Eskiden olmuş alışkanlıklardan dolayı yaptığını söyledi ama bana bakmadığını söylemişti 2 ay sonra olan olayı bugün itiraf etti ve ayrıldık sizce haklı mıyım artık yapmadığını bir anlık olduğunu vesaire söyledi ama inanmadım.
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Ayrılman çok doğru olmuş.
Sana durduk yere tutup 2 ay önce bir g*te mi baktım dedi?
Senden bir şey saklamak istemiyorum içimde ukte kaldı dedi söyledi o günden sonra bir daha asla yapmadım dedi
Yaşınız kaç çocuğum?
Ayrılma sebeplerine bak ya xjahhaha bakabilir bacım bu nasıl aldatmaya girsin beyniniz mi yok yaşınız küçük sanırım
Libidom yüksekken baktım dedi üstelik yanında ben varken başka bir kadını arzulaması aldatmaya girmiyor mu sadece fiziksel birşeyler mi yaşayınca aldatır bir insan ruhuyla gözleriyle aldatmaz mı?
Hayır aldatmaz tabi iradesine sajip çıkmıl
Biraz saçma değil mi bu konu? Yani bakınca aldatmış mı oluyorsun? Ya da sevgilin bu siteye giriyorsa aldatmış olur mu seni?
Başka bir kadının kalçasına libidom yüksekken baktım özür dilerim demesi ve bunu bana asla bakmadım yapmadım derken içinde tutamayıp söylemesi evet aldatmaya girmiyor haklısın
Diğer soruma cevap vermedin? Buraya takılsa sevgilin aldatma sayılır mı?
Burası online bir site kimsenin ne olduğu belli değil sayılmaz ama benim yanımda başka bir kadını arzulaması?
Sayılmaz mı ahah cidden aldatma kriterlerin çok farklı. Kendine özgü bir aldatma kriteri geliştirmişsin 😅 erkek de kadınnda dikkatini öeken karşı cinse bakabilir bu aldatmaya girmez. Ama sen kalkıp bu adamı sorgulamaya mı kalktım da ben bakmadım dedi sana? Böyle bir aldatma bahanesi mi olur. o kızın kalçasına baktığını sende gördüysen o zaman sende o kızın kalçasına baktın demektir o halde sende onu aldattın demektir. nayrıca burada benim gibi abaza erkeklerle yazışıyorsun aldatıyorsun sevgilini.
Aldatmak sadece fiziksel midir? İlla aldatmak için fiziksel temasta mı bulunman gerekir ruhuyla da aldatmaz mı bir insan , seven sevdiği insana nasıl böyle bir şey yapar nasıl yanındayken başka bir kadına arzu istek hissedebilir
İşte diyorum ya sende sevgilini aldatıyorsun o yüzden sevgiline kızmana gerek yok
Bunu engelleyemezsin ki zaten sürekli böyle baskı olusa pat ayrılırsan zaten bini bulamazsın bulsan da yapmadım der bence düşüncem bu
Bir daha kimseyi sevemeyeceğim
Bakmiyorum desede inanmaki çünkü bakacak bunu unutma
Eeee ne var bunda aq
Yanında sevgilin var senin saygısızlık
Ne alaka saygıyla sende sevgilinin yanında beni görsen bakardın bakmayan insan mı var
aldatmış kankam, haklisin
Evet ama nasıl toparlanırım bilmiyorum
Bir de bayil istersen feriha
Soylemesi ahmakca herkes bakiyor
Yanında ben varım ben varken yapmış
Güzel bir kalçaya da bakılmaz mı 😂
Aldatmaya giriyor değil mi?
Sanırım ergensin yaş kaç?
Sevgilisi varken bakmak saçma. Haklısın sen.
Tam doğulu kürt sorusu
Evet