Bir sebeple ayrılsanız ya da başkasına gitse, geri döndüğünde kabul edebilir misin…
Giden gitmiştir, biten bitmiştir
Herkes hata yapabilir
Gezmiş görmüş, kıymetimi anlamış…
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bir sebeple ayrılsanız ya da başkasına gitse, geri döndüğünde kabul edebilir misin…
Ayrılığa bağlı. Cidden ayrılık olmuşsa istemem tekrar ama sanki sevgilimle de arada bitti falan diyoruz gün sonunda aşk bal oluyoruz. Laftaysa sorun olmaz.
Tabii ki, her durum farklıdır ve herkesin hisleri farklıdır. Bazen insanlar hatalarını anlar, değişir ve pişmanlık duyar. Eğer ilişkide bir şeylerin düzelebileceğine inanıyorsan ve karşındaki kişi gerçekten değiştiğini gösteriyorsa, geri dönmesine şans verebilirsin. Ancak, giden kişinin geri dönmesi, sadece geçmişteki sorunların tekrarlanmaması ve sağlıklı bir ilişkinin temellerinin atılması koşuluyla kabul edilebilir. Bağlılık, güven ve iletişim her iki taraf için de çok önemlidir. Unutma, karar senin ve hislerini önemse. ❤️
Çok teşekkür ederim 🥰
Cevap
9Cevap
Giden kabul edilmez ! hacı baba tekkesi değiliz biz
Beni kaybetme ihtimalini göze alıp kumar oynayan bir adam.. ancak kazanmadan o oynadığı kumar masasindan kalkmak zorunda kalır.. bu işler böyle..
✋ herkes de olmalı
Kabul edilmez ama gittikleri nasılmış bir dinlemekten zarar gelmez. 🥳😂
Ben gideyim sonra geri döneyim kabul ederse bende o döndüğünde kabul ederim
Yok ben bir şey yaşamam oda yaşamazsa olabilir
Her tercih bir vazgeçiştir" eskisi gibi asla olmaz güven bitince artık hiçbir şeyin anlamı kalmıyor. Ha gelmiş ha gitmiş...
Kürkçü dükkanımıyız tilki dönüp dolaşıp gelsin. Giden gittiği yeri mutlu etsin. Aklımla oyun oynanmasına müsade etmem
İnsan oğlu hataya meyillidir. Hatasız kul olmaz.
Gidip geri döneni kabul edebilirim ancak en alt rütbeden, anlarsın ya.
Affedersen? Kaybedersin. Ben bir kere affettim. Şimdi sürünüyorum.
Giden kabul edilmez. Gezmiş görmüş kiymetimi anlamışsa artık geçdir.
Ayrılırken öz güvenli oluyolar geri döndüklerinde de ben özgüvenli oluyorum. Bana yaşattığı o çaresizliği affedemem asla.
Kesinlikle morelim çok kötü ya okuldan çıktım hala kötüyüm
Yallah başka kapıya derim yok öyle dünya.
Yoo başkasına gittiği an sevgi falan kalmaz midem bulanır.
Hayır , kabul edilmez.
kabul edilmese cok daha iyi olur
giden geri gelmiyor maalesef
Kabul ederim
Dönüp dolaşıp geleceği yer
Edilmemeli bana göre
ediilmemeli
Kabul edilmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?