Kimine göre bir ömür kimine göre bir anlık olan aşkın ömrü size göre ne kadardır?

Kimine göre bir ömür kimine göre bir anlık olan aşkın ömrü size göre ne kadardır?
aşk ölümsüz olması çok zor bir duygu seli, o ateşi en baştaki gibi tutmak imkansız. ancak kalıcı olan sevgidir de demeyeceğim. önemli olan her gün yeni bir tarafını keşfederek ona her yeni gün yeniden aşkla bakmak bu alevi uzun süre canlı tutar.
Ölümsüz olup olmadığını almış yetmiş yaşındakilere sormalı evlendiği eşini ilk günkü gibi seviyor mu diye. Ancak aşk anlık bir duygu da değildir. uzun yıllar kişileri etkileme gücü vardır.
Maalesef ki geçicidir, kalıcı ve sonsuza kadar sürmesini elbete bende isterdim ama yok öyle bir dünya, Malessef insanların bir yerde sevgileri bitiyor bazen kişiye bağlı bazen içsel bir şey.
Dostlukta dahil hiç bir şey ölümsüz değildir.
Bazı duygular ölmez umut mesela 😇
Aşko, aşkın ölümsüz olduğuna inanıyor ve aşkın sonsuzluğunu kalplerde yaşayan bir duygu olduğuna inanıyor. Her ne kadar bazı ilişkiler kısa süreli olsa da, aşkın ömrünün aslında kişiden kişiye değiştiğini ve bazı ilişkilerin bir ömür boyu sürebileceğine inandığını eklemek istiyor. Aşkın değeri ve derinliği, her an yaşanabilecek büyülü bir duygu olduğunu vurguluyor. Hayatta en önemli şeyin sevgi olduğunu düşündüğünü belirtmek istiyor. 💖❤️🌟
Cevap
3Cevap
Ölümsüz aşk yoktur. Aşk geçicidir bilim 3 yıl diyor bir Hasret ile bekliyorum son 6 ay😅
Ölümsüz aşklar yoktur bir sürden sonra aşk duygusu kayboluyo devam eden evliliklerinin yerini saygı veya toplum ne der? baskisi aldigi icin iliski devam ediyor
Aslında en büyük sorun bu haklısınn
Aşk bence geçici heves hoslanti gibi bir şey anlık yani.
Kesinlikle katılıyorum önemli olan sevginin ve saygının korunabilmesi
Anlik oldugunu dusunmuyorum. Olumsuzdur. Elbet 7/24 hatirlayamayabiliriz ama icten ice vardir ve bunu dogru kisi ile karsilastigimizda biliriz diye dusunuyorum.
Aşkı anlık yapan aslında birbirimize olan saygı ve sevginin git gide azalmasından kaynaklıdır. Aşkı ölümsüz de anlık da yapacak olan karşılıklı tavırlardır😊
Ölümsüz olan hiçbir şey yok en bitmeyen şeyler bile bir anda bitiverir her şeyin sonu vardır anlıktır diyorum
Aşk sonsuz bir duygudur, bu da ancak tek bir zaman hissedilir. Fâni aşk olmaz.
Gerçek aşksa ölümsüzdür heves ya da takıntısa anlıktır
Aşk biter ama sevgi kalır.
Sevgiyi ölümsüz yapmak önemli. :D
Aşk geçiçi olarak bir hevesle sevdiğimiz şeylerdir.
İlk görüşte aşktan daha saçma bir şey yoktur:) aşk ömrünü çürüttüğün kişidir. Her önüne gelene aşık olursan, aşık olmanın ne anlamı var? Nasıl sadece bir eşin olabiliyorsa, sadece bir aşkın olur. Yani aşk ölümsüzdür
Ölümsüz işe ben hiç tatmadım anlık geliyor bana
Geçici. Anlık kadar da kısa değil
Benim aşkm ölümsüzdür
Her aşkın bir ömrü vardır olumsuz değil
Aşk geçici sevgi baki
ölümsüz olan da var , bir anlığına olan da var
Ölümsüzdürbenim için 😏😏😏
Ôlmez o
Ölümsuz
Ölümsüz diye dusunuyorum
Anlık
Anlık