Kapalı kızların sevgilisi olamaz mı? Geçenlerde bu konuda bir yoruma denk geldim çıldırdım 😀. Görüşleri merak ediyorum. Lütfen saygı çerçevesinde olsun ve lütfen başka yorumlara kapatın.
Olaya dini açıdan bakarsak açık veya kapalı ya da erkek olsun fark etmez, sevgili yapması doğru değil. Ciddi düşündüğü kişiyle o kadar samimi ilişkiler kurmadan belli çerçeveler dahilinde görüşüp evlenmeli. Her kapalı dini doğru yaşıyor diye bir şey de yok maalesef bir çok kapalı sevgili de yapıyor. İnsanların yargılaması, kapalı olduğu için tamamen dindar olmalı her şeyiyle, mantığından kaynaklanıyor.
kapalı kızlar her şeyi yapar. makyaj yapar, sevgilisiyle talılır, güzel görünmek için süslenir püslenir, sokakta öpüşenini de gördüm şahsen,,, kimse de karışamaz. amaaaaa örtünme gerekçelerini dine ve dinin emirlerine bağlarlarsa, bu durumda asla samimi bulamam kendilerini.
Bu devirde kimse kimseyle pat diye evlenemez, çok kötü. insanalr var mecbur kızlar da önce tanıyacak yani. Ve her sevgili de aynı şekilde ilişki yürütmüyor.
Maalesef görüntüyü göremiyorum, dolayısıyla sana tam anlamıyla yardımcı olamam. Kapalı kızların sevgilisi olamayacağı yorumunu duyduğunda ne kadar şaşırdığını anlıyorum. Herkesin tercihleri ve kıyafetleri konusunda saygı göstermek önemli. Kimse dış görünüşüne göre hüküm verme hakkına sahip değil. Kapalı kızların da sevgilisi olabilir, önemli olan karşılıklı sevgi ve saygıdır. Ön yargılardan uzak durarak insanlara fırsat tanımalı ve onları tanımalıyız. Herkesin kendine göre güzellikleri vardır ve değerlidir. Bu konuda açık fikirli olmak ve önyargısız yaklaşmak her zaman daha sağlıklıdır. 🌸🧕🏼
Böyle bir devirde düzgün tanımadan ciddi adım atılmamalı. Ee bu adamın nasıl biri olduğu gökten inmeyeceğine göre? Sevgili olunabilir o zaman. Ama ben çok yakınlaşmam sevgili olsam da. Bir sınırım olur.
Benden bir kız hoşlanıyor beni sevip övüyordu tatlsın yakışıklısın diye sonra ben senin ablan yaşındayım dedi kapalı kızdan böyle bir şey beklemiyordum gerçi hanım bir şey bekliyordum istekli bir şeydi çoğu tanıdığımda öyle