Hangimiz narsist?

Evliydim boşandım sonrasında biriyle tanıştım benden yaşça küçüktü durumu iyi olan tek başına yaşıyan evi dayalı döşeli arabası olan güzel bir yerde çalışan bı bayanım maaşımda kendisinden kat ve kat yüksek kendiside tek yaşayan biri ilk başlarda istemesemde bana kendimi o kadar değerli hissettirdi ki daha önce böyle bir şey görmediğim için kapıldım asla evlenmeyi düşünmedigimi söyledim ikimizin de aileleri sıkıntılı hatta onun ailesi hiç yok ilk başlarda asla giyinmeme konuştuğum kişilere karismadi daha sonra önce kıyafetlerime sonra iş arkadaşlarım ile gezmelerime konuşmalarıma karışmaya başladı bu arada evine hiç gitmedim ama sürekli o benim evimde hatta benim evimde kalmaya başladı kıyafet olayını çok sorun etmedim ama zamanla yöneticilerim ile olan konuşmalarımi bile sorun etmeye başlayınca kavgalarda başladi fotoğraf cekinmelerimizi flortlesmeye bağladı sürekli onu aldattığımi söyledi kurum yemeklerine gitmemi engelledi sonra bana evlenme teklifi etti kabul ettim ama asla evlenmek gibi bir dusuncem yoktu çünkü olmayacağını biliyordum ve sürekli ayriliyordum yeniden barisiyorduk bir gün yine kurum eglencesine gittim ve geldiğim de beni dövdü aptalmisin diyeceksiniz yine barıştım gel zaman git zaman sorunlar devam etti yanımda çalışan çocuğa kafayı taktı ve onunla yasak aşk yasadigimi iddia etti ve onu da beni de öldürmek le tehdit etti bende aileme ve iş yerime durumu anlatıp şehirden uzaklaştım ve bir süre gelmedim tabi bu durumda birçok şeyi kendisinden saklamaya basladim bana zarar verir diye ama asla aldatma vs yok bu sırada işten çıktı ve sürekli benim kartlarimi kullandi geri geldim evini boşalttıgi için ev tuttum eşyalarına yardım ettim kirasını ödedim ayrı eve çıkmak istemedi sürekli karakolluk olduk sicili yanmasın diye şikayetçi de olmadım ama sürekli hakaret küfür tehdit karakterime şerefime işime bu arada arabam sürekli onun altında bı yere gidiyoruz ben ödüyorum hesabı ona kıyafetler falan alıyorum neden bu kadar çektin affettin demeyin inanın cevabını bende bilmiyorum sürekli beni suçluyor her olayda aslında o kendini haklı çıkarıyor ama sürekli bana haklı çıkmaya çalışma diyor konuşmak istiyorum hemen sinirleniyor bağırıyor komşular polis çağırıyor artık o derece sonra susuyorum ben sustun diyor bana sürekli sen bana şunu yaptin sen bana bunu yaptın diyor sen yaptığın için ben delirdim diyor sende yaptın dediğimde benimle yarışma diyor beni anlamiyorsun seni çok seviyorum ama sen benim sevdiğim gibi beni sevmiyorsun diyor psikojik destek almaya başladım bu arada şimdi söyleyin kim narsist ben sana paran için gelmedim diyor ama öyle davranıyor şu an ayrılmak istiyorum gitmiyor sadece şunu bilmek istiyorum sorun gerçekten bende mi acaba

Hangimiz narsist?