Kaynanam mutlu olmuştur?

Nişan attık ve bence bunda kaynanamın çok etkisi oldu, bizim nişan atma sebebimiz bambaşka bir olay iki aile arasında çoluk çocuk kavgası

ama kavgadan sonra ve once yaşananlar bu tezimi doğrular nitelikte, beni yemeğe cağırdığında veya öylesine oturmaya her gittiğimde özel defterini cikarip kızımın şu eksigi var şu yapılacak diye darlıyordu

Mesela nişanlım kurutma makinesi istemiyordu, annem zorla almak istedi bak ihtiyacın olur vs vs kendi istemedi, 3-4 gün sonra israrla istediğini söylemeye başladı birden bire, şöyle bi problem var biz planımızı istemedigine gore yaptık ve alınacak diğer beyaz esyaları aynı anda aldık, ve alınmadı diye onun kavgası yapıldı

arka planda kızı fişleyenin kimin olduğunu söylememe gerek yok herhalde, nişan atılınca kız bana aldığımız beyaz esyaların enerji sinıfından vurdu, bozulasıya kadar hic problem yoktu demek ki evde konuşulmuş:) C sınıfı aldınız bizim perdelerimiz onlardan daha pahalı dedi

Nişanlımla birlikte alınmadan 2-3 hafta once secmistik, sonra annemle parasını odemek icin tek ikimiz gitmistik, daha sonra o da problem oldu kaynanam nişanlımla kavga etmis bunlar bizi niye götürmedi diye, düşündükçe deliriyorum ul*n zaten secmisiz öderken seni neden götürelim

neyse evimizin tadilatı oldu kadın basladı daha eve karışmaya, kızım bu buraya olmuş mu şuraya şu eksik vazo eksik onu alın hemen acil falan filan

oturma odamızda bi aynamız eksikti düğüne kadar o eve girip cikan olmayacaktı nişanlıma dedim ki Şu an ayna alacak kadar bile param kalmadı malum düğün yaklasiyo harcamalar vsvs , dedim daha sonra alırız, yok dedi hemen alınacak, kimin gazladığını tahmin edebiliyorsunuz

Kaynanam annemi arayıp takacağı bileziklerin gramını ögrenmek istedi, neymiş fotograflarda kızımın kolunda güzel dursun diye, iş bozulunca da eski gelininizin altınlarını bize takacaktınız dimi diye bagirdilar

kavga oldu nişanlım yüzüğü fırlattı arkamızdan, daha olayı bi düşünürsün napcaz diye kulagının arkasına yatarsın bir iki gün, olaydan 10 dakika sonra düzülen evi boşaltmaya gitmişler, o yüzden hersey planlı geliyor

yani dertleri baskaymış cidden bu isleri bu kadar zorlastirmaya gerek yok yazik gunah bu evlenmek isteyen genclere benim gözüm aşırı korktu bu kadınla bir daha muhattap olmamak benim tek tesellim

bu kadar stres yapmasına da gerek yoktu cunku herseyimiz tamamdı bohça da yapılmıştı artık düğünü bekliyorduk 15 gün kala işimiz bozuldu kına yakmıstır umarım

Kaynanam mutlu olmuştur?