Sizce avucumu görmesi halinde ilgisini çekmeyi başarır mıyım?

Üniversitede okuyorum ve sınıfımızda Gaziantep'ten gelen bir kız var. Geçenlerde sınıf WhatsApp grubunda bir hocanın mail adresini istedi ve ben de sırf yardımcı olmak için hemen hocanın mail adresini bulup gönderdim. Kız da " Teşekkür ederim Ömer 🥰 " yazdı. 2 gün önce ise aynı kız sınıfta yan sırasında 3-4 tane daha kız otururken, onlardan da isteme imkanı varken benden yedek kalem istedi. Sonra hoca derste " Birden fazla seçenek arasında kararsız kalmak " diye bir şeyden bahsetti ve kız da " Benim gibi " dedi. Bir süre sonra sınıftaki erkeklerden biri kızın yanına oturdu ve başını sıranın üstüne indirip uyudu. Kız da başını onun omzuna yasladı ve galiba resim çekti. Aynı kız dün de yanında başka bir kızla birlikte öncelikle sınıftaki arka sıralardan birine oturdu, ben ise ön sıralarda oturuyordum. Bir süre sonra yanındaki arkadaşıyla birlikte benim hizamda, 1 metre uzağımdaki sıraya geçtiler. Kız yine kalem istedi, ama bu kez yanındaki kız aracılığıyla istedi. Ders çıkışında ise bizzat kendisi " Teşekkür ederim " diyerek kalemimi geri verdi. Kıza karşı gerçekten bir şeyler hissediyorum, hatta biraz ergence olabilir; ama acımdan harita çivisiyle kızın adının baş harfini elime kazıdım. Sizce görmesi halinde ilgisini çeker mi? Bu durum hoşuna gider mi? Bu şekilde onun sevgisini kendi üzerime çekebilir miyim?
Sizce avucumu görmesi halinde ilgisini çekmeyi başarır mıyım?