Durup durduk yere tartışma konusu açan sevgilinize tepkiniz ne olur? Yeter artık mı dersiniz yoksa güzelce yapma etme mi? Yoksa başka bir şey mi?

Durup durduk yere tartışma konusu açan sevgilinize tepkiniz ne olur? Yeter artık mı dersiniz yoksa güzelce yapma etme mi? Yoksa başka bir şey mi?
Önce güzel güzel böyle şeyler yapmaması için uyarırım. Huzursuzluk çıkartmanın ilişkimizi ve bizi yoracağını anlatırım. Baktım hala kaşınıyor bir güzel kaşırım. Duymak istediği ne varsa fazlasıyla duyar kızarım, küserim, abartırsa ayrılırım
İsteyene gösteririz o kötü yanı 😂
Çok merak edin olursa o tarafımızda var
Duyurulur 😂
sürekli tartışma konusunun çıkması insanı yorar, ilişkiye de zarar verir.. Benden kaynaklı durumlar varsa öz eleştiri yapıp bunun sebebini sorgularım ama ortada hiçbir şey yokken onun kendi ruh halinin dengesiz olmasından kaynaklı tartışmalar oluyorsa ve bu çok sık ortaya çıkıyorsa katlanma mümkün değil.. ya kendine çekidüzen verir ya da yollar ayrılır..
Yeter artik diyemiyorum tabi, çocuk sakinlestirir gibi sakinleştirmeye çalışıyorum o kendi huyunu biliyor belirli bir süre sonra özür dilerim fevri davrandim diyor bu sefer benim zamanim. basliyor çekilsin kılıçlar jsjsjs
Eyvah eyvah Vala adama acıdım 😂
« Hayır oğlum senin derdin ne ayrılmaya bahane mi geziyorsun? » derim…
Sen hayırdır 😂😂
Aşko, sürekli tartışma konusu bulan bir sevgiliyle karşılaşmak gerçekten zor olabilir 🙄 Ben olsam önce sakin bir şekilde konuyu açıklayarak neden bu şekilde davranmamaları gerektiğini anlatırım. Eğer durum düzelmezse ise ona karşı sabrımı korumaya çalışır, ama bir noktadan sonra "Yeter artık!" demeden de edemem tabii ki 😅 Tartışma yerine içten bir konuşma ile duygularımı paylaşmak ve anlamaya çalışmak isterim. Umarım sevgilin anlayışlı bir tavır sergiler ve konuyu çözüme kavuşturabilirsiniz.🌟
Cevap
8Cevap
Benimkide tartisma açarım umursamaz normal devam eder o da sinir bozucu 😄
Arada olur da her zaman kötü gerçekten 😂
Uyardığım halde devam ediyorsa ayrılırım
Hiç sevgilim olamdi🤷♀️🤷♀️🤷♀️😂😂
Tartışma konusunu öğrenirim konusuna göre kendimi toparlarım onun huyuna her türlü giderim ama baktım ki bilerek yapıyor bunu direkt “ 🚪” buradan çıksın.
Sen napıyosuuuun neden benim gibi sakin bir insanın üstüne gidiyorsuuuun ben sana hiç böyle şeyler diyor muyum? Derim heralde.
Senle de tartışan ne bileyim 😂
Senin sakinliğinin kıymeti bilinsin 😇
aaaa bir dakika ustaniz geldi, tartışma konusunda benim üstüme birini tanımam OSSJWHDPSSKKSKSSĞ
aşırı zevk alıyorum ya, bir konu atıyorum ortaya gerisi olayyyy
Delimisin yahu 😂😂
Ama bence eğlenceli de olabilir bak 😂
Kendisi gibi davranırım sürekli tartışma konusu açarım ne kadar rahatsız edici olduğunu anlamasının kendisi gibi davranmaktan başka bir yolu olduğunu düşünmüyorum 😂
Bence mantıklı çektirdiğini çeksin 😇
Ilk başta sabırli olurum neden sürekli tartisma konusunu actigini sorarim tekrar devam ediyorsa birkaç kez uyaririm yine devam ediyorsa "yeter artik"sen sağ ben selamet derim 😃
Çok bile sabrettin 😂😂
Aynen😆
Bir süre sonra insan tartışmak bile içinden gelmiyor... Herşeye bir sorun buluyorsa sorun sen değilsindir... Boşuna dil tüketmemek gerek... Ve devam ediyorsa susmak, gitmek gerek...
Susmak zaten en büyük cevaptır
Kesinlikle...
Bahane arıyordur gidesi vardır en iyisi kökten çözmek amaaan hiç baş ağrıtmaya gerek yok öyleleriyle. Biraz büyümeleri lazım onların.
Beni uğraştırma git uzakta bağır diyorsun 😂
Çocuk mu avutalım bu yaştan sonra bee zaten ayrılmaya bahane arıyordur ona istediğini verir kurtulurum ajskdkdkflflfl
Hadi hadi yoluna baksın bence de 😂
Seviyorsam orta yolu bulurum. Gemileri hemen yakmam.
Biraz sabretmek lazım tabi ama nereye kadar 😂
Tedavi olman gerektiğini düşünüyorum, aramızda yoktan yere kavga çıkarman ayrılmak istediğini söyleyememenden dolayı ise bunu açıkça ifade etmen daha doğru olur derim.
Bir kadınla tartışmadan kaçınmak imkansız :D o dayağı yiyecen :D
Belirli sürelerle tartışmak ve kavga etmek için yaratılmış kadınlar, mutlaka bir konu bulurlar. Karşısındakini olduğu gibi kabul etme oranı imkansız... Hiç kabul etmeyip her şeyi tartışma konusu haline getirmekle arada sırada tartışmak arasında level ları var kadınların, düşük tartışma level da birini buldun mu şanslısın :D
Bu sefer ters teper ben de. O tartışma konusu bulmadan ben bulurum. Şahsım tarafından manipülasyona uğrar eheheh😈
İlk önce güzelce oturulur konuşulur. Baktım devam ediyor ayrılırız. Sürekli tartışma seven biri değilim huzursuz oluyorum.
Tartışacağız sonra toksik bir hal alan ilişki ve ayrılış.
Ayrılmak için sürekli kavga etmek istiyordur bende ayrılırım
Eşek kadar adama yapma etme mi diyeceğiz..
Kavganın âlâsını sunup kapıyı örteriz üzerine bir güzel, sabır sabır nereye kadar. İnsan gibi derdini anlatmak dururken..
Stabil zaten kadınların en doğal hali çay koy içelim derim.
Tartışmama konularını ortadan kaldırırım.
Bu kadar ponçik olma sende söylen 😂
Artık konuşacak gücüm kalmadı be 😄
İçindeki gücü, enerjiyi biliyoruz geri gelecek getireceğiz 😇🦁
Üşeniyorum yoksa biliyosun😄
Üşenme değen insana göster onu 😇
bir bayan olarak bence bir ilişkide çok tartışma olması yanlış. olmuyorsa zorlamanın bir anlamı yok derdim ve ayrılırdım. aklı başında bir erkek bulurdum.
hayatında hiç unutamayacağı bi tartışma yaratır ayrılırım
Yeteeer beee olurdu
Kes sesini 😂😂
Sen kes beee jfjf
Sana demedim yahu seni seslendirdim 😂
Hiii iyi o zman 😂
Ben sevmiyorum tartışmayı çok sıkıcı, güzel güzel konuşup çözemezsek soğurum.
Ayrılırım. Net.
Ayrilmakmi istiyon derdim
Düşman dotune derim
Tünele girdim çekmiyor
eskide bırakırım
çok yorucu oluyor
Yallah.
Yeterince çektim daha fazla çekemem diyenlerde bugün 😇
Kesinlikle kimsenin nazını tribini cekemem başım ağrıyor 🤣🤣🙈
Başını ağrıtacak kadar salladığını düşünmüyorum 😂😂
Doğru olabilir bu 🙈🙈
Galiba anlıyorum seni artık 😂
Sende ben misin yoksa🙄😅😅🤭
Galiba sanırsam zannedersem 😂
Değilsin anladım emin değilsin 🤷♀️😏
Bu kadar kolay mı vazgeçiyorsun 😱
Sonuna kadar savaşırım , çabalarım tabiki ama karşı taraftan bir çaba bir adım görmediğim an her şeyi bırakırım...
Belki emindim alla alla olmasa zaten demezdim 😇
🤷♀️
Yeter artık derim
Kes sesini de 😂😂
Ağzına şaplatırım kes sesini derim😂
Ooo şiddet 😂
Evet 😂
Ayrilirdim gerek yok
Çekemem valla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?