Erkeğin bu yaklaşımı ne yöndedir?

Benden yaşça büyük bir adam tüm kızlarla da samimi benimde samimiyetimi yanlış anladı..

geldi konuştu bir şey verme bahanesiyle elimi tutu yüzümü uzun uzun inceledi iltifatlar etti heycanlandırdığımı söyledi gözlerini hiç ayırmadı bakarken gülümsüyordu sürekli sesi kısılıyordu sonrasında değişti teklifine yanıt vermeyince anladı beni şimdilerde de uzun süreli göz göze geldiğimiz zaman üzerime bağırıyor sürekli bir kendini gösterme çabasında sürekli üzerime agresif bir şekilde geliyor beni baştan sona süzüyor sonra da gülümsüyor düşmanlarım ile samimi oluyor mobbing bir nevi uyguluyor yanımdan geçerken kimi zaman yüzüme bakmazken kimi zamanda çok ciddi bir yüz ifadesi ile bakıyor çözemiyorum artık eskisi gibi arzulu istekli mi değil yoksa sadece gururunu incittiğim için takıntı mı yapmış ve bu kişi benim gün içinde takipliyor ne yapıp yapmadaığımı biliyor arkadaşlarımla arama bile giriyor aramı bozuyor yüzüme bakarken kızarıyor gibi beni gördüğü halde beni görmemezlikten geliyor bazen bazende aksine çok uzun bakıyor uzun baktığında da bir laf söylüyor genelde agresif bir şekilde ne yapmaya çalışıyor?

Güncellemeler
+1 yıl
Güncell
Erkeğin bu yaklaşımı ne yöndedir?