Erkekler hepiniz aynı mısınız?

Biriyle konuşmaya başladım baya uzun bi süre konuştuk çünkü aynı şehirde değildik görüşemiyorduk sonra benimle görüşmek istediğini söyledi İstanbul'da işim olduğu bi gün buluşalım dedi bende bakarız dedim sonuçta hiç bilmediğim bi şehirde hiç görüşmediğim bi adamla buluşmak beni korkuttu sonra bir kaç gün sonra benden hoşlandığını söyledi kabul ediyorum sohbeti hoşuma gidiyodu ama bazen tam bi güzel kardeşim gibi oraya gitme bence onu giyme bence gibi yorumlar yapıyodu sonra bunlardan rahatsız oldum ve içim bi şekilde rahat etmemeye başladı doğru olmayan bişi var gibi hissettim ve şimdilik arkadaşça konuşmamızın daha doğru olucağını söyledim anlayışla karşıladı ama sürekli çizgiyi aşan şeyler yapıyodu bende bu davranışlarından rahatsız olduğumu ve ümitlendirmek istemediğim için konuşmayı kesmemiz gerektiğini söyledim o da onun için sorun olmadığını ne zaman istersem yazabiliceğimi söyledi sonraki gün 14 şubattı uyandım sosyal medyada gezerken story attığını gördüm sevgilisiyle sarmaş dolaş fotoğraf atmış ve baya uzun iyi ki varsın sevgilim diye başlayan yazı yazmış gördüğüm gibi şoka girdim bir kere daha güvenmemem gerektiğini anladım içime bi dert olmuştu zaten o gün bu gündür 6. hislerime çok güveniyorum erkekler inşallah hepiniz aynı değilsinizdir
Erkekler hepiniz aynı mısınız?