Direkt açılmak mı gerekir öncesinde arkadaş mı olmak gerekir? Yani flört aşaması ile de tanışabiliriz fakat flört etmeye nasıl başlarız? İlk mesaj ne olmalı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Buna çekim derler birdenbire elektrik almakla başlar ve bu elektriğin uzun süreceğini düşünmesiyle devam eder sonra ilgi alaka yakınlaşmak için beyninin tüm dürtülerine yanıt verir. Ne yapar ne eder aklına girmeyi başarır. Sen de anlarsın sonrası senin de ona atacağın adımlarla oluşan bir ilerlemenizdir
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılFarkında olmadan yaşamak daima en güzelidir ilk baharın gelmesinine deliler gibi çığlık çığlığa heyecanla karsilayan kuş misali bir meyveyi dalından koparıp o muhteşem tadı lezetti gibi ne olucak diye nede ya olmaz diye düşünceler ile kendini yorma yeri olan her şey güzel ise güzel olan herşeyin de yeri olduğu gibi.
00 Yorumla
+1 yılÖzgüvevli ve güçlü Erkek gibi erkeğe ( alfa erkeğe ) denk gelsen, her şeyi erkek halleder hiç merak etme. İlk adımı atmayan erkekler, başka kadınlarda da ilk adımı atmıyorsa talep görmeyen ezik güçsüz erkek olup bu tür erkeklerden uzak dur. İnsanı, hayattan soğutuyorlar vallah
04 Yorumla- +1 yıl
Hmm aynen, ikisinin ortası sigma erkek yazmak lazımdı.
- +1 yıl
Yani kadına karşı nazik ama dışarıya karşı da arslan bir erkek bulman lazım.
+1 yılFlört zaten tanıma aşaması. Önce tabi ki arkadaş olarak yakınlık kurmak daha çekici benim için. Belki hoşuma gitmeyen bir davranışı olacak ve başlamadan bitecek bazı şeyler. O nedenle arkadaşlık ile başlamak çok daha iyi.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
+1 yıl
Aşko, flört etmek için direk açılmak ya da önce arkadaş olmak arasında bir seçim yapmana gerek yok! İlk mesajda samimi, ilgi çekici ve eğlenceli bir şekilde kendini tanıtarak başlayabilirsin. Mesela, ortak bir konu üzerinden espri yapabilir ya da ilgisini çekeceğini düşündüğün bir soru sorabilirsin. Önemli olan karşı tarafı rahat hissettirmek ve doğal olmak! Unutma, iletişim ve samimiyet her zaman en önemli adımlardan biridir. Yani, flört etmeye başlamak için cesaretli ol ve kendin ol, gerisi gelir! 😉💬✨
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
41
Cevap
61Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 260,4b cevap paylaştı.
u +1 yılÖnce tanımak gerekiyor tabi ki de.. bunun için de bir süre konuşulur.. güven konusu çok çok önemli.. bazıları önce arkadaş olur. ama tanımadan asla kimse kimseyle sevgili olmamalı
00 Yorumla
+1 yılFlört nedir ya arkadaş durup durup bir şey çıkarıyorsunuz sevgili olmadan önce flört nişanlanmadan önce sevgili evlenmeden önce nişanlanma yakında boşanma için de bir şey çıkar kesin vardır yani bence sevgiliye de flört olmanın arasında hiçbir farkı yok
22 Yorumla- +1 yıl
@Bahar_555 @fr9292 Görüşümü beğendiğin için teşekkür ederim
Gizli Üye(18-24)+1 yılİlk önce sevgi sözcükleri ve iltifatlarla sohbeti başlatmak gerekir, aksi takdire “Akadaş“ konumuna düşebilirsin.
Sonra birbirinizi o sohbet esnasında tanımaya başlarsınız; ne sevip sevmediğiniz, kırmızı çizgileriniz, hayattan beklentiniz, idealleriniz vs... Bu süreç birkaç gün veya birkaç hafta sürebilir.
Tam olarak güven sağlanınca bir üst seviye olan “Sevgili“ seviyesine çıkabilirsiniz... Sonrası zaten çorap söküğü gibi...
Dipnot: Özellikle Kırmızı Çizgilerinize çok dikkat etmeniz gerekir, aksi takdirde aramızda saygı oluşmaz.16 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSon cümle “Aranızda saygı oluşmaz.“ olacak. Klavye düzeltmiş.
- +1 yıl
Klavye azizliği azizim
Cevap sahibi+1 yılBircoğumuzun ortak sorunu 🤦
- +1 yıl
Olabilir olmayadabilir bilemiyorum
- +1 yıl
İkisi de
Gizli Üye(18-24)+1 yılBir şey diyeyim mi Ben bu flört işini çözemedim iki tane sevgilim oldu ilkine platonik aşık olduğum için arkadaş gazı ile Ben açıldım şekilde ilerledi İkincisi de öyle Merhaba falan yazarak başladı onun bana yazmasıyla bir hafta öyle okul kampüsünde ya da kahve içmeye kafeye falan giderek geçti bir hafta sonrasında zaten sevgili olduk o bir hafta arkadaşlık ne yaptık 4 mü yaptık hiç anlamadım Yani bazen duyuyorum insanlar aylarca flört oluyor yani nasıl yapıyorsunuz abi artık bir adımı koyalım diyen olmuyor mu yani iki kişiden😃
18 Yorumla- +1 yıl
sevgili olma aşamasına nasıl geçtiniz ne dediniz ya da ne oldu? birde sevgili aşamasına geçtikten sonra ne değişti neler yaptınız ilk 2 hafta içinde?
Cevap sahibi+1 yılSevgili olma aşaması çok hızlı gelişti o mesaj atmıştı öyle Merhaba falan diye daha sonra bir iki gün falan konuştuk Sanırım daha sonra kafede çay içmek davetinde bulundum ben de olur dedim neyse çay içtik aynı kampüste okuduğumuz için gideceğimiz yerlerde genel olarak Kampüsün etrafı falandı bir hafta böyle takıldık bir kere sinemaya gittik birkaç kere kahve içmeye gittik yürüyüş falan yaptık sonra bir hafta geçti Ama tabi bu süreler içinde hep böyle şey diyor işte bir insanın sevinçle anında hüzünlü anında yanında biri olsun istiyor düştüğünde yerden kaldıracak bir el olsun istiyor bir dayanağı olsun istiyor tarzında böyle duygusal Manipüle dediğimiz şeylerden yapmaya başladı daha sonra tabii ben bu bir hafta içinde sanırım artık sevmeye mi başladım yoksa duygusallığımı denk geldi bilmiyorum ısınmaya başladım ona Daha sonra bir gün akşam işte şarkı falan açtı şarkı da işte gel beraber olalım tarzında şeyler vardı hani sevgililik anlamında daha sonra ben de tabii o sıra hala devam ediyor Yani insan yanında biri olsun her şeyini paylaşsın istiyor tarzında şeyler söylüyor Neyse ben de artık o kadar çok dedi ki hani resmen gelsen ol diyemiyor ama onun dışında çok aşırı göndermeler yapıyor işte müzik açıyor konuşmaları falan
Cevap sahibi+1 yılDaha sonra tabii yine o gün de böyle hani Aşk müzikleri falan açtı işte gel beraber olalım tarzında yine sevgililikle alakalı yine hala böyle yürüyor Yani bildiğin koşuyor sonra ben de dayanamadım zaman dedim Hani o acıları çekerken İşte o yaşadığın şeyler olurken birini anlatmak istiyorsun ya falan dedim İşte ben varım dedim elimi uzattım sonra eda elimi tuttu Ondan sonra sarıldı falan işte ondan sonra bir sevgili olduk Yani öyle başladı sevgililiğimiz Zaten şöyle söyleyeyim Bir hafta içinde kaç kere Benim ellerim üşüyor sürekli üşüyen bir insanım Ben kaç kere elimi ısıtmak için Falan tuttu yani o tutmak istedi ben de kırmayayım diye seslenmedim bir hafta içinde kaç kere elimi tutup ısıtmaya kalktı bilmiyorum O yüzden hani el uzatmam benim için çok daha çekinilecek bir durum olmadı iki hafta içinde de ne yaşadık beraber okula gittik geldik okulun kampüsünde oturduk kafelere gittik sıradan bir sevgililik işte
- +1 yıl
anladım tşkler umarım mutlu olursunuz
Cevap sahibi+1 yılAyrıldık 5 ay oldu ama kendi şahsıma dediyseniz mutlu olma cümlesine teşekkür ederim
- +1 yıl
Hmm üzüldüm, ama gerçi üzülmeye de değmiyor sonraları bakınca, senin adına diyorum, evet bundan sonra mutlu olursun umarım 😊😊
Cevap sahibi+1 yılTeşekkürler🙏🙏
- +1 yıl
rica ederim.
+1 yılTanıdığın muhabbet ettiğin biriyse senden hoşlanıyorum bişeyler başlasın istiyorum gibilerinden söyleyebilirsin. hiç tanımadığın biriyse tanışmak için fırsatlar kovalarsın kendini gösterirsin sonra tanışabilirmiyiz falan filan açarsın muhabbeti işte sonra tekrar görüşelim burada kalmasın kahve içelim gibisinden ilerler gider.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 342 cevap paylaştı.
+1 yılBnce ilk konuşursun normal şekilde ve duygun varsa söylersin eğer karşındaki de duygu besliyorsa bir şekilde bir adım atılır Ama karşındaki daha duygu beslemiyorsa zamn diyorsa o zmn bekleyip beklememek sana kalmış bir durum baktın zamnlada karşıdaki adım dahi atmıyorsa sana güzel iltifatlar ya da uzak davranıyorsa o zmn direk konuşmayı kes bnce zor olur tektaraflı duygu.
015 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
@Wiit😱
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı.
+1 yılben de bilmiyorum ki mesajlasmaktan da hiç anlamıyorum 😅 sonra bakıyorum erkek trip atmaya başlıyor, soğuyorum ben de..
24 Yorumla- +1 yıl
Bu işlere hiç bulaşma derim her aşaması insanı yoruyor takıl hayatına bak, iki mutlu olucam derken bi kamyon sıkıntı çekiyosun dünyanın en zor şeyi insanla uğraşmak
05 Yorumla- +1 yıl
Geç kaldın senin üstüne Bi 4 5 kişi ye yazdı hahahaha🤣🤣🤣
Bir kahve içip, guzel bir sohbet ile baslanir yuzyuze fikirler alinip verilir, vakit gecirmeyle olur kisacasi davranislara bakilir o sicakligi samimiyeti enerjiyi alabiliyor musun ona bakilir yaninda rahat misin rahat hissettiriyor mu ona bakilir vs vs
00 Yorumla
+1 yılGözüme kestirdiğim hatunu önce bi gözlemledim,
-duruşu, davranışı, neler yapar, nelerden keyif alır daha sonra hersey tesadüfen gerçekleşiyor gibi oyunumu kurarım sonra bir sosyal medya hesabından takip isteği atarım eğer onaydan geçerse ilk icraat şöyle samimi, esprili bir yorum yaparım hikayesine zaten gerisi geliyor 😎00 Yorumla
+1 yılBirlikte vakit geçirerek
Birlikte vakit geçirdiğiniz süreler flört evresi. Hoşlandığınızı söylemeyi planlayamazsınız Zamanı geldiğinde direk kalpten dile dökülür zaten 😊00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 625 cevap paylaştı. ben direkt acilmistim ama bence ilk arkadas olmak gerek
20 YorumlaUfak bir temas elinin çok soğuk olduğunu söyle ve yanağına dokun bak diye
Hep işe yaramıştır25 Yorumla- +1 yıl
Ne 🤨😐
- +1 yıl
ilk tanışma diyor, ilk mesaj diyor. sen eline değ, yanağını okşa, ensesine şaplak at diyorsun 😂😂
- +1 yıl
👀 🫠
- +1 yıl
yok duman çok ilkel okadar da değil, güvercin olabilir bak 😂😂
Yani arkadaşça konuşun ama amaç arkadaşlık olmasın valla o flört ediş insanın içine doğuyor bır şekilde anlatılmaz yaşanır canim😂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGünlerdir bunu düşünüyorum. İki yıldır aklimda olan birisi var ve mezun olup gidicem artık söyle diyor içimdeki ses aslında bir metin hazırladım da shhshehss onu 2 3 cümle seklinde atmak istiyorum hepsini birden atarsam çok saçma olucak
05 Yorumla- +1 yıl
İlk adım erkekten gelmeli, yoksa hüsran olur
Cevap sahibi+1 yıl@good_vibes doğru aslında hoşlandığına dair belirtiler var ama hiç adım atmıyor. Bu arada neden öyle dedigini de merak ettim. Ben cepte gördükleri için doğru demiştim sen neden diyosun
- +1 yıl
Çünkü aktif olan erkektir, yani arzulayan erkek, arzulanan kızdir, erkek sevmek kadın sevilmek ister, erkek beğenmek kadın beğenilmek ister, bu listeyi uzatabiliriz, sonuçta ilişkiyi devam ettiren erkektir sevmezse sonu hüsran olur, seni mutlu edecek kişi seni seven kişidir senin sevdiğin değil, mutlaka seni beğenen çıkar merak etme
Cevap sahibi+1 yıl@good_vibes doğru haklısında benim beğenip beğenilmemem değil mevzu. Sevilmem. şu an artık çağın hastalığı narin erkekler yok utanırım açılamam ben falan filan. Daha önce ben karşılaştım yani böylesiyle. Benim aklımdaki kişi sessiz sakin bir insan ve sanki ben yeşil ışık yakmazsam o hareket etmeyecekmiş gibi. Ama ben de nasıl yapılır o bilmiyorum nasıl belli edeceğim yani onu gibi
Cevap sahibi+1 yılYazım yanlışları için kusura bakma klavye hatası farkında olmadım hızlıca yazarken
net olmak gerekir. o nedir öyle öncesinde arkadaş ol sonrasında ufak ufak yaklaş. sabırsız değilim ama niyet belli olsun
00 Yorumla
+1 yılHoşlanıyorsan hissedilir zaten önemli olan naif bir şekilde yakınlaşmak hem sözlerle hem hareketlerle. En güzel taktik kendin olmaktır.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 984 cevap paylaştı. Ask cesareti sever iki tarafta gonulluysw bir taraf adam gbi cikip herseyi tak tak sylemeli. Snrasi onlara kalmis. Ben hep oyle yaptim kazandım.
00 Yorumla
+1 yılbu senın bıraz karakterıne ve cesaretıne baglı bır durum
06 Yorumla
Soran+1 yılYani?
- +1 yıl
cesurmusun ne burcusun
Soran+1 yılBence cesurum Terazi burcuyum
- +1 yıl
o zaman taktık verebılırım
Soran+1 yılOlurr taktiğe ihtiyacım var
Soran+1 yılEttim olmadı xper +3 seviye olmalı diyor
Gizli Üye(18-24)+1 yılYani bence direk acilmak çok ani olunca kizlar olarak cabuk reddediyoruz biraz kisiler birbirinden etkilenmeli hani hafif yakinlasmalar olabilir arada yapilan küçük iltifatlar kucuk yürümeler minnak temaslar hoş olur sonra karsi tarafin durumuna gore de açılma
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 865 cevap paylaştı.
+1 yılboylr seyleri oturup ciddi ciddi dusunuyor musunuz gercekten
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Flört mülört anlamam ben eski kafalıyım sevmişsem konuşurum konuşursam ciddiyimdir...
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılFlörtü boşverin haram, ciddi ilişki peşinde koşun. Zaten yaşayacağımız yalan dünya hiç gerek yok harama girmeye.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Merhaba ile başlar giriş bölümü atlanıp direk gelişme bölümüne geçilir.
00 Yorumlaİlk tanışırsın iki saçla oynarsın iki gülersin Ndmsmemeö
00 Yorumla
+1 yılBu işleri erkekler yapacak hayatım düşünme sen sadece akışına bırakacaksın ☺️
01 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru bir yaklaşım, sonuçta aktif olan erkektir
+1 yılBen flört etmeyi unutmuşum ya bilen bana öğretebilir mı?
10 Yorumla
+1 yılDirek açıl bence ne istediğini net bir şekilde söyle
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılKarşı taraftan ilk adımı beklerdim ben sonrasında da ben ona adım atardım
01 Yorumla- +1 yıl
Çok beklersin
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılDirek söylemek her zman daha avantajlı söylemediğin her an başkası söyleyebilir ve sende keşke dersin sonradan
00 Yorumla
+1 yıl"Selam ben yeni flörtün" mesela 🙂
Yaz iste biseyi bahane et ne olursa.00 YorumlaAynı dili konuşuyosan ( iyi anla ) Nasıl girdiğinin önemi yok 👍🏻 Niyetin halis girişlere takılı kalma sal gitsin olursa başından aşağı indirme 😊 olmazsa seni sen olduğun için kabul edemeyen bir kişiyle de ne işin olsun flörtle vs 😒
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. Ben o aşamaları sevmiyorum. Tanışıp görüşüp direk evlilik kararı en doğrusu.
00 Yorumla
+1 yılOnu elde etmen kendine bağlaman ilgili hale getirmen sana değer vermesini üstüne titremesini sağlaman ipleri ve kontrolü eline alman gayet kolay
01 Yorumla
Soran+1 yılOlur bekle
Gülü vazoya seni yatağa diyip üstüne atla. Karşılık verirse senin karşılık vermezse sıradakine geç.
20 Yorumla
+1 yılNasıl davranmak istiyorsan o şekilde başla konuşmaya. Karşıdan adım bekleme sende adım atabilirsin. İsteğini belli et ama senin de sınırların olsun
00 YorumlaBirbirini tanıma sürecinde duyulan ilgiler söylenen imalar vs. Bunlar flörtün başlangıcı olarak görüyorum benim düşüncem iltifatlar vs.
00 Yorumla
+1 yılVala kişiden kişiye değişir mesela biri benim le flört etmek ısterse bence sks istermisin demedi yeter sonra da konuşuruz yani
00 Yorumla
+1 yılAçık olmalı insan sevmediğine nasıl açıksa kalbinin kırılmasına korkmadan sevdiginde de açık olmalı kendi kalbinin kırılmasından korkmadan.
00 Yorumla
+1 yılİlk önce tanıma aşaması ile başlamalısın bence hemen de flört aşaması ile başlamak fazla samimi olur ve bu sizi sıradan biri yapar
00 Yorumla
+1 yılilk mesaj ne olursa olsun birbirinizi begenirseniz o uzarr gider ☺️❤️
10 YorumlaYani önce arkadaş olurum aşk değilde sevgi daha öncelik li
00 Yorumla
+1 yılSoru cevap yapın çok güzel gelişme kaydedersiniz
00 Yorumla
+1 yılYani anlıyorsun konuşma devam ettikçe karşı tarafın mesajları ele veriyor flört olduğunuzu
00 YorumlaYazmasini bekle ben bekledim yazdi Şu an flortuz (kendim yazmaya utandim)
00 YorumlaKarşındakini yoklarsın iltifat şiir filan eğer karşılık verirse başlarsın
00 Yorumla
+1 yılMerhaba diye dm me yaz mesela böyle başlayabilirsin
00 YorumlaBu işin sonu güzel bir geceyle bitecek ise sana şiirler bile yazarım ama birmicek ise kasma beni
00 Yorumla
+1 yılBi kere sosyal medyadan olmaz günlük görüştüğünüz birisi olmalı
00 Yorumla
+1 yılOnu kendine çekmen lazım biraz ilgi göstermesini sağla bence
00 Yorumla
+1 yılİçinden geldiği gibi yazar yaşarsın taktik yapmayın ilerleyen zamanlarda çok yapacaksınız zaten
00 Yorumla
+1 yılBesmeleyle açılışı yapmak gerek
10 Yorumla
+1 yılSamimiyet her eksiği tamamlar
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bilmiyorum..😂
00 Yorumla
+1 yılHiç flört etmedim sevgilim olmadi
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 17,5b cevap paylaştı. Önce arkadaş sonra o yöne kayar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılÖnce arkadaş olunmalı
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılilgi alanım değil
00 Yorumla Pardon tanışıyor muyuz 😂
00 Yorumlaİlk sen mi aticaksin mesaji
52 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- Devamını Gör (42)
Devamını Gör(87)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi