfaktan bir ses geliyor de hele bi gece... :)
tam tersi çok cesurdu, ama benden korkardı bu bir gerçek. genelde uzun boylu erkekler sevgililerinden ve eşlerinden hep korkarlar.
yahu herkesten korkuyorlar ama işte sana öyle gösteriyorlar... uzun boylu olduğu için de insanlar inanıyor... kıskandığım için değil gerçekten merak ediyorum...
inan insanın boyunun uzun veya kısa olmasıyla alakası yok korkaklığın, sadece karakter meselesidir korkaklık. mesela benim sevgilim yolda yürürken üçlü bir erkek grubundan bir tanesi bana baktı diye kavga etti üç adamıda haşladı inan ben korkumdan bakamadım bile adamların haline acıdım. ayrıca çokta cesurdu kaç kere ölümden döndü bu yüzden.
ablacım ben de gördüm boylu poslu; ama cesur erkeği ne yazık ki bir tane onlarca tanıdığım içinde... seninki de onlardan biri sanırım. ama diyorum yine uzun boylu erkek korkak oluyor. ya eşinden ya yüksekten vs..
şimdi boyla posla karakterle kalıplaşmış cümlesi ilk başta insana tanıdık geliyor ve insan bu tanıdık cümleye inanıyor ama işte öyle değil. Benim yaptığım iş itibari ile insanları çok iyi tanıyorum ve gözlemliyorum.. gördüğüm bu uzun boylu erkekler korkak oluyor ama belli etmiyor çoğu
boylu poslu cesur erkegi kim kaybettiki biz bulalim.?
Cevap
11Cevap
Şöyle bir şey de olabilir belki fazla iri olduğu için bu gibi mevzular ile çok fazla muhatap olmamıştır hayatı boyunca.genelde kavgada da herkes ufaktan bir tane seçer ya karşı taraftan:) dolayısıyla ..
Asıl k*çı yere yakın olandan korkacaksın.Şaka bir yana yüksekten, köpekten, böcekten, "karısından, sevgilisinden" böyle şeylerden birazcık bile korkmam ama kavgadan çekinirim.Küçüklüğümden beri hep korku olmuştur.Ya kendimi kaptırıp ağzını burnunu kırarsam, göğsüne vurup kalp krizi geçirmesine neden olursam, sakat bırakırsam diye.Kavgadan çekinmekten daha çok karşımdakine zarar vermekten çekinirim..
195 95 kg olan biri olarak yazıyorum her insan aynı olacak diye bir şey yok ama uzun boylu ve kalıplı bir adam ortamlar da otoriterdir şöyle bir örnek vereyim diyelim kızlı erkekli bir ortam var kısa erkeklere göre her zaman önde olmuştur ve kızlar her zaman uzun boylu erkeği seçecektir onun dışında sen hic denk gelmemişsin ben mesela 6 sene boks yaptım tek başıma 3 kişiyle baş edebilirim son olarak bir insanın kısa olmasıda kötü değildir ben bir kıskançlık sezdim açıkcası:)
Boyum 168 gerekirse içimde dağ gibi biriktirdiğim öfke kilidimi açarım. Bunu yalnız "onurum" için yaparım.
Aga bu iş yürek işidir. Benimde boy 1.83 çok şükür Allahtan başkasından korkumuz yok. Ayrıca benim çevremdeki çoğu insan da senin dedğinden faarklıdır.Dayım 2.03, kuzenim 1.92, diğeri 1.87 ama kimseden en ufak korktuklaarını görmedim =))
Sana öyle denk gelmiştir , yok böyle bir genelleme bence. Cesaret uzun boyla , kısa boyla alakalı olamaz..
Güçlü kişiler sorunları konuşarak çözerler kavgaya başvurmazlar, kavga en sonuncudur
ciddi kıskançlık kokusu aldım baya 1.65 ve altı bir boy söz konusu galiba arkadaşta.1.95 boyum ve parçalarım adamı
benım boyum 195 ve 110 kılo agırlıgındayım.Hic bi zaman hic bi kavgadan kacmadım .
bunlar çoğunlukla sarışındır.
sarışınını da gördüm ama esmerlerden de çok korkak var... ben olayı anlatamıyorum. bakın bunu anlamanız için kavgaya, dövüşe girmeniz, karanlıkta kalmanız böyle uzun boylu birisi ile bu tür olaylara girmeniz gerekiyor...
Hmm.İlginç bir yaklaşım :)
öyle bişey yok:D
dene bir kere bak cesaretli mi? dışarıda bir erkek var beni taciz etti falan de bakalım tepkisi ne olacak... denemeden bilemezsin...
Size öyle denk gelmiş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar