Bana aşık mı, beni seviyor mu gerçekten?

Merhabalar. Ben 28 yaşındayım. Bu kişi de 18 yaşında. Benim 2 yıldır öğrencim. Uzaktan akrabamız sayılır. Türkçe dersi veriyorum ben buna. Abla-Kardeş ilişkimiz var. Mesela beni her gördüğünde çikolata falan alır. Bana sigara da alır bazen. Kendi kullanmıyor. Bazen bana baktığını görüyorum. Ben ona bakınca hemen başka yerlere bakıyor. Konuşurken gözlerimin içine bakıyor. Ona bağırınca, kızınca hiç bir şey demiyor. Beni sakinleştirmek için uğraşıyor. İltifatlar ediyor genelde. Çok kibar birisi. Bana çok centilmenlikler yapıyor. Çok hoşuma gidiyor. Ama benden yaşça küçük. 10 yaş küçük benden. Ve akrabamız yani. Kuzenim sayılır uzaktan da olsa. Biliyorum imkansız ama ne yapacağımı bilmiyorum. Beni daha sevip sevmediğini de bilmiyorum. Maddi durumu bu aralar sıkıntı da olsa da biraz beni mutlu etmek için nasıl desem olmasa bile yaratıyor. Geçen doğum günümdü mesela. Mini etek almıştı bana. 700 liraymış haktım internetten. 500 liralık çiçekte almış yanında. Onunda fiyatı yazıyordu uygulama da. Şimdi demeyin niye mini etek diye. Benim giyim tarzım bu zaten. Giyeceğim seveceğim bir şey almak istemiş. Ondan önceki sene de Mini Elbise almıştı. Çok güzeldi ama. Yani bilemiyorum gerçekten beni seviyor mu sevmiyor mu? Ben ne yapacağım onu da bilmiyorum.
Bana aşık mı, beni seviyor mu gerçekten?