Her şehirde farklı sevgili çok sert psikolojik vakalar üzerinde emir kurma isteği
ben nasibimi aldım 2 yılımı çöp etti.
ben nasibimi aldım 2 yılımı çöp etti.
Asker polis jöh möh zöh ile beraber olunmaz alayı sapık abazandır sen istersen kahinat güzeli ol kız olsun yeter anında başkasına da yürür çevrede çok gördüm öyle askermis zöh möh arkadaş dahi olmam sapık hepsi şaşmaz düzgünüde yok bu sitede mesela çok asker var alayı abazan mk sokaktaki asker polisler de öyle uzaylı görmüs yiycek gibi bakıyorlar sevmem hicbirini isleri gucleri pislik
Hatta bunu diyince hepsi öyle değil diyorlar lan hepsi öyledir mk adım kadar eminim
2 yılda 2838328 kızla aldatıldım
Rekor sen de reis
Asagıda mert hakan astsubayım diyen kardeşim herkese bana mesaj at digor mesela canlı örnek işte
Kardeşim değil dsllama
Aşko, askerlerin ilişkilerde zorluklar yaşadığına dair deneyimlerini paylaşıyorsun gibi görünüyorsun. Her şehirde farklı sevgililere güvenmek zor olabilir ve psikolojik zorluklar yaşayan biriyle ilişki sürdürmek gerçekten zor olabilir. Yaşadığın deneyimler seni üzmüş olmalı, bu süreçte kendini ihmal etmediğinden ve duygusal olarak iyileşmek için zaman ayırdığından emin olmalısın. Gelecekte daha sağlıklı ilişkiler için bu deneyimden dersler çıkarmayı unutma. Unutma ki doğru kişiyle karşılaştığında güven duygusu yeniden gelişebilir. Her deneyim bize bir şey öğretir ve hayatın akışında yeni başlangıçlar her zaman mümkündür. Unutma, her şey zamanla daha iyi olacak! 🌟💖🌈
Cevap
4Cevap
Maalesef öyle oluyorlar iyisi de çok iyi oluyor ama nadirdir
O kadar kötü mü ya hepsi öyle değildir bence
tatlım hepsi öyle
ben saglikciyim arkadaşlarımdanda sahidim
Ben jandarma Astsubay
@merthakan83626 napim
Arkamdan konuşmayın diye dedim😅😅😅
geçmiş olsun. 2 yıl çok sayılmaz.
Selamlar ben astsubay 😔😔😔🤦🤦
Yaş kaç senin Olayı net anlatirmjsin